Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

🎄 E timpul să vă ocupați de cadourile personalizate de Crăciun! Comandă acum și surprinde-i pe cei dragi! 🎄

Set cadou bere naș - belgian

391 voturi

Prin prezenta declar că am cel puțin 18 ani și am permis să cumpăr alcool în mod legal, data nașterii mele este: zz-ll-aaaa (obligatoriu)

Un cadou pentru a prăji toți ocaziile speciale
Cinci beri delicioase diferite într-un singur pachet
Într-o cutie de cadou veselă cu nume și fotografie

Specificații cadouri

Mai multe informații despre setul de cadouri internaționale personalizate pentru bere:
Tipul de bere: belgiană
Număr de sticle: 5
Conținut pe sticlă: 330 ml
Dimensiuni: 40,1 x 29,4 x 7,4 cm 
Personalizare: cu nume, fotografie, text și / sau siglă
Imprimare: imagine perfectă și în culori

Conținutul setului de cadouri:
Carolus Classic (8,5%),
St. Bernardus (8,0%)
Omer (8,0%)
Tripel Karmeliet (8,0%)
De Koninck (5,0%)

Un set de cadouri de bere naș personal, umplut cu beri fine belgiene!

Acest set de cadouri de bere naș delicios este cadoul perfect pentru nașii care se bucură de o bere artizanală fină. Toastează la orice ocazie cu nașul tău cu acest dar atent. Sticlele de bere sunt ambalate într-o cutie cadou frumoasă pe care o puteți personaliza proiectând-o singură. Adăugați o fotografie prețioasă cu voi doi, desenul unui copil și / sau un mesaj la design și creați un cadou unic în cel mai scurt timp. Arată-i nașului tău cât de mult înseamnă pentru tine oferindu-i acest set personalizat de bere naș de ziua lui, ca mulțumire sau doar pentru că este un tip atât de grozav!

Setul de bere belgian constă dintr-o selecție de cinci beri fine artizanale belgiene, inclusiv Tripel Karmeliet și De Koninck. Designul dvs. va fi imprimat pe cutia cadou în calitate HD și color. Combinația unică de beri artizanale din cutia de cadouri personalizată va face un cadou cu adevărat de neuitat. Ce mai astepti? Începeți să proiectați imediat și surprindeți-l pe nașul pe care îl iubiți atât de mult cu un set de cadouri cu bere foarte special!

FAQ

Personalizare și comandă
Ce este personalizarea și cum funcționează acest lucru pe site?
Puteți începe să vă faceți cadoul făcând clic pe butonul „Începeți să personalizati”. În editorul nostru de cadouri, puteți personaliza cadoul complet în conformitate cu dorințele dvs.: adăugați propria imagine și / sau text. Dacă doriți, puteți opta și pentru un design cool pentru a vă face cadoul cu adevărat unic.

Personalizarea este inclusă în preț?
Prețul afișat pe site include personalizarea cadoului dvs. Frumos și clar!

De unde știu dacă poza mea are calitatea potrivită?
În editorul de cadouri, veți primi o notificare dacă calitatea imaginii este insuficientă.

Ce formate pot încărca?
Încărcați fișiere JPG și PNG în editorul nostru. Este prea tehnic sau aveți o imagine cu un alt format pe care doriți să îl utilizați? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți. Sunt bucuroși să vă ajute, astfel încât să puteți face cadoul dorit!

Cadoul meu este împachetat?
În prezent, nu avem un serviciu de ambalare a cadourilor pentru a vă împacheta cadoul. Livrăm cadourile noastre într-un ambalaj festiv. Aceasta înseamnă că cadoul dvs. este gata pentru a fi oferit sau că poate fi trimis direct destinatarului.

Timp de livrare, opțiuni de livrare și costuri de livrare

Pot alege o dată de livrare?
Nu este posibil să selectați o anumită dată de livrare.

Care este timpul de livrare și când îmi primesc cadoul?
Datele de livrare preconizate pot fi găsite pe pagina produsului.

Ce opțiuni de livrare pot alege?
Aceasta variază în funcție de cadou / comandă. La finalizarea comenzii vi se vor afișa metodele de expediere disponibile în coșul de cumpărături.

Plată

Cum îmi pot plăti comanda?
Oferim următoarele metode de plată: iDeal, Paypal, card de credit și transfer bancar manual. În cazul transferului bancar manual, vă rugăm să rețineți că procesarea durează până la 3 zile lucrătoare și va întârzia datele de livrare preconizate.

Cadou primit

Ce se întâmplă dacă cadoul nu este pe deplin pe placul meu?
Regretăm profund că darul tău nu îți place. Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți, aceștia sunt bucuroși să vă ajute să găsiți o soluție adecvată.

Factura este trimisă împreună cu comanda?
Nu este trimisă nicio factură odată cu comanda dvs. Veți primi întotdeauna factura în e-mailul de confirmare și o veți găsi oricând în contul MySurprise. Aceasta înseamnă că puteți primi cadoul direct destinatarului, făcându-l o adevărată surpriză!
Afișați mai multe
Arata mai putin

Recenzii

Momentan, nu există recenzii scrise în această limbă

Cadou de afaceri?

Vrei să comanzi un număr mai mare din acest cadou? Vă rugăm să luați legătura și să primiți o ofertă de preț instantanee. Suntem disponibili în zilele lucrătoare de la 09:30 - 22:00 (EET)

Fiecare cadou cu personalizare unică
Livrare în toată lumea
Expediat direct către destinatar

Solicitați o ofertă aici