Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Puneți-vă angajații în centrul atenției de Ziua Secretarului cu un cadou unic. Găsiți rapid cadoul ideal pentru Ziua Secretarului în colecția noastră extinsă de cadouri personalizate. De exemplu, oferiți un pahar de ceai gravat cu numele dvs. sau o ciocolată delicioasă cu propriul ambalaj, special pentru angajații dvs. de top.  

145 Cadouri

Ați văzut 48 din 145 cadouri

Ziua Secretarului 2024: cele mai frumoase cadouri pentru a-ți exprima aprecierea

Antreprenori, manageri și alți șefi să fie atenți; ziua secretarei se apropie din nou! Anul acesta, ziua secretarelor este joi, 20 aprilie 2024. Ocazia perfectă pentru a pune secretarele și asistenții de management în centrul atenției. Pentru că spuneți-o și dumneavoastră; ce v-ați face fără sprijinul lor? Așa că nu lăsați această zi specială să treacă neobservată, ci surprindeți-vă secretara cu un cadou personal.

De ce secretarul este indispensabil

De fapt, nu trebuie să explicăm asta deloc, nu-i așa? Cine se asigură că totul merge bine în cadrul organizației? Cine se asigură că ceilalți își pot face treaba cum trebuie? Așa este! Secretarele! Acestea răspund la toate apelurile telefonice, vă gestionează întâlnirile și sunt întotdeauna pregătite atunci când trebuie să aranjeze ceva. Așadar, ele sunt de fapt o verigă indispensabilă în cadrul companiei și se asigură că vă puteți petrece ziua în mod eficient. Ați experimentat probabil vreodată situația în care propria secretară este în concediu și vă aflați temporar fără secretară sau trebuie să împărțiți secretara cu cineva? Teribil, nu-i așa!

Ziua Secretarului: zi comercială sau moment de suflet?

Ziua Secretarului a fost întotdeauna o zi "oficială", adusă din America. Prima zi a secretarului a avut loc la 20 aprilie 1989. Această zi a fost o inițiativă a mai multor organizații de personal și a industriei floricole. Deși aceste părți nu o mai organizează, multe secretare încă mai stăruie asupra acestei zile. Într-adevăr, ziua este sărbătorită în mod tradițional în a treia zi de joi a lunii aprilie. Deși există multe voci care cer ca această zi să nu mai fie sărbătorită, există multe secretare și asistente de conducere care apreciază foarte mult atunci când dumneavoastră, ca angajator, vă gândiți puțin la ea. Cunoaștem chiar și povești de secretare care au trecut "pe ascuns" această zi în agenda șefului lor, pentru a nu fi uitate!

Desigur, este vorba mai mult de apreciere decât de cadou. Aprecierea poate fi, desigur, exprimată, dar de multe ori se simte mai bine dacă oferiți un mic cadou, cum ar fi un buchet de flori, o cutie de ciocolată sau un pahar de vin bun. Nu uitați că această zi este, de asemenea, un moment în care secretara dvs. să arate pe LinkedIn că este apreciată de dvs.

Un cadou personalizat este și mai distractiv!

Așa că nu uitați această zi șimulțumesc secretarul dumneavoastră prinei arată-i aprecierea pe care ea (sau el!) o merită. Așa cum am spus, totul ține de gest: un cadou mic și personal. Din fericire, nu trebuie să cauți prea departe, pentru că la YourSurprise ai ajuns la locul potrivit. Toate cadourile noastre pot fi personalizate cu fotografia, logo-ul, numele sau un text amuzant. Acest lucru va face ca cadoul să fie foarte special. Cele mai populare cadouri pentru ziua secretarei sunt:

  • un cadou delicios de ciocolată de la Milka sau Toblerone! Toate cu numele sau fotografia secretarului dumneavoastră.
  • un frumos pachet de frumusețe, un pachet delicios de răsfăț este cadoul ideal după toată munca grea.
  • a pachet de vinuri cu capac gravat
  • a notebook cu nume sau fotografie
  • a cană Cu nume propriu și text personal (You're the best!)

Pe scurt; o mulțime de cadouri surprinzătoare pentru a-i mulțumi secretarei tale de Ziua Națională a Secretarului.

Ești convins? Comandați înainte de 20 aprilie 2024!

Ești convinsă că ar trebui să faci ceva pentru ziua secretarului? Absolut corect! Vom fi bucuroși să vă ajutăm să creați ceva distractiv, personal și special. Nu sunteți chiar acolo? Atunci contactați-ne la 0111 712 465 și vom fi bucuroși să ne gândim împreună cu dumneavoastră. Dacă comandați până marți, 18 aprilie, ora 16:00, veți primi cadourile pe 20 aprilie!