Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Ce spun clienții noștri

Quote icon

Mulțumită de produs.

Gabriela pe 23-5-2022

10 / 10
Quote icon

Vă spun sincer că eram foarte reticent când am plasat comanda. Nu știam când vor ajunge ciocolatele în România, credeam că va dura o lună, ținând cont că a fost și Paștele Catolic și cel Ortodox (în două săptămâni aveam acasă cadoul), nu știam dacă se va păstra calitatea ciocolatei pe durata…

Andrei pe 1-5-2022

10 / 10
Quote icon

Coletul a fost f ok , produsul exact ca in poza. Livrarea rapida. Multumesc.

Georgeta pe 1-5-2022

10 / 10
10.0

16 recenzii

Vezi toate

Cadouri de rachiu personalizate

Cognacul este un spirit francez făcut cu struguri și este deosebit de popular printre iubitorii de lichior. Dacă unul dintre cei dragi se bucură de un pahar minunat de coniac sau coniac și doriți să-i surprindeți cu un cadou special, YourSurprise vă oferă șansa de a personaliza un cadou unic de coniac cu fotografia, numele și / sau textul la alegere .

Coniac sau rachiu?

Coniacul și rachiul sunt două băuturi diferite care sunt adesea confundate între ele. În realitate, acestea sunt două spirite foarte asemănătoare, dar diferite. Cognacul este un anumit tip de coniac care este produs într-o anumită zonă a Franței. În anii 1600, olandezii, care au inventat coniacul, i-au învățat pe localnici cum să facă lichiorul, care a devenit astăzi unul dintre spiritele de frunte ale Franței. Strugurii, care sunt transformați în vin alb, sunt ingredientul cheie în coniac. Mustul obținut este distilat într-un coniac parfumat.

Personalizați-vă cadoul de coniac

YourSurprise vă permite să vă personalizați propriul cadou de coniac rapid și ușor. Pur și simplu selectați sticla preferată de coniac dintre următoarele opțiuni: - Cognac Joseph Guy: Acest spirit are o aromă plină, bogată, cu un buchet fructat și note de stejar și vanilie. - Cognac Remy Martin VSOP: Cu un gust echilibrat și un conținut de alcool de 40%, acest coniac are note de piersică, vanilie și violetă.

După ce ați ales sticla de coniac, următorul pas este să personalizați carcasa din lemn în care este plasată sticla. Avem o selecție largă de modele disponibile pentru orice ocazie, cum ar fi mulțumesc, absolvire, aniversare sau orice altă ocazie specială. Acest tip de cadou este fantastic pentru a-ți exprima afecțiunea și admirația față de persoanele la care îți pasă, întrucât nu numai că arată că ești atent la lucrurile mărunte, ci și pune un zâmbet pe față cu un cadou conceput special pentru ei .## Ochelari de coniac și brandy personalizați

Pentru a vă face cadoul și mai unic, puteți combina sticla cu un coniac personalizat sau pahar de coniac. Selectați designul preferat, adăugați numele sau textul la alegere și noi vom face restul!