Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Ramon Bilbao Crianza
Ramon Bilbao Crianza
Ramon Bilbao Crianza
Ramon Bilbao Crianza
Ramon Bilbao Crianza
Ramon Bilbao Crianza
Ramon Bilbao Crianza
Ramon Bilbao Crianza
Ramon Bilbao Crianza
Ramon Bilbao CrianzaRamon Bilbao CrianzaRamon Bilbao CrianzaRamon Bilbao CrianzaRamon Bilbao CrianzaRamon Bilbao CrianzaRamon Bilbao CrianzaRamon Bilbao CrianzaRamon Bilbao Crianza

Ramon Bilbao Crianza

Prin prezenta declar că am cel puțin 18 ani și am permis să cumpăr alcool în mod legal, data nașterii mele este: zz-ll-aaaa (obligatoriu)

Cadou
Personalizare
94,99 Lei
Comanda de afaceri
Designul dvs. în imprimare colorată în calitate foto HD
Cele mai bune vinuri, selectate special pentru dvs.
Completați-vă cadoul cu cutie de lux din lemn

Specificații cadouri


Mai multe informații despre acest vin:
Nume: Ramon Bilbao Gran Crianza
Țara de origine: Spania
Tipul de vin: Vin roșu
Strugură: 100% Tempranillo
Caracteristici: Un vin de cină frumos!

Gust
Un vin roșu intens, cu arome de fructe negre, prune și lemn de santal, cu o notă de parfum delicios, nucă de cocos și lemn dulce. Acesta este cu siguranță un vin foarte complex și extrem de fructat! Gustul este delicios și plin de aromele taninului copt. Un vin elegant cu un final fructat. Vinul se face folosind tehnici moderne de vinificare și se lasă să se maturizeze 14 luni în butoaie de stejar american și încă 8 luni după îmbuteliere.

O sugestie plăcută
Acest vin cu adevărat frumos pentru cină este un succes garantat. Este un însoțitor ideal pentru carne prăjită și brânzeturi tari. Acest vin se va maturiza încet și va câștiga mai multă aromă cu cât va îmbătrâni.

Despre acest vin
În inima celei mai cunoscute regiuni viticole din Spania, DOC Rioja, se află moșia Ramón Bilbao din zona Rioja Alta, o casă de vinuri cu o lungă istorie care datează de la începutul secolului trecut. În această proprietate, îmbunătățirea procesului de producere a vinului roșu, precum și a vinurilor albe, se lucrează în mod constant cu drag și măiestrie. Acestea combină cele mai bune tradiții spaniole având în vedere creșterea și prelucrarea strugurilor, cu utilizarea unor noi cunoștințe și tehnici.

Tempranilla și strugurii Mazuelo sunt ingredientele de bază pentru acest Gran Reserva. Un vin cu sânge cald, cu o aromă unică, constituit din vânturile calde din Sierra de Cantabria uscată care se ciocnesc cu vânturile mai reci din Marea Mediterană și o umiditate ideală datorită râului Ebro.

Oferiți cadou o sticlă delicioasă de ramon bilbao gran crianza cu etichetă foto!

Surprindeți-i pe cei mai buni prieteni, partener, părinți, vecini sau rude, cu o sticlă minunată de vin într-un cadou frumos. Sau alegeți carcasa noastră luxoasă din lemn, cu sau fără accesorii suplimentare.

Faceți cadoul dvs. deosebit de special prin crearea unei etichete foto unice sau a unui card cadou cu propriul text personal. Proiectarea unei etichete este rapidă și ușoară. Livrarea noastră este rapidă și fiabilă.

Un alt avantaj important al selecției noastre este că puteți comanda o sticlă individuală de vin, cu sau fără o etichetă foto personală. Astfel puteți descoperi deliciile și calitatea diferitelor noastre vinuri, fără obligația de a cumpăra o cutie completă.
Surprindeți cu adevărat pe cineva oferindu-i o sticlă de vin delicios!

FAQ

Personalizare și comandă
Ce este personalizarea și cum funcționează acest lucru pe site?
Puteți începe să vă faceți cadoul făcând clic pe butonul „Începeți să personalizati”. În editorul nostru de cadouri, puteți personaliza cadoul complet în conformitate cu dorințele dvs.: adăugați propria imagine și / sau text. Dacă doriți, puteți opta și pentru un design cool pentru a vă face cadoul cu adevărat unic.

Personalizarea este inclusă în preț?
Prețul afișat pe site include personalizarea cadoului dvs. Frumos și clar!

De unde știu dacă poza mea are calitatea potrivită?
În editorul de cadouri, veți primi o notificare dacă calitatea imaginii este insuficientă.

Ce formate pot încărca?
Încărcați fișiere JPG și PNG în editorul nostru. Este prea tehnic sau aveți o imagine cu un alt format pe care doriți să îl utilizați? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți. Sunt bucuroși să vă ajute, astfel încât să puteți face cadoul dorit!

Cadoul meu este împachetat?
În prezent, nu avem un serviciu de ambalare a cadourilor pentru a vă împacheta cadoul. Livrăm cadourile noastre într-un ambalaj festiv. Aceasta înseamnă că cadoul dvs. este gata pentru a fi oferit sau că poate fi trimis direct destinatarului.
Timp de livrare, opțiuni de livrare și costuri de livrare
Pot alege o dată de livrare?
Nu este posibil să selectați o anumită dată de livrare.

Care este timpul de livrare și când îmi primesc cadoul?
Datele de livrare preconizate pot fi găsite pe pagina produsului.

Ce opțiuni de livrare pot alege?
Aceasta variază în funcție de cadou / comandă. La finalizarea comenzii vi se vor afișa metodele de expediere disponibile în coșul de cumpărături.

Plată
Cum îmi pot plăti comanda?
Oferim următoarele metode de plată: iDeal, Paypal, card de credit și transfer bancar manual. În cazul transferului bancar manual, vă rugăm să rețineți că procesarea durează până la 3 zile lucrătoare și va întârzia datele de livrare preconizate.

Cadou primit
Ce se întâmplă dacă cadoul nu este pe deplin pe placul meu?
Regretăm profund că darul tău nu îți place. Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți, aceștia sunt bucuroși să vă ajute să găsiți o soluție adecvată.

Factura este trimisă împreună cu comanda?
Nu este trimisă nicio factură odată cu comanda dvs. Veți primi întotdeauna factura în e-mailul de confirmare și o veți găsi oricând în contul MySurprise. Aceasta înseamnă că puteți primi cadoul direct destinatarului, făcându-l o adevărată surpriză!
Afișați mai multe
Arata mai putin

Cadou de afaceri?

Vrei să comanzi un număr mai mare din acest cadou? Vă rugăm să luați legătura și să primiți o ofertă de preț instantanee. Suntem disponibili în zilele lucrătoare de la 09:30 - 22:00 (EET)

Fiecare cadou cu personalizare unică
Livrare în toată lumea
Expediat direct către destinatar

Solicitați o ofertă aici