Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

10 Cadouri

Portmonee, portofele și suporturi de carduri personalizate

Nu este nimic mai bun decât să le oferi celor dragi un cadou personalizat. Adăugarea numelui lor la un cadou îl face cu adevărat unic și un cadou perfect pentru Crăciun, ziua lor de naștere sau doar pentru că. Un portmoneu, portofel sau suport de card personalizat este un cadou original și poate fi personalizat cu numele, fotografia și / sau designul la alegere. Pe care îl veți personaliza?

Geantă personalizată cu fotografia dvs. la alegere

Patru poșete din sortimentul nostru pot fi personalizate cu o fotografie sau o imagine, acestea sunt poșetele noastre roșii și negre, precum și poșeta noastră dreptunghiulară și poșeta din denim. Puteți selecta unul dintre desenele noastre distractive și puteți adăuga fotografia la alegere sau puteți alege ca fotografia dvs. să umple întreaga zonă de imprimare.

Portmonee personalizate în diferite dimensiuni

Avem geanta, portofelul și suportul pentru carduri perfecte pentru orice vârstă în sortimentul nostru, deoarece oferim portofele și suporturi pentru carduri din piele, suporturi pentru carduri din metal, denim, poșete roșii și negre, precum și o poșetă neagră mai mare. Fiecare cadou poate fi personalizat cu un design, fotografie și / sau text. Geanta mai mare are spațiu suplimentar pentru banii de hârtie și poate încăpea chiar și un smartphone subțire. Poșetele roșii, negre și denim pot fi pliate și au un spațiu pentru fotografii. Opțiunile sunt nelimitate!

Suport card personalizat

Dacă călătoriți ușor, dar doriți să vă păstrați cardurile în siguranță și la îndemână, un suport de card este cea mai bună opțiune, deoarece vă permite să vă păstrați toate cardurile organizate și gata. Suportul nostru de card este fabricat din metal și protejează toate cardurile împotriva scanărilor nedorite. Are un buton lateral care permite cardurilor să alunece atunci când sunt apăsate, astfel încât să puteți accesa cărțile cu ușurință. Fiecare titular de card poate fi personalizat cu numele sau textul la alegere, împreună cu unul dintre desenele noastre distractive, în editorul nostru online. Vom grava apoi designul dvs. la suprafață cu mare grijă și precizie.

Portofel personalizat din piele gravată

Portofelul nostru luxos din piele este un must-have de înaltă calitate, cu un aspect rece, senzație de lumină și mult spațiu. Portofelul din piele are 2 secțiuni pentru hârtie cu bani, o secțiune pentru monede, spațiu pentru fotografii și o mulțime de sloturi pentru carduri.

Suport pentru card personalizat din piele gravată

Deținătorii de carduri sunt perfecti pentru a vă transporta cardul bancar, cardurile de reducere și banii pe hârtie. Oferim atât suporturi pentru carduri din metal, cât și suporturi pentru carduri din piele ca parte a sortimentului nostru. Spre deosebire de suportul pentru carduri din metal, suportul pentru carduri din piele are 2 secțiuni pentru carduri, dar poate încă păstra confortabil între 6 și 8 carduri. Oferim suportul cardului din piele în maro și negru, fiecare cu o gravură de înaltă calitate a numelui dvs. sau textul la alegere. Pur și simplu adăugați acest lucru, împreună cu unul dintre modelele noastre opționale, în editorul nostru online.

Cadouri personalizate din piele

Cadourile noastre din piele sunt confecționate din piele de bivol cu coajă naturală, de cea mai bună calitate. Culoarea maro le oferă un aspect șic, făcându-i cadoul perfect. Tot ce trebuie să faceți este să adăugați numele sau textul la alegere și unul dintre designurile noastre opționale în editorul nostru online și să completați comanda. Vom folosi apoi o tehnică de gravare cu laser de înaltă calitate pentru a vă graba designul pe suprafața cadoului cu mare grijă și precizie. Pielea este un produs natural, ceea ce înseamnă că fiecare cadou este cu adevărat unic și poate diferi ușor de exemplele de imagini afișate pe pagina produsului.

Deținătorii de carduri personalizate de Ziua Mamei și Ziua Tatălui

Portmoneele, portofelele și suporturile pentru carduri fac cadouri ideale pentru mame și tati pentru a păstra toate cardurile și fotografiile copiilor lor cu ei în orice moment. Multe dintre cadourile noastre pot fi personalizate cu modele distractive de Ziua Mamei sau de Ziua Tatălui, dar oferim și modele pentru alte ocazii, precum Crăciunul și Ziua Îndrăgostiților. Oferiți-i mamei, tatălui, bunicii, bunicului, fratelui sau partenerului cadoul personalizat perfect în acest an!