Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Cava Villa Conchi
Cava Villa Conchi
Cava Villa Conchi
Cava Villa Conchi
Cava Villa Conchi
Cava Villa Conchi
Cava Villa Conchi
Cava Villa Conchi
Cava Villa Conchi
Cava Villa ConchiCava Villa ConchiCava Villa ConchiCava Villa ConchiCava Villa ConchiCava Villa ConchiCava Villa ConchiCava Villa ConchiCava Villa Conchi

Cava Villa Conchi

Prin prezenta declar că am cel puțin 18 ani și am permis să cumpăr alcool în mod legal, data nașterii mele este: zz-ll-aaaa (obligatoriu)

Personalizare
196,99 Lei
Comanda de afaceri
Adresa de livrare la alegere
Într-o cutie frumoasă + o carte de mesaje gratuită
Calitate superioară

Specificații cadouri

Mai multe informații despre carcasa din lemn:
Personalizare: nume și / sau text
Amplasarea personalizării: pe capacul carcasei din lemn
Metoda de personalizare: gravură
Dimensiuni carcasă: 42,2 x 13,6 x 13,6 cm
Dimensiunile capacului: 41,7 x 12,3 x 0,4 cm
Carcasa din lemn este realizată din lemn certificat FSC.

Mai multe informații despre vinul spumant:
Marcă: Villa Conchi
Tip: cava
Conținut: 1500 ml
Țara de origine: Spania
Struguri: Chardonnay, Macabeo, Parellada, Xarel-lo
Caracter: Vila Conchi este proaspătă și are note fructate delicioase. Se asociază bine cu salate, minunate și ca aperitiv.

Pe cine vei surprinde cu o sticlă de cava Villa Conchi într-o cutie din lemn gravată?

Căutați un cadou versatil, cu o notă personală? Apoi, această sticlă de cava Villa Conchi într-o cutie din lemn gravată este perfectă. Puteți personaliza singur capacul adăugând textul la alegere. Un cadou perfect pentru o absolvire, o aniversare, o nuntă sau pentru a sărbători un nou loc de muncă. Sau de ce să nu condimentezi nicio zi normală cu o sticlă delicioasă de cava Villa Conchi? Posibilitățile sunt nelimitate.

Carcasa de lemn de lux este realizată din lemn certificat FSC, ceea ce înseamnă că sprijiniți gestionarea durabilă și responsabilă a pădurilor. În interior veți găsi o sticlă delicioasă de vin spumant. Este ușor să creați propria carcasă din lemn gravată. Pur și simplu adăugați numele și / sau textul dorit în Editor. Apoi, vă vom gravat designul în capac cu mare grijă și precizie. Creați acum setul de cadouri pentru șampanie!

Vrei să faci o comandă mare? Vă rugăm să contactați departamentul nostru de afaceri pentru informații suplimentare.

FAQ

Personalizare și comandă
Ce este personalizarea și cum funcționează acest lucru pe site?
Puteți începe să vă faceți cadoul făcând clic pe butonul „Începeți să personalizati”. În editorul nostru de cadouri, puteți personaliza cadoul complet în conformitate cu dorințele dvs.: adăugați propria imagine și / sau text. Dacă doriți, puteți opta și pentru un design cool pentru a vă face cadoul cu adevărat unic.

Personalizarea este inclusă în preț?
Prețul afișat pe site include personalizarea cadoului dvs. Frumos și clar!

De unde știu dacă poza mea are calitatea potrivită?
În editorul de cadouri, veți primi o notificare dacă calitatea imaginii este insuficientă.

Ce formate pot încărca?
Încărcați fișiere JPG și PNG în editorul nostru. Este prea tehnic sau aveți o imagine cu un alt format pe care doriți să îl utilizați? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți. Sunt bucuroși să vă ajute, astfel încât să puteți face cadoul dorit!

Cadoul meu este împachetat?
În prezent, nu avem un serviciu de ambalare a cadourilor pentru a vă împacheta cadoul. Livrăm cadourile noastre într-un ambalaj festiv. Aceasta înseamnă că cadoul dvs. este gata pentru a fi oferit sau că poate fi trimis direct destinatarului.
Timp de livrare, opțiuni de livrare și costuri de livrare
Pot alege o dată de livrare?
Nu este posibil să selectați o anumită dată de livrare.

Care este timpul de livrare și când îmi primesc cadoul?
Datele de livrare preconizate pot fi găsite pe pagina produsului.

Ce opțiuni de livrare pot alege?
Aceasta variază în funcție de cadou / comandă. La finalizarea comenzii vi se vor afișa metodele de expediere disponibile în coșul de cumpărături.

Plată
Cum îmi pot plăti comanda?
Oferim următoarele metode de plată: iDeal, Paypal, card de credit și transfer bancar manual. În cazul transferului bancar manual, vă rugăm să rețineți că procesarea durează până la 3 zile lucrătoare și va întârzia datele de livrare preconizate.

Cadou primit
Ce se întâmplă dacă cadoul nu este pe deplin pe placul meu?
Regretăm profund că darul tău nu îți place. Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți, aceștia sunt bucuroși să vă ajute să găsiți o soluție adecvată.

Factura este trimisă împreună cu comanda?
Nu este trimisă nicio factură odată cu comanda dvs. Veți primi întotdeauna factura în e-mailul de confirmare și o veți găsi oricând în contul MySurprise. Aceasta înseamnă că puteți primi cadoul direct destinatarului, făcându-l o adevărată surpriză!
Afișați mai multe
Arata mai putin

Cadou de afaceri?

Vrei să comanzi un număr mai mare din acest cadou? Vă rugăm să luați legătura și să primiți o ofertă de preț instantanee. Suntem disponibili în zilele lucrătoare de la 09:30 - 22:00 (EET)

Fiecare cadou cu personalizare unică
Livrare în toată lumea
Expediat direct către destinatar

Solicitați o ofertă aici