Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Îți este dor de septembrie? Sau vă este teamă de întoarcerea la școală? Cu toții iubim vacanța de vară, așa că putem înțelege de ce ați dori ca aceasta să dureze o veșnicie. Aceste rechizite școlare amuzante pot face să dispară durerea întoarcerii la școală și îți permit să folosești toate fotografiile amuzante pe care le-ai făcut vara!

Crearea propriului planificator școlar personalizat

Dacă vă place să folosiți un planificator școlar fizic, suntem alături de voi! Și ce poate fi mai bun decât să ai un planificator cu propriul tău design pe copertă? Creează-ți agenda școlară personalizată în cel mai scurt timp cu ajutorul editorului nostru ușor de utilizat, adăugând fotografia, desenul și/sau textul pe care îl dorești.

Câteva exemple de modele pe care le veți găsi în Editorul nostru:

  • roz cu puncte albe
  • albastru cu flori
  • aqua cu o lămâie și următorul citat: ''Dacă viața îți dă lămâi, fă limonadă''.
  • roz cu inimioare
  • roz cu un tigru

Puteți alege între o versiune cu copertă tare și una cu copertă moale. Ambele versiuni prezintă fiecare săptămână pe 2 pagini, cu spațiu suficient pentru listele de note și programe.

Caiet cu nume

Caiet cu nume

PU Rucsac din Piele Personalizat

PU Rucsac din Piele Personalizat

Rucsac cu nume personalizat

Rucsac cu nume personalizat

Notebook cu fotografia ta preferată

Ai crede că majoritatea oamenilor iau notițe în format digital, dar cunoaștem o mulțime de oameni care adoră să-și noteze notițele într-un caiet fizic, lucru pe care îl înțelegem pe deplin. Dacă nu rămâi niciodată fără propriul caiet, îți va plăcea să ai unul personalizat! Încărcați fotografia preferată din vacanță și alegeți din modelele amuzante din Editorul nostru pentru a vă crea propriul caiet unic în cel mai scurt timp.

Alegeți dintre modele amuzante, cum ar fi o copertă roz cu un flamingo, o copertă albastră cu două pisici, o copertă verde cu o panteră sau diverse modele botanice.

Rucsac unic

Sunteți în căutarea unui rucsac unic pentru anul acesta? Doar creați-vă unul propriu! Poți imprima propriul tău design pe rucsac. Vrei să alegi o fotografie cool cu tine și prietenii tăi? Sau o poză de vacanță în familie? Sau vei opta pentru unul dintre modelele noastre și vei adăuga numele tău? Alege din diverse șabloane și modele din Editorul nostru pentru a-ți crea rucsacul personalizat. Poți chiar să creezi un colaj sau să optezi pentru un imprimeu amuzant. Dacă vă place să schimbați lucrurile, comandați doar o copertă suplimentară!

Manșon pentru laptop cu numele dvs.

Dacă doriți să vă protejați laptopul în timpul călătoriei dintre casă și școală, veți avea nevoie cu siguranță de o husă pentru laptop. Poți selecta din modelele noastre cool sau poți fi creativ și să creezi propriul tău design. Husa pentru laptop este disponibilă în diferite dimensiuni:

  • Mică: 34 x 36 cm, potrivită pentru laptopuri cu dimensiuni de până la 30 x 23 cm
  • Mediu: 36,5 x 28 cm, potrivit pentru laptopuri cu dimensiuni de până la 33,5 x 26 cm
  • Mare: 40 x 30 cm, potrivit pentru laptopuri cu dimensiuni de până la 38 x 28 cm.

Cazul tău de scriere proprie

Dacă un caiet nu este suficient și preferi să iei notițe pe hârtie de format A4, alege trusa noastră practică pentru a păstra caietul de notițe! Servieta de scris vă va păstra caietul frumos și îngrijit și poate fi personalizată doar pentru dvs. Dacă comandați trusa de scris, este inclus și un blocnotes de dimensiunea potrivită, așa că nu trebuie decât să vă luați stiloul preferat și sunteți gata de lucru.

Geantă de gimnastică personalizată

Geanta noastră de gimnastică nu este doar practică, ci și distractivă! Oferim o mulțime de modele amuzante în Editorul nostru, la care puteți adăuga fotografia și/sau textul dorit. Sunt disponibile o mulțime de modele pentru toată lumea. Ce zici de un liliac, dinozaur, stea sau unicorn cool? Sau un curcubeu, o vulpe, un vulpoi, un panda, o balenă sau inimioare?

Toate modelele oferă opțiunea de a adăuga numele dorit. Dacă doriți să adăugați o fotografie, avem modele la care puteți adăuga atât un nume, cât și o fotografie. De ce să nu optați pentru un instantaneu amuzant de vacanță, astfel încât destinatarul să își amintească momentele distractive ori de câte ori va folosi geanta?

Tot ce aveți nevoie pentru prânz

Avem tot ce ai nevoie pentru a-ți lua prânzul la școală: cutii de prânz, cutii pentru gustări, pahare și sticle de apă. Fiecare dintre acestea poate fi personalizată cu desenele noastre amuzante, fotografii și/sau text pentru a le face cu adevărat personale. Nu mai există confuzie cu privire la cui aparține articolul și anunță o notă de distracție pentru fiecare prânz!

Cutie de creioane

Aceste cutii de creioane sunt practice, cool și foarte old-school. Păstrează-ți creioanele și pixurile preferate în propria ta cutie de creioane personalizată. Vei găsi o mulțime de modele amuzante în editorul nostru, cu ilustrații cool. Trebuie doar să adăugați numele și/sau fotografia dorită sau să încărcați propriul design, rapid și ușor.

Husa laptop personalizata

Husa laptop personalizata

Geantă de Gimnastică Trixie

Geantă de Gimnastică Trixie

Sticlă de apă imprimată

Sticlă de apă imprimată

Blog - Cadouri personalizate

Blog - Cadouri personalizate