Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

First Father's Day gifts

Cele mai bune cadouri personalizate pentru prima lui Zi a Tatălui

Prima Zi a Tatălui este cea mai specială și ocazia perfectă să-l surprinzi pe noul tătic cu un cadou original. Este deseori dificil să găsim cadouri bune pentru bărbați, deci lasă-ne să te inspirăm.

personalised Father's Day romper and bib

Nu ai cum să greșești cu un body sau bavetă pentru bebeluși

Orice tătic ar fi foarte încântat să-l vadă pe cel mic cu un costumaș sau bavețică personalizată cu un design pentru Ziua Tatălui. Editorul nostru are multe designuri pentru această ocazie, și te lasă să adaugi nume sau chiar o poză cu tăticul și cel mic.
Body-ul de bebe este disponibil în mărimile 50/56 și 62/68. Poți personaliza chiar și spatele body-ului cu poză și text la alegere!
Colecția noastră de bavete are de asemenea multe designuri din care poți alege. Bavetele sunt disponibile în următoarele culori: albastru deschis, albastru închis, gri, fuchsia, roz deschis și alb.

Vezi body-urile pentru bebe >
Vezi bavetele pentru bebe >


personalised Father's Day book

Placă decorativă pentru Ziua Tatălui

Un alt cadou interesant este placa ceramică pentru Ziua Tatălui. Avem câteva designuri atractive pentru Ziua Tatălui, care pot fi personalizate fiecare cu numele și poza preferată. Dacă te simți creativ, poți chiar să inserezi propriile designuri in Editor, cum ar fi urmele mâinilor sau piciorușelor bebelușului! Dacă cel mic este deja la grădi sau școală și a creat un proiect frumos, pune o poză cu acesta în Editor, iar creația lui va fi păstrată pentru totdeauna. Placa ceramică este o decorațiune minunată și unică pentru camera bebelușului, și de asemenea poate deveni o amintire frumoasă pe care să o păstreze când crește.

Creează-ți propria placă de Ziua Tatălui >Farfuria personalizată a tăticului

Dacă te gândești la un mic dejun la pat de Ziua Tatălui, servește-i mâncarea în propria sa farfurie pentru Ziua Tatălui! Avem câteva designuri drăguțe și amuzante disponibile, cum ar fi supereroi, mușchi și premii pentru cel mai bun tată.

Vezi toate farfuriile de Ziua Tatălui>


photo on aluminium

Colaj frumos din aluminiu

Dacă ai deja nenumărate poze cu tăticul și cel mic, creează un colaj și lasă-ne să-l printăm pe panoul din aluminiu. Dacă ai o anumită poză specială pe care o adori, poți alege să o ai pe aceasta printată pe tot panoul. Orice opțiune preferi, acest panou va fi cu siguranță o decorațiune specială pentru casă și un cadou de neuitat pentru tătic. Poți alege între o placă cu aluminiu alb, sau una cu aluminiu șlefuit, și diferite mărimi.


Dacă ai nevoie de mai multe idei, vezi toate cadourile pentru Ziua Tatălui. .To all blogs