Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Salentein Malbec
Salentein Malbec
Salentein Malbec
Salentein Malbec
Salentein Malbec
Salentein Malbec
Salentein Malbec
Salentein Malbec
Salentein Malbec
Salentein MalbecSalentein MalbecSalentein MalbecSalentein MalbecSalentein MalbecSalentein MalbecSalentein MalbecSalentein MalbecSalentein Malbec

Salentein Malbec

Prin prezenta declar că am cel puțin 18 ani și am permis să cumpăr alcool în mod legal, data nașterii mele este: zz-ll-aaaa (obligatoriu)

Cadou
Personalizare
110,99 Lei
Comanda de afaceri
Designul dvs. în imprimare colorată în calitate foto HD
Cele mai bune vinuri, selectate special pentru dvs.
Completați-vă cadoul cu cutie de lux din lemn

Specificații cadouri


Mai multe informații despre acest vin:
Nume: Salentein Reserve Malbec
Țara de origine: Argentina
Tipul de vin: Vin roșu
Strugură: 100% Malbec
An: 2009
Caracteristici: Un gust intens și distinct, un adevărat argentinian cu clasă.

Gust
Un alt mare nume din sortimentul nostru, un adevărat Salentein. Cu gustul distinct și intens al tundrei și al zonelor înalte. Un vin cu caracter individual, cu arome care provoacă un gust delicios și cărnos, sporit de maturarea în butoaie din lemn de stejar francez. Un finisaj de lungă durată care persistă în gură. Strugurii sunt recoltați manual și produși folosind cea mai recentă tehnologie, ceea ce are ca rezultat cel mai perfect vin.

O sugestie plăcută
Acest adevărat vin argentinian ar trebui asociat cu carne roșie fragedă de la grătar și vânat sălbatic. O masă copioasă poate fi perfect finisată cu un pahar din acest vin și un fel de brânză tare. Delicios!

Despre acest vin
Bodegas Salentein are o istorie aparte. A fost fondată în 1992 de antreprenorul olandez Mijndert Pon (care a devenit bogat și renumit în comerțul cu automobile Volkswagen). El a decis să înființeze o viță de vie pe unul dintre lanțurile muntoase exterioare ale Anzilor.

Bodega în sine, proiectată de faimosul arhitect Mario Day Arenas, este de asemenea specială. Este construit în formă de cruce, în cazul în care butoaiele de vin din lemn sunt depozitate la 8 metri sub pământ, pentru ca vinul să se poată coace în cele mai ideale circumstanțe.

Podgoriile sunt situate în inima Alto Valle de Uco, la o înălțime de peste 1200 de metri. Solul este stâncos și acest lucru menține terenul bine drenat. Nopțile sunt reci datorită aerului de munte care coboară din Anzi, zilele sunt însorite și calde. Înălțimea, nopțile răcoroase și zilele calde și însorite conferă acestui vin un caracter puternic. Antreprenoriatul familiei Pon face restul. O bodegă de vin unică, cu succes la nivel mondial. Acum, pentru a fi comandat exclusiv la YourSurprise.

Oferiți cadou o sticlă delicioasă de salbec de malbec cu etichetă foto și text!

Surprindeți-i pe cei mai buni prieteni, partener, părinți, vecini sau rude, cu o sticlă minunată de vin într-un cadou frumos. Sau alegeți carcasa noastră luxoasă din lemn, cu sau fără accesorii suplimentare.

Faceți cadoul dvs. deosebit de special prin crearea unei etichete foto unice sau a unui card cadou cu propriul text personal. Proiectarea unei etichete este rapidă și ușoară. Livrarea noastră este rapidă și fiabilă.

Un alt avantaj important al selecției noastre este că puteți comanda o sticlă individuală de vin, cu sau fără o etichetă foto personală. Astfel puteți descoperi deliciile și calitatea diferitelor noastre vinuri, fără obligația de a cumpăra o cutie completă.
Surprindeți cu adevărat pe cineva oferindu-i o sticlă de vin delicios!

FAQ

Personalizare și comandă
Ce este personalizarea și cum funcționează acest lucru pe site?
Puteți începe să vă faceți cadoul făcând clic pe butonul „Începeți să personalizati”. În editorul nostru de cadouri, puteți personaliza cadoul complet în conformitate cu dorințele dvs.: adăugați propria imagine și / sau text. Dacă doriți, puteți opta și pentru un design cool pentru a vă face cadoul cu adevărat unic.

Personalizarea este inclusă în preț?
Prețul afișat pe site include personalizarea cadoului dvs. Frumos și clar!

De unde știu dacă poza mea are calitatea potrivită?
În editorul de cadouri, veți primi o notificare dacă calitatea imaginii este insuficientă.

Ce formate pot încărca?
Încărcați fișiere JPG și PNG în editorul nostru. Este prea tehnic sau aveți o imagine cu un alt format pe care doriți să îl utilizați? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți. Sunt bucuroși să vă ajute, astfel încât să puteți face cadoul dorit!

Cadoul meu este împachetat?
În prezent, nu avem un serviciu de ambalare a cadourilor pentru a vă împacheta cadoul. Livrăm cadourile noastre într-un ambalaj festiv. Aceasta înseamnă că cadoul dvs. este gata pentru a fi oferit sau că poate fi trimis direct destinatarului.
Timp de livrare, opțiuni de livrare și costuri de livrare
Pot alege o dată de livrare?
Nu este posibil să selectați o anumită dată de livrare.

Care este timpul de livrare și când îmi primesc cadoul?
Datele de livrare preconizate pot fi găsite pe pagina produsului.

Ce opțiuni de livrare pot alege?
Aceasta variază în funcție de cadou / comandă. La finalizarea comenzii vi se vor afișa metodele de expediere disponibile în coșul de cumpărături.

Plată
Cum îmi pot plăti comanda?
Oferim următoarele metode de plată: iDeal, Paypal, card de credit și transfer bancar manual. În cazul transferului bancar manual, vă rugăm să rețineți că procesarea durează până la 3 zile lucrătoare și va întârzia datele de livrare preconizate.

Cadou primit
Ce se întâmplă dacă cadoul nu este pe deplin pe placul meu?
Regretăm profund că darul tău nu îți place. Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți, aceștia sunt bucuroși să vă ajute să găsiți o soluție adecvată.

Factura este trimisă împreună cu comanda?
Nu este trimisă nicio factură odată cu comanda dvs. Veți primi întotdeauna factura în e-mailul de confirmare și o veți găsi oricând în contul MySurprise. Aceasta înseamnă că puteți primi cadoul direct destinatarului, făcându-l o adevărată surpriză!
Afișați mai multe
Arata mai putin

Cadou de afaceri?

Vrei să comanzi un număr mai mare din acest cadou? Vă rugăm să luați legătura și să primiți o ofertă de preț instantanee. Suntem disponibili în zilele lucrătoare de la 09:30 - 22:00 (EET)

Fiecare cadou cu personalizare unică
Livrare în toată lumea
Expediat direct către destinatar

Solicitați o ofertă aici