Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Petre și nașii, cunoscuți și sub numele de nași, sunt aleși înainte de naștere. Aceștia sunt apoi cele mai importante persoane în creșterea copilului, alături de părinți. Din acel moment, nașii sunt prezenți la fiecare pas - de la comuniuni la zile de naștere, de la zile de ieșire la momente importante de sfat. De asemenea, părinții și nașii oferă adesea cadouri copilului, dar pe cine alegeți ca nași? Care este rolul nașului și al nașei? Și în ce fel se cere un naș și o nașă?

Tradiția nașilor

Atunci când un copil se năștea și era botezat în biserică, erau numiți și nașul și nașa. Aceștia erau apoi martori ai botezului, ceea ce este similar cu martorii la căsătorie. Adesea, nașul și nașa proveneau din familie, iar nașii primeau sarcina neangajantă de a ajuta la creșterea copilului botezat, dar erau numiți și în cazul în care părinții copilului botezat pățeau vreodată ceva. Aceștia ar fi preluat apoi educația copilului.

Care este rolul unui naș și al unei nașe?

În zilele noastre, nașii desemnați sunt, de asemenea, adesea cei mai buni prieteni ai părinților, persoanele în care aceștia au cea mai mare încredere pentru a-și crește copilul în cel mai rău caz. Dar ceea ce este frumos la un naș și o nașă este că, în calitate de părinte, le poți cere cu ușurință să aibă grijă de copii sau să facă alte ieșiri distractive, cum ar fi mersul la grădina zoologică. Mai târziu în viață, copilul poate oricând să apeleze la naș și nașă pentru sfaturi atunci când îi este greu să se implice cu părinții lor, de exemplu. Nu uitați că a fi cerut este în sine o mare onoare, așa că este o idee bună să puneți marea întrebare într-un mod special.

Dar cum să ceri un naș și o nașă pentru micuțul tău?

Odată ce ați decis pe cine vreți să cereți ca naș și nașă pentru micuțul dvs. copil, este timpul să vă gândiți cum să procedați. A cere un naș și o nașă să își asume acest rol nu trebuie să fie dificil sau costisitor, dar a cere un naș și o nașă este o chestiune foarte personală. Ar fi un moment foarte frumos dacă ați putea face acest lucru cu un cadou personalizat, făcând din acest moment o amintire pentru toată viața.

Cereți nașului cu aceste cadouri

Peters... ei vor fi mereu acolo pentru tine. A cere un naș poate fi făcut în mai multe moduri diferite. Un breloc cu cuvintele "Petru de" sau "Nașul de" pe el, cu numele micuțului atașat, este o modalitate de a vă aminti cu mândrie de rolul său în fiecare zi. Acest mega-barou Côte d'Or este, de asemenea, un cadou ideal pentru a cere unui prieten să fie naș, deoarece puteți personaliza produsul cu numele, fotografia și un mesaj personal. Dar pentru a surprinde pe hârtie adevăratul act de alegere a nașului, puteți oferi și un stilou foarte special. De fapt, acest stilou este foarte șic și poate fi personalizat pentru a avea gravat pe el numele micuțului, de exemplu. Ulterior, este întotdeauna frumos să sărbătorim noul titlu, iar pachetul cu bere belgiană este ideal și pentru asta. În cazul în care doriți să duceți pachetul de bere un pas mai departe, este frumos să oferiți împreună cu acesta și un pahar de bere, ca acestaPachet de bere Duvel cu pahar gradat. În acest fel nașul poate turna imediat berea!

Breloc din piele cu fotografie

Breloc din piele cu fotografie

Ciocolată personalizată XXL Cote d'Or

Ciocolată personalizată XXL Cote d'Or

Parker IM

Parker IM

Set cadou de bere

Set cadou de bere

Pune-ți întrebarea la metru cu aceste cadouri

Depinde în întregime de cât de mare doriți să faceți cererea către viitoarea nașă. Poate fi mică, cu un cocoloș drăguț personalizat sau o inimioară de lemn în care să întrebați "Vrei să fii nașa mea?" sau chiar mai drăguță, cum ar fi "Meter Sofie" sau "cel mai drăguț finuț finuț al celei mai dulci nașe". Dar a cere metru este, de asemenea, foarte amuzant cu gesturi mai mari, cum ar fi inima Milka sau chiar o sticlă de vin, pentru a recupera după o zi de babysitting. Uneori, o nașă se simte ca o a doua mamă încă de la naștere. Prin urmare, este foarte special să surprinzi această legătură într-o bijuterie specială. Brățara mamă/fiică este foarte potrivită pentru asta. Nașa poate purta brățara cu mândrie, în timp ce pentru domnișoara o așteaptă un cadou frumos până când va fi suficient de mare pentru a purta ea însăși o brățară.

Pălărie

Pălărie

Cutie cadou personalizată cu inimă de ciocolată Milka

Cutie cadou personalizată cu inimă de ciocolată Milka

Set cadou vin

Set cadou vin

Blog - Cadouri personalizate

Blog - Cadouri personalizate