Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Creați-vă husa personalizată pentru laptop direct pe site-ul nostru! Descoperiți o selecție bogată de huse pentru laptop: veți alege o husă elegantă din piele gravată sau o husă din țesătură moale cu fotografia dvs.

Husa personalizată pentru laptop

Cum vă puteți proteja cel mai bine laptopul în timp ce vă deplasați? Husele noastre de laptop personalizate, reci și practice, sunt perfecte pentru oricine folosește un laptop și pot fi personalizate cu numele, fotografia, logo-ul, colajul și / sau textul la alegere. Acest lucru le face perfecte pentru propriul laptop, cadou sau în scopuri comerciale. Indiferent de marca sau dimensiunea laptopului pe care îl aveți, avem husa pentru laptop perfectă pentru dvs.

Husa personalizată pentru laptop pentru muncă

Pentru cei care fac naveta la și de la locul de muncă, un sac de laptop este într-adevăr o necesitate, deoarece vă protejează laptopul și vă ajută să vă mențineți geanta organizată. Husa pentru laptop oferă suficient spațiu pentru laptop, cabluri și încărcător. Fiind un cadou atât de practic, mânecile noastre pentru laptop sunt perfecte dacă sunteți un angajator care dorește să vă surprindă angajații cu un cadou original care să le mulțumească pentru munca depusă, să întâmpine noi angajați sau să îi felicite pentru o aniversare a muncii.

Husa personalizata pentru laptop pentru studenti

Nu există doi studenți la fel și adesea au preferințe diferite pentru locul în care le place să studieze, ceea ce înseamnă că laptopul lor călătorește adesea oriunde fac, de la o cafenea la bibliotecă până la casa unui prieten. A avea propriul tău laptop personalizat este perfect, deoarece va împiedica deteriorarea laptopului și va permite întotdeauna proprietarului să recunoască instantaneu ce laptop este al lor, precum și să-și pună zâmbetul pe buze datorită designului unic. Toate acestea fac din husa personalizată un laptop cadoul perfect pentru o persoană dragă care începe un nou curs sau studiu, așa că adăugați fotografia, numele și / sau textul preferat la alegere și surprindeți-le.

Husa personalizată pentru laptop ca cadou de absolvire

Dacă o persoană dragă a absolvit recent sau și-a promovat examenele, o husă personalizată pentru laptop este modalitatea perfectă de a-i felicita pentru realizarea lor și de a-i ura tot binele pentru noul lor loc de muncă sau pentru studii suplimentare. Ați putea alege un manșon pentru laptop din neopren care să conțină o fotografie, un nume și / sau un mesaj sau să optați pentru un manșon pentru laptop din piele gravată cu numele sau textul la alegere.

Carcasă personalizată pentru laptop cu designul tău

Este ușor să vă creați husa personalizată pentru laptop, ca cadou sau în scopuri comerciale! Pur și simplu adăugați fotografia (fotografiile), numele (numele) și / sau textul la alegere în editorul nostru online pentru a crea un cadou personal unic, în cel mai scurt timp. De asemenea, oferim modele distractive din care să alegeți, de la modele de Ziua Tatălui și a Mamei la modele pentru profesori și modele cu citate motivaționale, deci există ceva pentru toată lumea!

Huse pentru laptop disponibile în diferite dimensiuni

Husele noastre pentru laptop sunt disponibile în diferite dimensiuni, astfel încât să putem satisface nevoile tuturor. Husa noastră pentru laptop din neopren și husa pentru laptop din piele sunt disponibile în dimensiuni mici, medii și mari, de la 30 x 23 cm la 38 x 28 cm. Sunt potrivite pentru MacBook-uri și laptopuri de la Acer, HP, Chromebook-uri, Dell, Lenovo și multe altele. Avem husa de laptop personalizabilă perfectă pentru fiecare proprietar de laptop.

Husa personalizată pentru laptop din piele gravată

Husa noastră pentru laptop din piele este confecționată din piele de bivol complet, tăiată cu legume, de înaltă calitate, cu o căptușeală moale pentru o protecție suplimentară. Exteriorul colorat coniac conic oferă acestui manșon pentru laptop un aspect rafinat, făcându-l un cadou minunat. Pur și simplu adăugați numele destinatarului și unul dintre desenele noastre în editorul nostru online pentru a crea un cadou elegant. Vă vom graba designul în manșonul de laptop din piele folosind tehnica noastră de gravare cu laser de înaltă calitate, asigurându-ne că designul va dura. Rețineți că, deoarece pielea este un produs natural, rezultatul poate varia ușor față de imaginile afișate pe pagina produsului, dar acest lucru face ca fiecare cadou să fie unic.

Manșon personalizat pentru laptop din neopren

Dacă sunteți în căutarea unei huse pentru laptop care să fie robuste, flexibile și elegante, huse pentru laptop din neopren sunt cele pentru dvs. Neoprenul este un material moale, flexibil, care va oferi o protecție optimă pentru laptop. Deoarece materialul are o oarecare elasticitate, grosimea laptopului este irelevantă. Pur și simplu adăugați fotografia (fotografiile), designul, numele, sigla și / sau textul la alegere în editorul nostru online. Vom imprima apoi acest lucru în neopren, perfect pentru imagine și în culori.

Suport de fișiere portabil personalizat

Husele noastre pentru laptop sunt fantastice pentru a vă proteja laptopul, dar se pot dubla și ca suporturi de fișiere elegante. Dacă aveți întâlniri la care să participați sau un portofoliu de prezentat, pur și simplu adăugați-le în husa laptopului pentru confort și ușurință. Vă va păstra documentele în siguranță, uscate și fără riduri până când veți avea nevoie de ele.