Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Pixurile personalizate sunt un cadou unic pentru orice ocazie: absolvire, începerea unui nou loc de muncă și așa mai departe. De asemenea, pot fi un cadou de afaceri fantastic! Descoperă selecția noastră bogată de pixuri personalizate care pot fi gravate cu laser. 

28 Cadouri

Pixuri gravate

Dacă ai vrea să-i oferi unuia dintre cei dragi un cadou frumos și practic, nu te poți înșela cu o fântână sau stilou gravat cu numele sau textul ales de tine.

Un stilou gravat este un cadou minunat pentru: * o aniversare a muncii * absolvire * pensionare * spunând mulțumesc sau doar pentru că adoră scrisul și sunt întotdeauna acolo pentru tine.

Stilou stilograf gravat

Dacă doriți să vă surprindeți unul dintre membrii familiei, prieteni sau colegi de muncă cu un stilou Parker frumos, veți găsi o selecție de stilouri stilizate în sortimentul nostru. Acestea pot fi personalizate și comandate online în cel mai scurt timp. Indicați dacă destinatarul este stânga sau dreapta și adăugați până la 12 caractere de text pentru a fi gravat. Dacă doriți, puteți adăuga chiar și un mic simbol, cum ar fi o inimă, un vârtej elegant sau o floare.

Stilou cu bilă gravat

Oferim stilouri cu bilă de la Waterman, Parker și Viva Pix, ca parte a sortimentului nostru, în diverse culori. Selectați stiloul la alegere și adăugați textul pe care doriți să-l gravați.

Mai multe rechizite de birou

Dacă doriți să adăugați un cadou suplimentar, vă oferim o selecție de alte cadouri legate de birou, care pot fi personalizate și ele. Avem planificatori personalizați saucaiete personalizate , la care puteți adăuga designul la alegere. Încărcați fotografia dvs. preferată, adăugați modele distractive și un nume pentru a crea un cadou interesant în cel mai scurt timp.