Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Ramon Bilbao Reserva
Ramon Bilbao Reserva
Ramon Bilbao Reserva
Ramon Bilbao Reserva
Ramon Bilbao Reserva
Ramon Bilbao Reserva
Ramon Bilbao Reserva
Ramon Bilbao Reserva
Ramon Bilbao Reserva
Ramon Bilbao ReservaRamon Bilbao ReservaRamon Bilbao ReservaRamon Bilbao ReservaRamon Bilbao ReservaRamon Bilbao ReservaRamon Bilbao ReservaRamon Bilbao ReservaRamon Bilbao Reserva

Ramon Bilbao Reserva

Prin prezenta declar că am cel puțin 18 ani și am permis să cumpăr alcool în mod legal, data nașterii mele este: zz-ll-aaaa (obligatoriu)

Personalizare
149,99 Lei
Comanda de afaceri
Designul dvs. în imprimare colorată în calitate foto HD
Cele mai frumoase modele pe panouri dure de înaltă calitate
Comodă de lux din lemn de pin cu capac glisant și incrustare
Inclusiv o sticlă de dimensiuni complete cu cele mai bune vinuri

Specificații cadouri

Mai multe informații despre acest vin:
Nume: Ramon Bilbao Reserva
Țara de origine: Franța
Tipul de vin: Vin roșu
Strugură: 90% Tempranillo, 5% Mazuelo, 5% Graciano
Caracteristici: Un vin spaniol temperamental și plin de corp.

Gust
Un vin complex, delicat și cel mai elegant, cu arome fructate de pere, prune și măr. Un indiciu de lemn de cedru și trabuc. Vinul se face folosind tehnici moderne de vinificare și se lasă să se maturizeze timp de 20 de luni în butoaie de stejar american și câteva luni după îmbuteliere. Acest lucru arată cât de bine poate fi conservat acest vin superb și ce calitate trebuie să fi obținut!

O sugestie plăcută
Un însoțitor ideal pentru diferite tipuri de carne roșie (prăjită și la grătar) și vânat sălbatic. Acest vin se potrivește excelent cu brânza matură.

Despre acest vin
În inima celei mai cunoscute regiuni viticole din Spania, DOC Rioja, se află moșia Ramón Bilbao din zona Rioja Alta, o casă de vinuri cu o lungă istorie care datează de la începutul secolului trecut. În această proprietate, îmbunătățirea procesului de producere a vinului roșu, precum și a vinurilor albe, se lucrează în mod constant cu drag și măiestrie. Acestea combină cele mai bune tradiții spaniole având în vedere creșterea și prelucrarea strugurilor, cu utilizarea unor noi cunoștințe și tehnici.

Tempranilla și strugurii Mazuelo sunt ingredientele de bază pentru acest Gran Reserva. Un vin cu sânge cald, cu o aromă unică, constituit din vânturile calde din Sierra de Cantabria uscată care se ciocnesc cu vânturile mai reci din Marea Mediterană și o umiditate ideală datorită râului Ebro.

Oferiți o sticlă delicioasă de vin roșu Ramon Bilbao Reserva într-o cutie personalizată!

Surprindeți-vă cei mai buni prieteni, partener, părinți sau relațiile (de afaceri) cu o sticlă minunată de vin roșu elegant, într-o cutie frumoasă, cu un card cadou gratuit! Surpriză cu adevărat cu o sticlă de vin delicios!

Faceți-vă cadoul deosebit de special și creați-vă propria carcasă de lemn de lux cu numele sau textul dvs. Avem o gamă largă de vinuri. Veți fi sigur că veți găsi aici o sticlă de vin delicioasă pentru fiecare beneficiar norocos. O alegere pentru a se potrivi tuturor gusturilor!

FAQ

Personalizare și comandă
Ce este personalizarea și cum funcționează acest lucru pe site?
Puteți începe să vă faceți cadoul făcând clic pe butonul „Începeți să personalizati”. În editorul nostru de cadouri, puteți personaliza cadoul complet în conformitate cu dorințele dvs.: adăugați propria imagine și / sau text. Dacă doriți, puteți opta și pentru un design cool pentru a vă face cadoul cu adevărat unic.

Personalizarea este inclusă în preț?
Prețul afișat pe site include personalizarea cadoului dvs. Frumos și clar!

De unde știu dacă poza mea are calitatea potrivită?
În editorul de cadouri, veți primi o notificare dacă calitatea imaginii este insuficientă.

Ce formate pot încărca?
Încărcați fișiere JPG și PNG în editorul nostru. Este prea tehnic sau aveți o imagine cu un alt format pe care doriți să îl utilizați? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți. Sunt bucuroși să vă ajute, astfel încât să puteți face cadoul dorit!

Cadoul meu este împachetat?
În prezent, nu avem un serviciu de ambalare a cadourilor pentru a vă împacheta cadoul. Livrăm cadourile noastre într-un ambalaj festiv. Aceasta înseamnă că cadoul dvs. este gata pentru a fi oferit sau că poate fi trimis direct destinatarului.
Timp de livrare, opțiuni de livrare și costuri de livrare
Pot alege o dată de livrare?
Nu este posibil să selectați o anumită dată de livrare.

Care este timpul de livrare și când îmi primesc cadoul?
Datele de livrare preconizate pot fi găsite pe pagina produsului.

Ce opțiuni de livrare pot alege?
Aceasta variază în funcție de cadou / comandă. La finalizarea comenzii vi se vor afișa metodele de expediere disponibile în coșul de cumpărături.

Plată
Cum îmi pot plăti comanda?
Oferim următoarele metode de plată: iDeal, Paypal, card de credit și transfer bancar manual. În cazul transferului bancar manual, vă rugăm să rețineți că procesarea durează până la 3 zile lucrătoare și va întârzia datele de livrare preconizate.

Cadou primit
Ce se întâmplă dacă cadoul nu este pe deplin pe placul meu?
Regretăm profund că darul tău nu îți place. Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți, aceștia sunt bucuroși să vă ajute să găsiți o soluție adecvată.

Factura este trimisă împreună cu comanda?
Nu este trimisă nicio factură odată cu comanda dvs. Veți primi întotdeauna factura în e-mailul de confirmare și o veți găsi oricând în contul MySurprise. Aceasta înseamnă că puteți primi cadoul direct destinatarului, făcându-l o adevărată surpriză!
Afișați mai multe
Arata mai putin

Cadou de afaceri?

Vrei să comanzi un număr mai mare din acest cadou? Vă rugăm să luați legătura și să primiți o ofertă de preț instantanee. Suntem disponibili în zilele lucrătoare de la 09:30 - 22:00 (EET)

Fiecare cadou cu personalizare unică
Livrare în toată lumea
Expediat direct către destinatar

Solicitați o ofertă aici