Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

5 Cadouri

Geantă personalizată

Geantele de mână sunt în totalitate! Ceea ce nu este surprinzător, deoarece devin aproape esențiale într-o perioadă în care toată lumea încearcă să cumpere mai durabil și să folosească mai puțin plastic! Perfect pentru el, pentru ea , pentru toată lumea!

Tote bag cu propriul nume sau design

La YourSurprise, puteți avea o geantă de mână complet adaptată gustului dvs., selectând una dintre cele trei culori: alb, negru sau natural. Puteți introduce propriul text sau puteți alege un design existent în instrumentul nostru de editare.

Tote bag cu inițială

Aceste pungi cu o singură literă sunt foarte populare: prima literă a numelui tău. În instrumentul nostru de editare, veți găsi fiecare literă a alfabetului într-o varietate de stiluri, astfel încât să puteți avea propria geantă imprimată.

Geantă cu colaj foto

Ai o mulțime de fotografii minunate și vrei să oferi cuiva un cadou original? Apoi, creați propriul colaj foto pe o geantă. Puteți alege câte fotografii doriți să încărcați. De asemenea, puteți dori să imprimați un mesaj sau un nume, dacă doriți.

Tote bag cu imprimeu estival

Te îndrepți spre plajă și vrei o geantă estivală? Selectați un design estival frumos și sunteți gata!

Geantele de mână ca cadou corporativ

Căutați ceva frumos de oferit ca cadou corporativ? Ce zici de o geantă cu logo-ul tău sau mai bine: un slogan amuzant? Pungile nu sunt doar distractive de oferit, ci sunt minunate de primit. Și este, de asemenea, bun pentru mediu, deoarece îi ajută pe toți să folosească mai puține pungi de plastic.

Tote bags ca instrument de marketing

Pungile de mână sunt, de asemenea, foarte plăcute de folosit ca instrument de marketing sau de oferit la târguri, convenții sau evenimente. Poate că există chiar și câțiva sponsori care ar putea umple pungile cu bunătăți frumoase, cum ar fi ciocolata sau vinul și să transforme punga totală într-o pungă durabilă.

Geanta super-erou ca cadou pentru angajați

Personalul dvs. a mers dincolo de dincolo? Angajații tăi sunt super-eroi adevărați pentru tine? Apoi, surprindeți-i cu o geantă cu un mesaj SUPER HERO, o imagine frumoasă și numele lor. Angajații dvs. vor aprecia cu siguranță, în plus, există șanse mari ca acesta să capete atracție ca obiect de colecție.