Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Să primești un compliment este întotdeauna minunat, deoarece ne face să ne simțim apreciați și ne înveselește imediat ziua! Știai că există o zi dedicată tocmai acestui lucru? Ziua mondială a complimentelor a început în Olanda, la începutul anilor 2000, iar acum este cunoscută în întreaga lume. Când anume este ziua complimentelor? Poți marca data în calendar și să îți pregătești complimentele pentru 1 martie!

De ce să faci un compliment cuiva?

Un compliment este o modalitate de a-i face pe cei din jurul tău să se simtă apreciați, de a le arăta că sunt apreciați și de a-i face să zâmbească. Beneficiile complimentelor sunt multe! Cei care le primesc simt imediat o stare de bine. Acest sentiment poate fi explicat de știință. Atunci când primim un compliment, anumite zone specifice din creier care influențează motivația și concentrarea sunt activate și creează un ciclu prin care creierul dorește să experimenteze din nou acel sentiment, fiind astfel motivat să facă din ce în ce mai bine. Dar lăsând la o parte știința, un compliment este, de asemenea, o modalitate de a întări legăturile cu cei din viața ta și de a face ca cineva important pentru tine să se simtă special.

Pe cine să complimentezi?

Toată lumea merită un compliment din când în când! Poate că cineva de la serviciu a prezentat un proiect interesant? Felicitați-i pentru angajamentul și rezultatele obținute. Poate că prietenul tău a fost alături de tine într-o perioadă dificilă? Faceți-i complimente și spuneți-i cât de grozavă este. Există o mulțime de ocazii de a face cuiva un compliment. Țineți cont doar de următoarele:

  • Fii sincer: Nimănui nu-i place să primească complimente nesincere!
  • Păstrează-ți eleganța: Nu toată lumea se bucură să primească complimente cu privire la aspectul lor fizic. Dacă nu ești sigur cum va fi primit complimentul tău, concentrează-te pe altceva.
  • Nu vă fie teamă: Oferirea unui compliment poate părea înfricoșătoare, dar atâta timp cât este sincer, vei fi bine. Dacă vă simțiți prea timid pentru a complimenta pe cineva în persoană, trimiteți în schimb o felicitare.

Trimiteți o felicitare cu un compliment

O felicitare este o modalitate excelentă de a complimenta pe cineva. Astfel, destinatarul o poate reciti oricând dorește și se poate simți special de fiecare dată!

Cadou de flori uscate cu suport personalizat

Cadou de flori uscate cu suport personalizat

Card personalizat din lemn

Card personalizat din lemn

Cadou de flori uscate cu suport personalizat

Cadou de flori uscate cu suport personalizat

Blog - Cadouri personalizate

Blog - Cadouri personalizate