Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Cunoști pe cineva care nu se poate lipsi de gin? Creează un cadou de gin cu un set de gin și tonic sau un gin personalizat al mărcii tale preferate! Într-o cutie cu imprimare sau gravură

9 Cadouri

Seturi de cadouri gin & tonic personalizate

Nu este nimic mai gustos decât un gin tonic de casă, mai ales cu propriul set personalizat unic. Dacă sunteți în căutarea unui cadou pentru o persoană dragă care iubește un G & T gustos, surprindeți-l cu un set distractiv de cadouri pentru gin & tonic. Aceasta este o idee fantastică pentru persoanele care se bucură de un cocktail delicios și sărbătoresc un moment special. Vă puteți crea online propria carcasă personalizată din lemn sau sticlă de gin & tonic gravată. Crearea designului dvs. este ușoară! Pur și simplu selectați setul preferat de gin tonic, alegeți un design, adăugați o fotografie și / sau un text și vă vom personaliza carcasa din lemn pentru dvs. cu mare grijă și precizie.

Diferite mărci cunoscute de gin

Există multe, multe mărci diferite de gin, fiecare dintre ele fiind perfect pentru un gin & tonic gustos! Una dintre cele mai populare gin-uri este Bombay Sapphire, cu gustul său ușor dulce și un indiciu de lămâie. Bobby's este un gin premium olandez, cu note de ienupăr, coriandru, iarbă de lămâie, cardamom și coajă de portocală. Toate aceste ginuri delicioase fac cocktail-uri gustoase cu gin și tonic. Setul personalizat de gin tonic include o sticlă de gin preferat, o sticlă de tonic și o carcasă din lemn cu fotografia și / sau textul la alegere.

Sticle personalizate de gin

Avem, de asemenea, o selecție de gin care nu include tonicul, dar care poate fi savurat în continuare într-un cocktail sau ca o lovitură gustoasă. Avem patru opțiuni disponibile: - Gin într-o cutie personalizată din lemn: acest cadou include o cutie din lemn cu fotografie și / sau text și o sticlă de ginul tău preferat. Oferim Hayman's, care este fabricat în Londra și are o aromă de fructe, și Hendrick's, un gin englezesc cu o aromă intensă. - Gin cu etichetă personalizată: ginul nostru YourSurprise este un gin premium cu note de boabe de ienupăr, rădăcină de angelică, coriandru, iarbă de lămâie, cardamom și coajă de portocală. Puteți să vă personalizați propria etichetă cu o fotografie și un text la alegere. - Gin într-o cutie gravată: Acestea sunt seturile noastre Peaky Blinder, care includ un pahar. Vom grava capacul din lemn al carcasei cu textul la alegere. - Gin cu sticlă gravată: dacă doriți să vă beți ginul într-un mod unic, puteți avea un set care include o sticlă și un pahar gravat. Puteți alege între ginul YourSurprise sau un set de cadouri Peaky Blinder. Vom graba paharul cu un nume sau un text la alegere.

Carcasa dvs. personalizată

Dacă sunteți în căutarea unui cadou pentru un iubitor de cocktail-uri, un set de cadouri gin & tonic este perfect! Selectați marca și personalizați carcasa din lemn în editorul nostru online. Adăugați fotografia dvs. preferată, un mesaj personal și / sau numele destinatarului pentru a vă crea cadoul unic în cel mai scurt timp.

Sticla dvs. de gin & tonic gravată

Un gin & tonic trebuie savurat dintr-un pahar de gin & tonic adecvat. Pentru a-l face și mai distractiv, alegeți un pahar gravat cu tonic, personalizat cu numele la alegere. Orice fan adevărat al gin-tonicului îi va plăcea! Deoarece personalizarea este gravată în sticlă, este sigură pentru mașina de spălat vase.

Crearea celui mai bun cocktail gin & tonic

Nu este nimic mai bun decât un gustos G&T. Tot ce trebuie să-l creați sunt măsurătorile corecte ale gin-tonicului. Adăugați în jur de 50 ml de gin la 100 - 120 ml de apă tonică, aruncați niște cuburi de gheață, garnisiți cu var sau castraveți și bucurați-vă!

Un gin tonic este cel mai delicios atunci când este savurat din propriul tău pahar gravat cu gin tonic, cu numele tău.