Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Brățară din piele - Femei
Brățară din piele - Femei
Brățară din piele - Femei
Brățară din piele - Femei
Brățară din piele - Femei
Brățară din piele - Femei
Brățară din piele - FemeiBrățară din piele - FemeiBrățară din piele - FemeiBrățară din piele - FemeiBrățară din piele - FemeiBrățară din piele - Femei

Brățară din piele - Femei

Selectați culoarea
54,99 Lei
Comanda de afaceri
Piele de bivolă, plină și moale, suplă și moale
Textul tău a fost imortalizat într-o gravură minunată
Dimensiune reglabilă pentru confort maxim

Specificații cadouri

Mai multe informații despre brățara din piele:
Culoarea maro
Material: piele de bivol cu cereale tăbăcite vegetal
Lungime brățară: 23,5 cm
Dimensiunea încheieturii mâinii: între 16,5 - 20 cm
Lățime brățară: 1,3 cm
Extra: pielea este un produs natural, ceea ce înseamnă că cadoul dvs. poate fi ușor diferit de pozele de pe site.

Creați o brățară din piele răcoroasă cu nume pentru fiecare femeie!

O brățară cu un aspect răcoros și de lux! Această brățară din piele pentru femei este fabricată din piele de bivol cu cereale tăbăcite vegetal. Acest lucru nu este doar super puternic, dar are și un aspect foarte natural. Gravează brățara de piele cu un nume pentru a face această bijuterie extrem de specială și personală. Vei face fiecare femeie fericită cu o astfel de surpriză!

Brățara din piele cu nume este disponibilă în mai multe culori. În acest fel îl puteți amesteca și potrivi cu fiecare ținută! Brățara este reglabilă, astfel încât să puteți decide singur cât de strâns doriți ca brățara să fie în jurul încheieturii mâinii. Un cadou unic pentru tine, dar și foarte potrivit ca cadou pentru zile de naștere, căsătorii sau orice altă ocazie specială!

FAQ

Personalizare și comandă
Ce este personalizarea și cum funcționează acest lucru pe site?
Puteți începe să vă faceți cadoul făcând clic pe butonul „Începeți să personalizati”. În editorul nostru de cadouri, puteți personaliza cadoul complet în conformitate cu dorințele dvs.: adăugați propria imagine și / sau text. Dacă doriți, puteți opta și pentru un design cool pentru a vă face cadoul cu adevărat unic.

Personalizarea este inclusă în preț?
Prețul afișat pe site include personalizarea cadoului dvs. Frumos și clar!

De unde știu dacă poza mea are calitatea potrivită?
În editorul de cadouri, veți primi o notificare dacă calitatea imaginii este insuficientă.

Ce formate pot încărca?
Încărcați fișiere JPG și PNG în editorul nostru. Este prea tehnic sau aveți o imagine cu un alt format pe care doriți să îl utilizați? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți. Sunt bucuroși să vă ajute, astfel încât să puteți face cadoul dorit!

Cadoul meu este împachetat?
În prezent, nu avem un serviciu de ambalare a cadourilor pentru a vă împacheta cadoul. Livrăm cadourile noastre într-un ambalaj festiv. Aceasta înseamnă că cadoul dvs. este gata pentru a fi oferit sau că poate fi trimis direct destinatarului.
Timp de livrare, opțiuni de livrare și costuri de livrare
Pot alege o dată de livrare?
Nu este posibil să selectați o anumită dată de livrare.

Care este timpul de livrare și când îmi primesc cadoul?
Datele de livrare preconizate pot fi găsite pe pagina produsului.

Ce opțiuni de livrare pot alege?
Aceasta variază în funcție de cadou / comandă. La finalizarea comenzii vi se vor afișa metodele de expediere disponibile în coșul de cumpărături.

Plată
Cum îmi pot plăti comanda?
Oferim următoarele metode de plată: iDeal, Paypal, card de credit și transfer bancar manual. În cazul transferului bancar manual, vă rugăm să rețineți că procesarea durează până la 3 zile lucrătoare și va întârzia datele de livrare preconizate.

Cadou primit
Ce se întâmplă dacă cadoul nu este pe deplin pe placul meu?
Regretăm profund că darul tău nu îți place. Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți, aceștia sunt bucuroși să vă ajute să găsiți o soluție adecvată.

Factura este trimisă împreună cu comanda?
Nu este trimisă nicio factură odată cu comanda dvs. Veți primi întotdeauna factura în e-mailul de confirmare și o veți găsi oricând în contul MySurprise. Aceasta înseamnă că puteți primi cadoul direct destinatarului, făcându-l o adevărată surpriză!
Afișați mai multe
Arata mai putin

Cadou de afaceri?

Vrei să comanzi un număr mai mare din acest cadou? Vă rugăm să luați legătura și să primiți o ofertă de preț instantanee. Suntem disponibili în zilele lucrătoare de la 09:30 - 22:00 (EET)

Fiecare cadou cu personalizare unică
Livrare în toată lumea
Expediat direct către destinatar

Solicitați o ofertă aici