Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Ceas din lemn gravat

98 voturi
de 495,99 Lei
396,79 Lei-20%
Optiuni de livrare
Adresa de livrare la alegere
Într-o cutie frumoasă + o carte de mesaje gratuită
Calitate superioară

Specificații cadouri

Mai multe informații despre ceasul din lemn:
Material: lemn de arț de înaltă calitate
Diametrul carcasei: 40 mm
Grosimea carcasei: 8 mm
Diametrul curelei: 18 mm
Lungimea curelei: reglabilă prin îndepărtarea verigilor
Culoarea feței ceasului: sidef alb
Afișaj: analogic
Personalizare: cu nume sau text
Metoda de personalizare: gravură laser subtilă
Extra: rezistent la stropire

Păstrați ceasul în stare excelentă:
Curățați lemnul cu un amestec de suc de lămâie și ulei de măsline o dată pe an. Împingeți amestecul pe lemn, apoi lustruiți-l cu o cârpă curată și uscată.

Un ceas de lemn de lux cu nume este un adevărat punct de atracție pentru încheietura mâinii

Pe cine vei surprinde cu acest ceas din lemn unic și elegant? Puteți personaliza partea inferioară a cadranului prin adăugarea numelui sau a textului la alegere. Un cadou special pentru o zi de naștere, Crăciun sau ca surpriză de Ziua Îndrăgostiților. Puteți alege să adăugați o dată pentru a comemora un moment special, cum ar fi o aniversare sau o absolvire. Sau te-ai putea distra cu acest ceas fantastic!

Frumosul ceas Hot & Tot este realizat din lemn de arțar de înaltă calitate. Ceasul elegant al sidefului și detaliile negre fac acest model unisex ușor de purtat. Ceasul include instrumente la îndemână cu ajutorul cărora puteți elimina unul sau mai multe link-uri pentru a vă asigura că ceasul se potrivește corect. Tot ce trebuie să faceți este să adăugați numele sau textul dorit în Editor. Vom graba designul dvs. în partea de jos a feței ceasului cu grijă și precizie. Creați acum accesoriul dvs. de nume unic!

FAQ

Personalizare și comandă

Ce este personalizarea și cum funcționează acest lucru pe site?
Puteți începe să vă faceți cadoul făcând clic pe butonul „Începeți să personalizati”. În editorul nostru de cadouri, puteți personaliza cadoul complet în conformitate cu dorințele dvs.: adăugați propria imagine și / sau text. Dacă doriți, puteți opta și pentru un design cool pentru a vă face cadoul cu adevărat unic.

Personalizarea este inclusă în preț?
Prețul afișat pe site include personalizarea cadoului dvs. Frumos și clar!

De unde știu dacă poza mea are calitatea potrivită?
În editorul de cadouri, veți primi o notificare dacă calitatea imaginii este insuficientă.

Ce formate pot încărca?
Încărcați fișiere JPG și PNG în editorul nostru. Este prea tehnic sau aveți o imagine cu un alt format pe care doriți să îl utilizați? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți. Sunt bucuroși să vă ajute, astfel încât să puteți face cadoul dorit!

Cadoul meu este împachetat?
În prezent, nu avem un serviciu de ambalare a cadourilor pentru a vă împacheta cadoul. Livrăm cadourile noastre într-un ambalaj festiv. Aceasta înseamnă că cadoul dvs. este gata pentru a fi oferit sau că poate fi trimis direct destinatarului.

Timp de livrare, opțiuni de livrare și costuri de livrare

Pot alege o dată de livrare?
Nu este posibil să selectați o anumită dată de livrare.

Care este timpul de livrare și când îmi primesc cadoul?
Datele de livrare preconizate pot fi găsite pe pagina produsului.

Ce opțiuni de livrare pot alege?
Aceasta variază în funcție de cadou / comandă. La finalizarea comenzii vi se vor afișa metodele de expediere disponibile în coșul de cumpărături.

Plată

Cum îmi pot plăti comanda?
Oferim următoarele metode de plată: iDeal, Paypal, card de credit și transfer bancar manual. În cazul transferului bancar manual, vă rugăm să rețineți că procesarea durează până la 3 zile lucrătoare și va întârzia datele de livrare preconizate.

Cadou primit

Ce se întâmplă dacă cadoul nu este pe deplin pe placul meu?
Regretăm profund că darul tău nu îți place. Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți, aceștia sunt bucuroși să vă ajute să găsiți o soluție adecvată.

Factura este trimisă împreună cu comanda?
Nu este trimisă nicio factură odată cu comanda dvs. Veți primi întotdeauna factura în e-mailul de confirmare și o veți găsi oricând în contul MySurprise. Aceasta înseamnă că puteți primi cadoul direct destinatarului, făcându-l o adevărată surpriză!

Cadou de afaceri?

Vrei să comanzi un număr mai mare din acest cadou? Vă rugăm să luați legătura și să primiți o ofertă de preț instantanee. Suntem disponibili în zilele lucrătoare de la 09:30 - 22:00 (EET)

Fiecare cadou cu personalizare unică
Livrare în toată lumea
Expediat direct către destinatar

Solicitați o ofertă aici