Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Balon cu fotografie - Ziua Îndrăgostiților
Balon cu fotografie - Ziua Îndrăgostiților
Balon cu fotografie - Ziua Îndrăgostiților
Balon cu fotografie - Ziua Îndrăgostiților
Balon cu fotografie - Ziua Îndrăgostiților
Balon cu fotografie - Ziua Îndrăgostiților
Balon cu fotografie - Ziua Îndrăgostiților
Balon cu fotografie - Ziua Îndrăgostiților
Balon cu fotografie - Ziua Îndrăgostiților
Balon cu fotografie - Ziua ÎndrăgostițilorBalon cu fotografie - Ziua ÎndrăgostițilorBalon cu fotografie - Ziua ÎndrăgostițilorBalon cu fotografie - Ziua ÎndrăgostițilorBalon cu fotografie - Ziua ÎndrăgostițilorBalon cu fotografie - Ziua ÎndrăgostițilorBalon cu fotografie - Ziua ÎndrăgostițilorBalon cu fotografie - Ziua ÎndrăgostițilorBalon cu fotografie - Ziua Îndrăgostiților

Balon cu fotografie - Ziua Îndrăgostiților

90,99 Lei
Comanda de afaceri
Adresa de livrare la alegere
Într-o cutie frumoasă + o carte de mesaje gratuită
Calitate superioară

Specificații cadouri

Forma: rotundă
Diametru: 55 cm
Față: designul tău cu margine albă și finisaj mat
Spate: argintiu
Umplutură: umplut cu heliu (ballonium)
Personalizare: cu fotografie și / sau text
Imprimare: imagine perfectă și în culori
Informații suplimentare: plutește timp de aproximativ 7 zile din momentul în care este umplut și expediat. Puteți reumple balonul cu heliu folosind gura de scurgere

Trimite un balon personalizat de Valentine și surprinde-ți iubita de Ziua Îndrăgostiților!

Trimiterea unui balon de Valentine's Day de Ziua Îndrăgostiților este o surpriză originală pentru iubita ta. Bucurați-vă de Valentine cu un cadou cu adevărat unic și romantic. Puteți chiar personaliza balonul cu propria fotografie și text. Finalizați-vă creația cu unul dintre desenele speciale Valentine. În acest fel poți crea un cadou personal pentru dragostea ta (secretă) într-o secundă!

Balonul este umplut cu heliu și plutește timp de aproximativ șapte zile. În acest fel, iubita ta se poate bucura de acest fotbalon extraordinar puțin mai mult. Puteți trimite balonul direct la Valentine cu un mesaj drăguț pe cardul cadou suplimentar gratuit sau, desigur, să rămâneți anonim. Deschiderea cadoului este deja un adevărat deliciu cu ambalajul nostru special pentru cadou: balonul se difuzează în momentul în care se deschide cutia!

FAQ

Personalizare și comandă
Ce este personalizarea și cum funcționează acest lucru pe site?
Puteți începe să vă faceți cadoul făcând clic pe butonul „Începeți să personalizati”. În editorul nostru de cadouri, puteți personaliza cadoul complet în conformitate cu dorințele dvs.: adăugați propria imagine și / sau text. Dacă doriți, puteți opta și pentru un design cool pentru a vă face cadoul cu adevărat unic.

Personalizarea este inclusă în preț?
Prețul afișat pe site include personalizarea cadoului dvs. Frumos și clar!

De unde știu dacă poza mea are calitatea potrivită?
În editorul de cadouri, veți primi o notificare dacă calitatea imaginii este insuficientă.

Ce formate pot încărca?
Încărcați fișiere JPG și PNG în editorul nostru. Este prea tehnic sau aveți o imagine cu un alt format pe care doriți să îl utilizați? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți. Sunt bucuroși să vă ajute, astfel încât să puteți face cadoul dorit!

Cadoul meu este împachetat?
În prezent, nu avem un serviciu de ambalare a cadourilor pentru a vă împacheta cadoul. Livrăm cadourile noastre într-un ambalaj festiv. Aceasta înseamnă că cadoul dvs. este gata pentru a fi oferit sau că poate fi trimis direct destinatarului.
Timp de livrare, opțiuni de livrare și costuri de livrare
Pot alege o dată de livrare?
Nu este posibil să selectați o anumită dată de livrare.

Care este timpul de livrare și când îmi primesc cadoul?
Datele de livrare preconizate pot fi găsite pe pagina produsului.

Ce opțiuni de livrare pot alege?
Aceasta variază în funcție de cadou / comandă. La finalizarea comenzii vi se vor afișa metodele de expediere disponibile în coșul de cumpărături.

Plată
Cum îmi pot plăti comanda?
Oferim următoarele metode de plată: iDeal, Paypal, card de credit și transfer bancar manual. În cazul transferului bancar manual, vă rugăm să rețineți că procesarea durează până la 3 zile lucrătoare și va întârzia datele de livrare preconizate.

Cadou primit
Ce se întâmplă dacă cadoul nu este pe deplin pe placul meu?
Regretăm profund că darul tău nu îți place. Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți, aceștia sunt bucuroși să vă ajute să găsiți o soluție adecvată.

Factura este trimisă împreună cu comanda?
Nu este trimisă nicio factură odată cu comanda dvs. Veți primi întotdeauna factura în e-mailul de confirmare și o veți găsi oricând în contul MySurprise. Aceasta înseamnă că puteți primi cadoul direct destinatarului, făcându-l o adevărată surpriză!
Afișați mai multe
Arata mai putin

Cadou de afaceri?

Vrei să comanzi un număr mai mare din acest cadou? Vă rugăm să luați legătura și să primiți o ofertă de preț instantanee. Suntem disponibili în zilele lucrătoare de la 09:30 - 22:00 (EET)

Fiecare cadou cu personalizare unică
Livrare în toată lumea
Expediat direct către destinatar

Solicitați o ofertă aici