Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Mărcile dvs. preferate de vodcă într-o versiune specială de cadou. Creați vodca dvs. personalizată într-un ambalaj gravat sau imprimat sau cu o etichetă.

Cadouri personalizate de vodcă

Dacă cunoașteți pe cineva care iubește vodca și doriți să-l surprindeți cu un cadou original de vodcă, YourSurprise oferă diverse opțiuni fantastice pentru un cadou neașteptat pentru a pune un zâmbet mare pe fața persoanei iubite.

O sticlă personalizată de vodcă nu este doar un cadou minunat pentru cei care iubesc această băutură, ci este și un cadou excelent pentru ocazii speciale, cum ar fi ziua de naștere, pensionarea sau în scopuri de afaceri.

Ceea ce face selecția noastră de cadouri vodcă unice, în afară de aromele delicioase, este modul în care sunt prezentate. Puteți selecta personalizarea care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. în funcție de ocazie și / sau destinatar, alegând dintr-o carcasă din lemn imprimată, o carcasă din lemn gravată sau o sticlă gravată.

Diverse cadouri personalizate de vodcă

Oferim seturi de cadouri personalizate pentru vodcă pentru 3 mărci diferite de vodcă:

  • Vodcă Smirnoff: Cu o aromă plină, proaspătă și un gust neted, vodca Smirnoff este excelentă pentru cocktailuri sau pentru a fi savurată îngrijit. Are un conținut de alcool de 37,5% și este produs în Anglia.
  • Grey Goose vodka: Dacă sunteți în căutarea unei vodcă care să fie delicioasă atât în cocktailuri, cât și ca o lovitură, vodca Grey Goose este alegerea potrivită. Are un conținut de alcool de 40% și este produs în Franța.
  • Vodca YourSurprise: Cu o textură netedă și mătăsoasă, vodca YourSurprise este fabricată în Olanda și are un conținut de alcool de 40%.

După ce ați selectat marca dvs., creați-vă propriul design online și personalizați setul de cadouri pentru vodcă cu o fotografie și / sau un text la alegere. Avem modele gata disponibile pentru orice ocazie, dar puteți introduce una sau mai multe fotografii și puteți crea propriul colaj, dacă preferați.

Cadou de vodcă cu etichetă personalizată

Delicioasa noastră vodcă YourSurprise nu este disponibilă doar cu o husă personalizată din lemn, ci și cu o etichetă personalizată. Puteți avea eticheta tipărită cu designul la alegere de la editorul nostru sau puteți alege să adăugați una sau mai multe dintre fotografiile preferate, un nume și / sau un text. Acest lucru vă permite să creați cadoul perfect pentru orice ocazie specială, de la zile de naștere la aniversări și de la pensionări la cadouri de afaceri. Sfat: Serviți vodca dvs. rece rece ca gheața pentru cea mai bună experiență de aromă.

Cadou de vodcă cu o sticlă gravată personalizată

În Occident, este obișnuit să serviți vodcă într-un pahar mic, rece ca gheața, dar de preferință fără gheață în pahar. Dacă cunoașteți pe cineva care preferă să savureze o lovitură de vodcă direct din congelator, cadoul nostru de vodcă YourSurprise cu o sticlă gravată personalizată este cadoul perfect! Pur și simplu selectați setul de cadouri cu paharul și adăugați numele, data sau textul dorit pentru a fi gravat. Puteți adăuga chiar și unul dintre desenele noastre decorative. De asemenea, oferim ochelarii noștri gravați ca un cadou separat, așa că, dacă aveți nevoie de mai mulți ochelari, pur și simplu adăugați-i în coșul de cumpărături!

Vizualizați toate ochelarii gravați>

Multe modalități de a te bucura de vodcă

Știați că în mod tradițional, vodca se servește îngrijită, fără gheață? Acest spirit își are originea în Europa de Est, dar astăzi este produs în toată lumea și este servit în diferite moduri: într-un pahar, dar și în cocktailuri precum Bloody Mary sau Sex on the Beach. De la cocktailuri până la fotografii, vodca este delicioasă sub orice formă sau aromă! Vodca personalizată YourSurprise se potrivește tuturor gusturilor și este un cadou unic, singur sau combinat cu un pahar sau o cutie de praline de ciocolată.