Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Cool Father's Day gifts

Cadouri cool pentru Ziua Tatălui!

Ziua Tatălui se apropie!! Dacă ai cel mai bun, tare și minunat tată din lume, aceasta este ziua perfectă să îl surprinzi! Există multe opțiuni bune la care te poți gândi, cadouri super pentru el, sau o decorațiune frumoasă făcută manual, sau chiar o combinație între cele două.
Dacă încă nu ești sigur de cadou, suntem aici să te ajutăm. Avem câteva sugestii simple pentru a face Ziua Tatălui spectaculoasă.

Engraved leather BBQ gloves

Pentru tații iubitori de mâncare

Soarele a ieșit din nori, primăvara devine încet mai călduroasă, și în curând ne putem bucura de vară. Ce iubesc tații să facă pe vreme bună? Exact; să scoată grătarul afară și să se distreze alături de prieteni și familie. Așadar, acest cadou i-ar veni mănușă tatălui tău! Mănușile noastre de grătar personalizate ar fi cadoul perfect în astfel de situații.

Dacă ai vrea să îl surprinzi cu un cadou mai original, comandă o agendă personalizatăîn care să îi scrii rețete delicioase pentru următoarea masă. Agendele au destul spațiu, iar tatăl tău va putea continua să noteze alte rețete, sau orice altceva își dorește.

Poate tatăl tău nu are nevoie să-și scrie rețetele favorite, așadar un alt cadou ar fi perfect pentru el. De ce să nu îl surprinzi cu propriul său tocător de lemn personalizat? Acesta este perfect pentru a toca carne sau pește și a tăia legume și fructe. Gravează-i tocătorul cu numele său ca toată lumea să știe cine este Master Cheful în bucătărie.


personalised key ring

Pentru tații care își pierd mereu cheile

Dacă și tatăl tău își pierde mereu cheile, am găsit soluția perfectă: un breloc personalizat.. Selectează câteva poze cu tine și tatăl tău (sau chiar cu toată familia), și creează un breloc original cât ai spune ”cheie”. Doar ai grijă să îți amintești unde ascunzi cadoul ca să i-l poți dărui!


Pentru tații care lucrează de acasă

Dacă tatăl tău lucrează mult de acasă și vrei să îi dăruiești un cadou practic, găsește poza preferată și salveaz-o. Folosește-o pentru a creea o cană magică sau un suport de mouse. De fiecare dată când își bea cafeaua sau folosește mouse-ul, își va aminti de tine, astfel transformând o zi plictisitoare la muncă într-una puțin mai fericită! Dacă ai observat că pereții din biroul sau camera lui sunt cam goi, ai putea pune acea poză frumoasă într-un poster , alături de alte amintiri speciale, desene, sau chiar citate motivaționale.


socks

Pentru tații care au nevoie de șosete noi

O nouă adiție în sortimentul nostru de cadouri, special pentru tații care păstrează șosetele vechi și niciodată nu cer altele noi: șosete personalizate. Le poți personaliza adăugând o poză la alegerea ta, sau una din ilustrațiile noastre cool. Ce tată nu ar fi fericit cu o nouă pereche de șosete unice? Orice tată ar fi bucuros să poarte șosete cu frumoșii lui copii cu care să se mândrească peste tot!.


Pentru tații comozi

Dacă tatăl tău iubește să se uite la filme, seriale sau programe interesante la televizor, am găsit cadoul perfect. Acesta se potrivește și taților care mai trag un pui de somn câteodată: o pernă personalizată! Folosește poze cu toată familia și comandă-i o pernă unică, special pentru el! Ar putea chiar să o ia cu el la muncă pentru extra confort pe scaun.


Father's Day chocolate

Pentru tații iubitori de dulce

Dacă tatăl tău iubește dulciurile și mereu golește frigiderul de ciocolată sau desert, oferă-i propria colecție de ciocolată. Sunt multe feluri de dulciuri din care poți alege, toate pe care le poți personaliza cu propria poză sau text. Combină ciocolata preferată cu un puzzle personalizat la care tatăl tău poate lucra în timp ce își mănâncă ciocolata delicioasă. Sau dacă tatălui tău îi place să se relaxeze cu o băutură la sfârșitul zilei, îi poți oferi un set de bere personalizat, vin sau băuturi spirtoase.Cel mai bun tată din lume. Dovedit!

Dacă îți consideri tatăl cel mai bun tată din întreaga lume, dovedește-i oficial cu un certificat personalizat.. Perfect pentru biroul sau camera sa, să arate lumii că e recunoscut pentru a fi un tată așa de bun.

Toate cadourile pentru Ziua Tatălui >>