Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Savurând împreună o ceașcă de cafea poate apropia oamenii. Cafeaua de dimineață pentru a vă trezi, cafeaua de după-amiază după ce ați luat copiii de la școală, cafeaua de după cină sau cafeaua pe drum; atât de multe momente perfecte pentru cafea! Mulți iubitori de cafea vă pot spune totul despre cafea, inclusiv ce mărci sunt cele mai bune și care sunt diferențele dintre diferite mărci și arome. Dacă doriți să surprindeți un iubitor de cafea cu un cadou perfect, aruncați o privire mai jos pentru a vedea care sunt preferatele noastre!

O cană personalizată

Savurând o ceașcă de cafea din propria cană personalizată, aceasta are un gust și mai bun! Cu fotografia, numele și/sau textul ales de dvs., nu mai este nevoie să vă certați pentru a afla cui aparține cana și vă permite să vă bucurați mai repede de ceașca de cafea.

Adaugă pur și simplu numele iubitorului tău preferat de cafea și o fotografie interesantă pentru a crea o cană personalizată și distractivă. Cănile sunt realizate din ceramică de înaltă calitate și pot fi spălate în mașina de spălat vase pentru un plus de confort. Cu o mulțime de modele cool din care poți alege, suntem siguri că poți crea noua cană preferată a iubitorului tău de cafea. Pe cine vei surprinde cu propria lor cană de cafea?

Cană XXL personalizată

Cană XXL personalizată

Cană personalizată - Albă

Cană personalizată - Albă

Cană - Inimă

Cană - Inimă

Ceașcă de espresso

Ceașcă de espresso

O cană magică personalizată extra specială

Această cană păstrează designul dvs. ca pe o surpriză până în momentul în care destinatarul își toarnă cafeaua. Stratul superior negru va dispărea încet, dezvăluind fotografia, numele și/sau textul ales! Când cana se răcește, stratul superior negru va reveni. Destul de tare, nu-i așa?!

Tot ce trebuie să faci este să adaugi fotografia și/sau textul la unul dintre modelele noastre speciale sau să fii creativ și să încarci propriul tău model. Noi îl vom imprima pe cană cu mare grijă și precizie, perfect și în culori.

Pahar latte macchiato gravat personalizat

Cafeaua poate fi savurată din orice recipient, dar este mult mai distractiv atunci când ai propriul pahar special pentru cafeaua ta specială! Surprindeți-i pe cei dragi, iubitori de latte macchiato, cu propriul pahar personalizat pentru latte macchiato, gravat cu numele sau textul ales de dvs. și cu unul dintre modelele noastre cool. Latte-ul lor nu a avut niciodată un gust mai bun

Pur și simplu selectați designul preferat în editorul nostru și adăugați numele sau textul dorit pentru a vă crea cadoul. Vom folosi apoi tehnici de gravură cu laser de înaltă calitate pentru a grava designul dvs. pe suprafața sticlei, asigurându-vă că va dura și că sticla poate fi spălată în mașina de spălat vase. Paharul poate fi folosit și pentru ceai, ciocolată caldă sau cafea irlandeză, dacă destinatarul preferă.

Cană foto magică personalizată

Cană foto magică personalizată

Cana de cafea

Cana de cafea

Ceașcă Cappuccino

Ceașcă Cappuccino

Sticlă gravată personalizată - Latte macchiato

Sticlă gravată personalizată - Latte macchiato

Toblerone personalizat, pentru o pauză de cafea perfectă

Toată lumea iubește un tratament gustos cu ceașca lor, fie că este vorba de un biscuit, ciocolată sau tort! Toblerone este o combinație perfectă de arome de ciocolată, miere și turtă de migdale și va funcționa minunat ca acompaniament la orice cafea, mai ales când este personalizat.

Batonul nostru personalizat Toblerone prezintă ambalajul clasic cu o notă personală sub forma numelui sau a textului, a fotografiei și a mesajului personal ales de dvs., pe care îl puteți adăuga pur și simplu în editorul nostru online.

Suporturi de pahare personalizate

Pauza de cafea perfectă constă adesea în multe râsete și discuții, ceea ce poate duce la vărsări accidentale sau inele pe masă. Un set personalizat de suporturi de pahare va rezolva acest lucru și va adăuga și o notă amuzantă și elegantă mesei tale! Oferim suporturi de pahare din lemn pătrate, hexagonale și în formă de inimă, precum și suporturi de pahare din piele maro și neagră.

Crearea propriului set unic de suporturi de pahare este ușoară! Pur și simplu adăugați fotografia (fotografiile), numele și/sau textul ales de dvs. în editorul nostru online. Avem chiar o mulțime de modele amuzante din care puteți alege.

Amestecă-l cu niște lichior

Au trecut demult vremurile în care cafeaua era întotdeauna savurată neagră sau cu lapte și zahăr. În zilele noastre, unii oameni adaugă lapte de migdale, altora le place multă spumă sau adaugă o lingură de frișcă bătută. Puteți adăuga în ceașca dumneavoastră chiar și puțin lichior! Aceasta este delicioasă mai ales în lunile mai reci, încălzindu-vă din interior spre exterior.

Licor 43 și Baileys sunt opțiuni fantastice de adăugat la cafea, iar noi le oferim pe fiecare dintre acestea într-o cutie de lemn personalizată, ceea ce le face cadouri perfecte. Crearea propriei tale cutii de lemn personalizate este ușoară. Pur și simplu adăugați fotografia (fotografiile), numele și/sau textul ales de dvs. în editorul nostru online, iar noi ne ocupăm de restul! Rețineți că trebuie să aveți vârsta legală pentru a comanda cadouri alcoolice, ceea ce înseamnă că vă vom cere să vă introduceți vârsta.

Cană termos de călătorie personalizată pentru cafea în deplasare

Îți amintești de cafeaua la pachet de care am vorbit mai devreme? Dacă comandați o cafea de la o cafenea, aceasta va veni, mai mult ca sigur, într-o ceașcă de unică folosință. Poți ajuta mediul înconjurător și poți da stil creând o cană de călătorie personalizată pentru iubitorii de cafea din viața ta.

Cana noastră de călătorie personalizată este fabricată din aluminiu puternic, de înaltă calitate și este prevăzută cu un sistem de capac și un mâner practic. Crearea cănii de călătorie personalizate este foarte simplă! Trebuie doar să adăugați fotografia, numele și/sau textul dorit în editorul nostru online sau să selectați unul dintre modelele noastre interesante. Creați-vă cana de călătorie personalizată >

Rămâne o singură întrebare: vor alege cafeaua neagră, cu lapte și zahăr sau cu gheață? Există atât de multe versiuni delicioase de cafea, încât ai de unde alege. Cu cine ați dori să vă petreceți pauza de cafea?

Cană termos personalizată

Cană termos personalizată

Cadou personalizat Baileys Irish Cream

Cadou personalizat Baileys Irish Cream

Coasters

Coasters

Blog - Cadouri personalizate

Blog - Cadouri personalizate