Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

14 cadouri

Ce spun clienții noștri

Vă spun sincer că eram foarte reticent când am plasat comanda. Nu știam când vor ajunge ciocolatele în România, credeam că va dura o lună, ținând cont că a fost și Paștele Catolic și cel Ortodox (în două săptămâni aveam acasă cadoul), nu știam dacă se va păstra calitatea ciocolatei pe durata transportului (niciun fel de problemă) și nici dacă ambalajul va fi unul asemănător cu cel editat de către mine (ireproșabil, cu toate că puteam fi eu mai atent când am ale literele mari și cele mici). Una peste alta, mă declar extrem de mulțumit, iar calitatea cadoului a fost mult peste așteptări.

Andrei pe 1-5-2022

10 / 10

Coletul a fost f ok , produsul exact ca in poza. Livrarea rapida. Multumesc.

Georgeta pe 1-5-2022

10 / 10

Foarte calitativ atâta puzzle ul, cât și ambalajul, iar timpul de livrare este destul de rapid! Apreciez și recomand! Revin cât de curând și cu alte comenzi.

Georgiana pe 7-4-2022

10 / 10
10.0

15 recenzii

Vezi toate

Breloc personalizat cu fotografie sau nume

Creează un breloc unic cu fotografia sau numele la alegere. Un breloc este cadoul perfect: un cadou mic, dar un gest mare! Avem o mulțime de brelocuri diferite în sortimentul nostru, cum ar fi brelocuri în formă de inimă, brelocuri în formă de inimă ruptă (câte o jumătate pentru fiecare), brelocuri foto și brelocuri cu pluș, împreună cu o gamă largă de bijuterii și accesorii. Toate brelocurile noastre pot fi personalizate adăugând fotografia și / sau numele la alegere. Un cadou minunat pentru cea mai bună prietenă, mamă sau iubit! Pe cine vei surprinde cu un breloc personalizat?

Breloc cu fotografie

Un breloc cu fotografie este un cadou cu adevărat original. Puteți selecta forma și dimensiunea dvs. și puteți adăuga fotografia și / sau textul preferat în Editor. Putem să vă gravăm sau să tipărim designul pe breloc. Unul dintre cele mai populare brelocuri este brelocul foto. De asemenea, avem la dispoziție brelocurile clasice din plastic dreptunghiular, care au câte o fotografie față-verso. Adaugă o fotografie cu copiii tăi, partenerul tău, pisica ta, câinele tău, nepoții tăi .. posibilitățile sunt nelimitate.

Sfat: Breloc cu fotografie pentru bunica și bunicul

Un inel de cheie cu fotografie este un cadou minunat pentru bunicile și bunicii. Faceți o fotografie frumoasă a tuturor nepoților și puneți acest lucru pe un breloc. În acest fel, li se va aminti de nepoții lor de fiecare dată când apucă cheile!

Breloc cu nume

Pe lângă brelocul cu fotografie, oferim brelocuri la care puteți adăuga numele la alegere. Sortimentul include de la brelocuri din piele până la brelocuri de culoare argintie, care pot fi gravate. Sfat: comandați un breloc cu numele fiecăruia dintre membrii familiei dvs., astfel încât să nu vă mai amestecați niciodată cheile! Dacă doriți să surprindeți pe cineva special, puteți personaliza un breloc cu un pluș pe el. Adăugați numele pe tricoul purtat plușurile girafă, urs sau câine, spre exemplu.

Breloc inimă ruptă

O altă idee fabuloasă este aceea de a împărți un breloc cu inima frântă cu cineva special. Acest breloc include două jumătăți de inimă, una pentru fiecare dintre voi. Modul perfect de a arăta că vă aparțineți unul altuia! Ați putea împărtăși acest inel de cheie și cu BFF-ul dvs., pentru a le arăta cât de mult prețuiți prietenia lor. Fiecare jumătate a inimii poate fi gravată cu un nume sau un text. Creați un cadou special pentru persoana dvs. preferată în cel mai scurt timp.

Breloc ca dar de petrecere de casă nouă

Dacă prietenul, prietena, sora sau fratele tău se mută în noua lor casă în curând, vei avea nevoie de un cadou personal și unic pentru ei. Un inel cheie foto este cadoul perfect, deoarece îl pot adăuga la noua lor cheie de la ușa de la intrare. Adăugați o fotografie în Editor și noi vom face restul. Brelocul va avea sigur un rezultat final de cea mai bună calitate!

Breloc din piele

Brelocurile din piele sunt disponibile în diferite forme și culori. Oferim un breloc din piele cu fotografie, precum și un breloc din piele cu un inel în formă de inimă. Inelul face clic cu ușurință pe cheie și poate fi schimbat, astfel încât să puteți schimba pozele atunci când doriți.

Crearea propriului breloc

Dacă doriți să vă creați propriul breloc, dar nu vă simțiți suficient de creativi, nu vă faceți griji! YourSurprise vă va ajuta pe drum cu Editorul nostru ușor de utilizat. Puteți crea un breloc unic cu fotografia, textul, numele sau logo-ul la alegere în cel mai scurt timp. Alegeți unul dintre brelocurile noastre și începeți personalizarea acum!