Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Ziua Mamei este o zi specială pentru a evidenția mamele din întreaga lume. Fie că sunteți în căutarea de informații despre când este Ziua Mamei sau căutați ce să faceți sau să cumpărați, în acest blog veți citi tot ce trebuie să știți despre Ziua Mamei!

Căutați un cadou pentru Ziua Mamei? Atunci te ajutăm pe drumul tău cu cele mai cadouri inspirate de ziua mamei.

Ziua Mamei este sărbătorită, de obicei, în a doua duminică din luna mai, dar data poate varia de la o țară la alta. În întreaga lume, mamele sunt onorate în această zi specială. Facem acest lucru, de exemplu, oferind cadouri și felicitări mamelor pentru a ne arăta aprecierea pentru tot ceea ce au făcut.

La ce dată pică Ziua Mamei în România?

Ziua Mamei este sărbătorită în fiecare an în a doua duminică din luna mai, așa că notați-vă în calendar pentru Ziua Mamei 2024, duminică, 5 mai! A-i arăta mamei tale că o apreciezi și o iubești nu trebuie să fie un gest măreț sau un cadou exagerat. O felicitare dulce cu un mesaj atent scris de mână și puțin timp de calitate împreună, de exemplu, sunt deja idei simple care cu siguranță o vor face fericită pe mama ta. De asemenea, un mic dejun surpriză la pat este de fapt întotdeauna apreciat. Oricum ar fi, Ziua Mamei este ocazia de a-i reaminti mamei tale cât de mult înseamnă pentru tine.

Carte de lemn - Ziua Mamei

Carte de lemn - Ziua Mamei

Bomboane foto personalizate

Bomboane foto personalizate

Cadou de flori uscate cu suport personalizat

Cadou de flori uscate cu suport personalizat

Pachet cu bombe cu semințe de flor

Pachet cu bombe cu semințe de flor

Originea Zilei Mamei

Sărbătorirea Zilei Mamei este o modalitate excelentă de a-i spune mamei tale ce înseamnă ea pentru tine, dar știi cum a apărut această sărbătoare?

Ziua Mamei este una dintre cele mai sărbătorite zile din calendarul nostru. Ziua Mamei este o zi în care se onorează maternitatea și se celebrează legătura dintre mame și copiii lor. Poate părea o zi inițiată de comerț, dar originile Zilei Mamei datează chiar din civilizațiile antice grecești și romane, în care erau venerate zeițele mamă. Aceștia o venerau pe Rhea, care era mama zeilor.

Pe măsură ce creștinismul s-a răspândit în Europa, aceste festivități au evoluat în sărbători religioase în cinstea Fecioarei Maria ca "Maică a lui Dumnezeu".

În anii 1870, Anna Jarvis a militat pentru o sărbătoare oficială în onoarea tuturor mamelor, fiind inspirată de propria mamă. Activitatea lui Jarvis a avut succes, iar o zi în onoarea mamelor a fost introdusă pe ordinea de zi în mai multe țări din întreaga lume. Aceasta a devenit Ziua Mamei.

A devenit o sărbătoare oficială în Statele Unite în 1914, când președintele Woodrow Wilson a semnat o lege care o declara eveniment anual. De atunci, a devenit o zi sărbătorită în întreaga lume, deși multe țări au propriile lor tradiții unice - inclusiv sărbătorirea în zile diferite ale anului. Fie că trimitem flori sau ne rezervăm timp pentru a petrece cu mamele noastre, indiferent de modul în care alegem să sărbătorim această zi; haideți să luăm un moment pentru a recunoaște și a mulțumi mamelor noastre și pentru tot ceea ce fac ele!

Cum se sărbătorește Ziua Mamei?

În Olanda, Ziua Mamei este sărbătorită în diferite moduri.

Mulți oameni aleg să le trimită mamelor lor flori sau ciocolată ca un gest dulce de apreciere.

Alții își surprind mamele cu micul dejun la pat, cu obiecte de artizanat sau cu o felicitare făcută în casă. Unele familii își petrec ziua împreună. Se plimbă, joacă jocuri de societate sau vizitează un muzeu sau o grădină zoologică.

Dacă locuiți la o distanță mai mare sau dacă nu vă puteți vizita mama din orice motiv, puteți, de asemenea, să o sunați (video) și să-i trimiteți un cadou prin poștă. În acest fel, îi arătați în continuare că vă gândiți la ea. Oricum ai sărbători Ziua Mamei, amintirea o va face cu siguranță pe mama ta să se simtă foarte iubită și apreciată!

Este Ziua Mamei o sărbătoare oficială?

Ziua Mamei este considerată o sărbătoare publică în întreaga lume, dar nu este o sărbătoare oficială guvernamentală în toate țările. În Țările de Jos și în Belgia, de exemplu, este sărbătorită în a doua duminică din luna mai și este recunoscută din punct de vedere legal ca o sărbătoare oficială.În Olanda, această tradiție a început în jurul anului 1925.

Este Ziua Mamei sărbătorită la nivel internațional?

Oamenii din întreaga lume sărbătoresc Ziua Mamei? Răspunsul este da! În multe țări din întreaga lume, oamenii își fac timp pentru a-și pune mama în centrul atenției și a-i mulțumi. În această zi specială, familiile din întreaga lume își arată dragostea și aprecierea pentru mamele lor. Deși obiceiurile pot varia de la o regiune la alta, Ziua Mamei rămâne o sărbătoare celebrată la nivel internațional.

Este importantă Ziua Mamei?

Vă întrebați: "Este Ziua Mamei importantă?" Atunci avem răspunsul pentru dumneavoastră. Absolut! Mamele fac atât de multe pentru noi, oferindu-ne dragoste, îngrijire și sprijin. Din păcate, ele nu primesc întotdeauna suficientă recunoaștere și apreciere în schimb. În general, luăm dragostea mamelor noastre drept un lucru de la sine înțeles. Să îți iei o zi din an pentru a-ți arăta aprecierea este minimul pe care îl poți face în schimb pentru cea mai importantă femeie din viața ta. De Ziua Mamei care se apropie, haideți să ne facem timp pentru a arăta cât de mult apreciem tot ceea ce mamele noastre fac pentru noi.

Ce face parte din Ziua Mamei?

Cel mai bun lucru despre Ziua Mamei este că întotdeauna cade într-o duminică. Astfel, aproape toată lumea este liberă să facă ceva special pentru mama lor. Ce se cuvine cu adevărat de Ziua Mamei? Asta e diferit pentru fiecare, dar iată o listă cu ceea ce aleg majoritatea oamenilor:

  • Trimite flori
  • Ciocolată imprimată cu fotografie livrată
  • Mic dejun în pat
  • Carduri de casă
  • La o plimbare
  • Jocuri de masă
  • Vizitarea unui muzeu, a unui parc sau a unei grădini zoologice

Ziua mamei în rândul musulmanilor

Musulmanii din întreaga lume își onorează mamele la fel ca multe alte culturi și tradiții. Nu există o dată anume stabilită pentru a onora mamele în comunitatea musulmană; în schimb, această zi este sărbătorită pe tot parcursul anului.

În tradiția islamică, mamele sunt ținute la mare respect și sunt adesea numite "bucuria vieții".

Ceasul Zilei Mamei

Ceasul Zilei Mamei

Lumânare personalizată de Ziua Mamei

Lumânare personalizată de Ziua Mamei

Breloc personalizat de Ziua Mamei

Breloc personalizat de Ziua Mamei

Blog - Cadouri personalizate

Blog - Cadouri personalizate