Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Unii oameni spun "te iubesc" în fiecare zi, alții se chinuie să își exprime sentimentele. De ce se întâmplă acest lucru? Ei bine, uneori, oamenilor le este greu să își permită să fie vulnerabili sau au fost într-o relație de mult timp și au început să se ia unul pe celălalt de bun. Dacă te pregătești să spui "te iubesc" pentru prima dată, s-ar putea să ți se pară că totul este un pic stresant, așa că am enumerat mai jos câteva sfaturi pentru a te ajuta.

Spuneți "te iubesc" într-un mod special

Poate că sunteți împreună de o veșnicie și ați spus-o deja de un milion de ori, sau ați fost împreună atât de mult timp încât în zilele noastre o spuneți foarte rar. Credem că este păcat, pentru că este deosebit de important să rămâneți conectați atunci când sunteți împreună de mult timp. Poate fi mult prea ușor să începeți să vă luați unul pe celălalt de bun și să rămâneți blocați într-o rutină dacă nu vă mai exprimați cât de fericiți sunteți unul cu celălalt. Așadar, faceți o prioritate din a face un efort unul pentru celălalt, nu doar prin a vă spune "te iubesc", ci și cu fapte. Gătiți-i partenerului o masă delicioasă, rezervați un weekend romantic sau faceți un picnic confortabil în parc; orice ați face, faceți-vă timp unul pentru celălalt!

Spunând "Te iubesc" pentru prima dată

Ce trebuie să faci dacă intenționezi să spui cuiva că îl iubești pentru prima dată? Atunci când faceți acest lucru, există o șansă ca cealaltă persoană să nu răspundă așa cum ați dori. Asta înseamnă că nu ar trebui' să o spui? Noi nu credem că da, nu! Pentru că nu este doar minunat să auzi că cuiva îi pasă de tine, ci și să îți împărtășești sentimentele. Iar dacă cealaltă persoană nu este atât de interesată de tine, este mult mai bine să afli mai devreme decât mai târziu. Te va durea, dar cel puțin știi unde te afli. Să sperăm, totuși, că cealaltă persoană te va iubi la fel de mult cum o iubești tu. S-ar putea să fie luat prin surprindere de cuvintele tale, așa că, dacă tace pentru un moment, nu-ți face griji; lasă-i puțin timp.

Când este momentul potrivit pentru a spune "Te iubesc

O întrebare foarte frecventă este când este momentul potrivit pentru a-ți exprima dragostea. Din păcate, aceasta nu este o întrebare de genul "unu la mână pentru toți" și va fi diferită pentru fiecare persoană și (potențial) cuplu. Nu toată lumea este pregătită în 3 luni, sau 6 luni. Poate că tu și partenerul tău veți ști că vă iubiți unul pe celălalt în câteva săptămâni, sau chiar zile.

Avem însă câteva sfaturi pentru a vă ajuta să determinați momentul potrivit, mai ales dacă nu sunteți împreună de foarte mult timp:

  1. Vă place să petreceți timp împreună
  2. Vă place să petreceți timp împreună în viața reală, dar și în mediul digital
  3. Cealaltă persoană este acolo pentru tine atunci când ai nevoie de ea
  4. Cealaltă persoană acordă atenție nevoilor tale
  5. Puteți vedea bucuria din ochii celuilalt atunci când sunteți împreună
  6. Ați petrecut timp îndelungat împreună și amândoi vă amintiți cu drag de acest lucru
  7. Simțiți că cealaltă persoană este la fel de serioasă în ceea ce vă privește ca și dumneavoastră în ceea ce o privește pe ea

Crearea atmosferei potrivite

Dacă plănuiți să spuneți "Te iubesc" pentru prima dată sau doriți să îi reamintiți partenerului de lungă durată că încă vă place, alegeți cadrul potrivit. Scoateți-i în oraș la o masă romantică sau, și mai bine; gătiți-le o cină delicioasă. Scoateți-i la o plimbare romantică sau la un picnic în parc. Indiferent de ceea ce decideți, asigurați-vă că este un spațiu în care vă puteți acorda atenție unul altuia, astfel încât să știți că partenerul dvs. vă va auzi atunci când îi spuneți ce simțiți.

Alternative pentru "Te iubesc

Dacă ești înnebunit după cineva, dar nu ești încă pregătit să îi spui că îl iubești, aruncă o privire la aceste opțiuni alternative amuzante:

  • Îmi place foarte mult de tine
  • Îmi place să-mi petrec timpul cu tine
  • Sunt atât de fericit să fiu cu tine
  • Sunt nebun după tine
  • Cred că ești cel mai drăguț
  • Cred că ești cea mai bună
  • Sunt atât de fericită să te cunosc
  • Ești preferata mea
  • Iubesc să fiu cu tine
  • Sunt recunoscător pentru tine
  • Chiar țin la tine

Să spui "Te iubesc" într-un mod original

Dacă ești gata să spui "Te iubesc" pentru prima dată sau să faci ceva special după ce ai spus-o de foarte multe ori, aruncă o privire la ideile noastre originale de mai jos.

Și nu vă faceți griji; dacă nu sunteți încă pregătiți să le spuneți că îi iubiți, adăugați propriul mesaj.

Puzzle-uri personalizate

Puzzle-uri personalizate

Cană foto magică personalizată

Cană foto magică personalizată

Felicitări personalizate din lemn

Felicitări personalizate din lemn

Bomboane foto personalizate

Bomboane foto personalizate

Sfat #1: O potrivire perfectă

Unul dintre cele mai originale și distractive moduri de a spune "Te iubesc" este cu un puzzle. Poți să o faci frumos și ușor cu un puzzle de 120 de piese, sau îi poți provoca cu un puzzle de 1000 de piese. Încărcați fotografia preferată și adăugați un mesaj personal. Puneți persoana specială să completeze puzzle-ul fără o imagine de exemplu, astfel încât rezultatul să fie o surpriză. Ați putea chiar să completați puzzle-ul împreună, o modalitate excelentă de a petrece mai mult timp de calitate împreună.

Dacă sunteți în căutarea unui mod original de a-i spune unui bărbat că îl iubiți, vă recomandăm un puzzle

Sfat #2: Ești ceașca mea de ceai

Un adevărat cadou romantic pentru ea este o cană personalizată și amuzantă, cu fotografia voastră preferată și textul "Te iubesc". Poți opta pentru o cană obișnuită, dar avem în ofertă și o cană roz și o cană roșie foarte frumoasă. Dacă sunteți în căutarea a ceva și mai special, selectați cana noastră cu mâner în formă de inimă , sau adăugați fotografia și mesajul dvs. pe o cană magică și permiteți ca designul să apară atunci când ea umple cana cu băutura ei fierbinte preferată.

Sfat #3: Te iubesc o mulțime de ciocolată

Cine nu iubește ciocolata? Suntem siguri că oricine ar fi plăcut surprins de un mesaj dulce de ciocolată! Creați o telegramă de ciocolată, cu fiecare literă ca o ciocolată individuală. Există diverse opțiuni disponibile în ceea ce privește lungimea, astfel încât puteți opta pentru un "Te iubesc" scurt sau pentru un mesaj mai lung. Poți chiar să le amesteci, astfel încât persoana ta preferată să își dea seama de mesajul tău și să fie foarte surprinsă. O altă idee originală este o felicitare de ciocolată personalizată cu fotografia și textul ales de tine sau o cutie de ciocolată Milka personalizată pe tema iubirii, cu 20 de praline în formă de inimă. Puteți adăuga fotografia dvs. preferată pe cutie, împreună cu unul dintre modelele noastre cu tematică de dragoste.

Sfat #4: Trimiteți o felicitare din lemn

Ați putea trimite o felicitare clasică din hârtie, dar noi vă oferim și o versiune cool din lemn, pe care putem imprima fotografia dorită. Avem o mulțime de modele drăguțe disponibile, cu inimioare și "Te iubesc", de exemplu. Poți adăuga și un mesaj personal, bineînțeles.

Felicitarea din lemn include un suport din lemn, astfel încât partenerul dvs. să o poată expune dacă dorește.

Pluș de ursuleț de pluș personalizat - XL

Pluș de ursuleț de pluș personalizat - XL

Set cadou personalizat pentru șampanie - Moët et Chandon

Set cadou personalizat pentru șampanie - Moët et Chandon

Inel cheie - 2 părți

Inel cheie - 2 părți

Sfat #5: Faceți planuri împreună

Dacă nu vrei doar să îi spui cât de nebună ești după ei, ci vrei să vă faceți planuri împreună, oferă-le un caiet personalizat drăguț. Adăugați un mesaj personal pe prima pagină și explicați-le că caietul este pentru planuri de viitor. Îl pot folosi chiar și ca album de amintiri, pentru a documenta aventurile voastre împreună.

Sfat #6: Un cadou dulce și mic

Dacă sunteți în căutarea unui cadou mic și drăguț pentru a le spune că sunteți nebun după ei, faceți un breloc de chei gravat cu fotografia voastră preferată sau personalizați un set de globuri de Crăciun. Acestea sunt cadouri minunate de oferit dacă sunteți un cuplu nou și doriți să sărbătoriți o mică piatră de hotar în relația voastră.

Sfat #7: Dragoste mare

Dacă ai o iubire biiiiiiiiiiignifica pentru ei, dăruiește-le un ursuleț mare de pluș! Optați pentru un mega ursuleț de 60 cm sau un ursuleț gigant de 135 cm. Fiecare ursuleț poartă un tricou care poate fi personalizat cu numele sau fotografia pe care o alegeți. Avem și o mulțime de jucării de pluș mai mici, pentru că, nu uitați, gândul este cel care contează atunci când iubiți pe cineva.

Sfat #8: Sărbătoriți cu șampanie

Dacă ați planificat o seară romantică împreună sau un picnic savuros în parc, adăugați o notă finală perfectă cu acest cadou frumos. Puteți să vă gravați mesajul pe capacul cutiei din lemn sau puteți face să fie gravat un set de pahare de șampanie. Spuneți-le că îi iubiți, iar apoi, noroc pentru dragostea dvs.

Blog - Ziua Îndrăgostiților la distanță

Blog - Ziua Îndrăgostiților la distanță

Surpriza de valentine - Blog

Surpriza de valentine - Blog

Blog - Cadouri pentru iubitul tău

Blog - Cadouri pentru iubitul tău

Blog - Cadouri personalizate

Blog - Cadouri personalizate