Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Tampon de mouse din piele personalizat
Tampon de mouse din piele personalizat
Tampon de mouse din piele personalizat
Tampon de mouse din piele personalizat
Tampon de mouse din piele personalizat
Tampon de mouse din piele personalizat
Tampon de mouse din piele personalizat
Tampon de mouse din piele personalizat
Tampon de mouse din piele personalizat
Tampon de mouse din piele personalizatTampon de mouse din piele personalizatTampon de mouse din piele personalizatTampon de mouse din piele personalizatTampon de mouse din piele personalizatTampon de mouse din piele personalizatTampon de mouse din piele personalizatTampon de mouse din piele personalizatTampon de mouse din piele personalizat

Tampon de mouse din piele personalizat

Selectați culoarea
74,99 Lei
Comanda de afaceri
Adresa de livrare la alegere
Într-o cutie frumoasă + o carte de mesaje gratuită
Calitate superioară

Specificații cadouri

Mai multe informații despre covorașul din piele gravat:
Material: Piele de bivolă, de calitate superioară, tăbăcită cu legume
Culoare: maro
Dimensiuni: 25 x 19 x 0,5 cm
Personalizare: text gravat
Extra: Pielea este un material natural. De aceea, cadoul dvs. poate arăta puțin diferit de fotografiile produselor de pe site.

Lucrați cu stil cu acest mousepad din piele cu nume

Acest minunat tampon de mouse personalizat din piele va fi o atracție excelentă pe birou. Proiectează-ți propriul mouse pad personal adăugând un nume la unul dintre desenele unice. Fiți la fel de creativi pe cât doriți! Adăugarea propriei atingeri personale acestui cadou din piele va fi cu siguranță apreciată! Tamponul de mouse personalizat este un cadou minunat pentru a sărbători un nou loc de muncă, un nou birou sau o surpriză personală pentru o încălzire a casei sau o zi de naștere. Sau poate preferați să obțineți una dintre aceste plăcuțe de mouse impresionante gravate pentru dvs., astfel încât să puteți lucra cu stil!

Mousepad-ul din piele este fabricat din piele de bivol full-grain de calitate superioară. Aceasta înseamnă că designul dvs. va arăta grozav și că aceste plăcuțe de mouse din piele vor rezista ani de zile. Creația dvs. personalizată cu nume sau text va fi gravată cu precizie și dragoste în pielea fină. Acest lucru oferă cadoului tău mouse din piele o notă personală și un aspect luxos și robust. Puteți alege fie negru elegant, fie maro robust, făcând aceste plăcuțe personale de mouse cadouri excelente pentru bărbați sau femei. Începeți imediat cu pielea personalizată a mouse-ului și creați-vă propriul cadou perfect!

FAQ

Personalizare și comandă
Ce este personalizarea și cum funcționează acest lucru pe site?
Puteți începe să vă faceți cadoul făcând clic pe butonul „Începeți să personalizati”. În editorul nostru de cadouri, puteți personaliza cadoul complet în conformitate cu dorințele dvs.: adăugați propria imagine și / sau text. Dacă doriți, puteți opta și pentru un design cool pentru a vă face cadoul cu adevărat unic.

Personalizarea este inclusă în preț?
Prețul afișat pe site include personalizarea cadoului dvs. Frumos și clar!

De unde știu dacă poza mea are calitatea potrivită?
În editorul de cadouri, veți primi o notificare dacă calitatea imaginii este insuficientă.

Ce formate pot încărca?
Încărcați fișiere JPG și PNG în editorul nostru. Este prea tehnic sau aveți o imagine cu un alt format pe care doriți să îl utilizați? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți. Sunt bucuroși să vă ajute, astfel încât să puteți face cadoul dorit!

Cadoul meu este împachetat?
În prezent, nu avem un serviciu de ambalare a cadourilor pentru a vă împacheta cadoul. Livrăm cadourile noastre într-un ambalaj festiv. Aceasta înseamnă că cadoul dvs. este gata pentru a fi oferit sau că poate fi trimis direct destinatarului.
Timp de livrare, opțiuni de livrare și costuri de livrare
Pot alege o dată de livrare?
Nu este posibil să selectați o anumită dată de livrare.

Care este timpul de livrare și când îmi primesc cadoul?
Datele de livrare preconizate pot fi găsite pe pagina produsului.

Ce opțiuni de livrare pot alege?
Aceasta variază în funcție de cadou / comandă. La finalizarea comenzii vi se vor afișa metodele de expediere disponibile în coșul de cumpărături.

Plată
Cum îmi pot plăti comanda?
Oferim următoarele metode de plată: iDeal, Paypal, card de credit și transfer bancar manual. În cazul transferului bancar manual, vă rugăm să rețineți că procesarea durează până la 3 zile lucrătoare și va întârzia datele de livrare preconizate.

Cadou primit
Ce se întâmplă dacă cadoul nu este pe deplin pe placul meu?
Regretăm profund că darul tău nu îți place. Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți, aceștia sunt bucuroși să vă ajute să găsiți o soluție adecvată.

Factura este trimisă împreună cu comanda?
Nu este trimisă nicio factură odată cu comanda dvs. Veți primi întotdeauna factura în e-mailul de confirmare și o veți găsi oricând în contul MySurprise. Aceasta înseamnă că puteți primi cadoul direct destinatarului, făcându-l o adevărată surpriză!
Afișați mai multe
Arata mai putin

Cadou de afaceri?

Vrei să comanzi un număr mai mare din acest cadou? Vă rugăm să luați legătura și să primiți o ofertă de preț instantanee. Suntem disponibili în zilele lucrătoare de la 09:30 - 22:00 (EET)

Fiecare cadou cu personalizare unică
Livrare în toată lumea
Expediat direct către destinatar

Solicitați o ofertă aici