Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Oude Kaap Rosé
Oude Kaap Rosé
Oude Kaap Rosé
Oude Kaap Rosé
Oude Kaap Rosé
Oude Kaap Rosé
Oude Kaap Rosé
Oude Kaap Rosé
Oude Kaap Rosé
Oude Kaap RoséOude Kaap RoséOude Kaap RoséOude Kaap RoséOude Kaap RoséOude Kaap RoséOude Kaap RoséOude Kaap RoséOude Kaap Rosé

Oude Kaap Rosé

Prin prezenta declar că am cel puțin 18 ani și am permis să cumpăr alcool în mod legal, data nașterii mele este: zz-ll-aaaa (obligatoriu)

Personalizare
82,99 Lei
Comanda de afaceri
Designul dvs. în imprimare colorată în calitate foto HD
Cele mai frumoase modele pe panouri dure de înaltă calitate
Comodă de lux din lemn de pin cu capac glisant și incrustare
Inclusiv o sticlă de dimensiuni complete cu cele mai bune vinuri

Specificații cadouri

Un frumos roz-sud-african cu propria fotografie și text! Aroma delicioasă a fructelor roșii, în special căpșunile și zmeura, pot fi detectate în postgustul moale. Acest vin gustos și moale este perfect pentru a-ți potoli setea cu caracterul său fructat, mai ales în lunile calde de vară! Extrem de potrivit pentru a servi ca aperitiv cu un grătar. Surprindeți-vă familia și prietenii cu o sticlă de vin delicioasă cu o etichetă personalizată.

Despre acest vin:
Vinurile din Oude Kaap își găsesc originea în frumoasa vale Franschhoek, unde din 1693 Munții abrupți Drakestein au jucat un rol important în producția de vinuri de calitate. Determinarea, persistența, pasiunea și inovația au modelat, de asemenea, producția de vin pe proprietate și acest patrimoniu continuă să fie onorat de o nouă generație de producători de vin.

La crearea vinurilor Oude Kaap, vinificatorii folosesc doar cele mai bune fructe din regiune, deoarece esența unui vin bun este fructul. Pentru a determina care cuvinte ar trebui selectate pentru vinurile Oude Kaap, vinificatorii din această proprietate mențin un contact intens cu cultivatorii și utilizează un proces de selecție foarte strict.

Vinul este fabricat din struguri de culoare închisă Pinotage. Culoarea roz pal se dobândește lăsând sucul în contact cu cojile de struguri doar pentru o perioadă scurtă de timp, astfel piei dau doar o anumită cantitate din culoarea lor sucului. Este un rosé destul de uscat, dar are totuși un gust viu. Aroma, cu caracteristici de căpșuni și zmeură, este încă foarte prezentă în finisarea netedă.

Oferiți cadou o sticlă delicioasă de vin Oude Kaap Rosé într-o cutie personalizată!

Surprindeți-vă cei mai buni prieteni, partener, părinți sau relațiile (de afaceri) cu o sticlă minunată de vin rosat delicios într-o carcasă frumoasă cu un card cadou gratuit! Surpriză cu adevărat cu o sticlă de vin delicios! Un vin răcoritor delicios, deosebit de bun vara ca o răcoritoare fructată. Excelent ca aperitiv sau cu un grătar.

Faceți-vă cadoul deosebit de special și creați-vă propria carcasă de lemn de lux cu numele sau textul dvs. Avem o gamă largă de vinuri. Veți fi sigur că veți găsi aici o sticlă de vin delicioasă pentru fiecare beneficiar norocos. O alegere pentru a se potrivi tuturor gusturilor!

FAQ

Personalizare și comandă
Ce este personalizarea și cum funcționează acest lucru pe site?
Puteți începe să vă faceți cadoul făcând clic pe butonul „Începeți să personalizati”. În editorul nostru de cadouri, puteți personaliza cadoul complet în conformitate cu dorințele dvs.: adăugați propria imagine și / sau text. Dacă doriți, puteți opta și pentru un design cool pentru a vă face cadoul cu adevărat unic.

Personalizarea este inclusă în preț?
Prețul afișat pe site include personalizarea cadoului dvs. Frumos și clar!

De unde știu dacă poza mea are calitatea potrivită?
În editorul de cadouri, veți primi o notificare dacă calitatea imaginii este insuficientă.

Ce formate pot încărca?
Încărcați fișiere JPG și PNG în editorul nostru. Este prea tehnic sau aveți o imagine cu un alt format pe care doriți să îl utilizați? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți. Sunt bucuroși să vă ajute, astfel încât să puteți face cadoul dorit!

Cadoul meu este împachetat?
În prezent, nu avem un serviciu de ambalare a cadourilor pentru a vă împacheta cadoul. Livrăm cadourile noastre într-un ambalaj festiv. Aceasta înseamnă că cadoul dvs. este gata pentru a fi oferit sau că poate fi trimis direct destinatarului.
Timp de livrare, opțiuni de livrare și costuri de livrare
Pot alege o dată de livrare?
Nu este posibil să selectați o anumită dată de livrare.

Care este timpul de livrare și când îmi primesc cadoul?
Datele de livrare preconizate pot fi găsite pe pagina produsului.

Ce opțiuni de livrare pot alege?
Aceasta variază în funcție de cadou / comandă. La finalizarea comenzii vi se vor afișa metodele de expediere disponibile în coșul de cumpărături.

Plată
Cum îmi pot plăti comanda?
Oferim următoarele metode de plată: iDeal, Paypal, card de credit și transfer bancar manual. În cazul transferului bancar manual, vă rugăm să rețineți că procesarea durează până la 3 zile lucrătoare și va întârzia datele de livrare preconizate.

Cadou primit
Ce se întâmplă dacă cadoul nu este pe deplin pe placul meu?
Regretăm profund că darul tău nu îți place. Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți, aceștia sunt bucuroși să vă ajute să găsiți o soluție adecvată.

Factura este trimisă împreună cu comanda?
Nu este trimisă nicio factură odată cu comanda dvs. Veți primi întotdeauna factura în e-mailul de confirmare și o veți găsi oricând în contul MySurprise. Aceasta înseamnă că puteți primi cadoul direct destinatarului, făcându-l o adevărată surpriză!
Afișați mai multe
Arata mai putin

Cadou de afaceri?

Vrei să comanzi un număr mai mare din acest cadou? Vă rugăm să luați legătura și să primiți o ofertă de preț instantanee. Suntem disponibili în zilele lucrătoare de la 09:30 - 22:00 (EET)

Fiecare cadou cu personalizare unică
Livrare în toată lumea
Expediat direct către destinatar

Solicitați o ofertă aici