Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

E atât de minunat momentul când partenera ta, sora, prietena sau colega care ți-a devenit și prietenă devine însărcinată, mai ales acum că se aproprie Ziua Mamei! O ocazie prielnică de a surprinde viitoarea mămică cu un cadou de suflet sau poate chiar cu o petrecere. Iată câteva idei creative și unice pentru a o face pe viitoarea mamă să zâmbească de Ziua Mamei.

Cadouri distractive pentru viitoarele mămici dedicate bebelușului

Ziua Mamei este o zi specială pentru orice femeie care așteaptă nerăbdătoare venirea bebelușului. Cu această ocazie, gândurile viitoarei mame se învârt în jurul bebelușului din burtica ei, și înspre noua ei viață în calitate de mamă. Și poate își imaginează și cum va sărbători ea Ziua Mamei în anii ce vor urma. Astfel că este oricând o idee bună să o surprinzi cu un cadou popular pentru Ziua Mamei.

Iată câteva idei distractive care să te inspire:

  • O carte cu ilustrații personalizată: Alege o carte cu imagini frumoase și lasă un mesaj plin de dragoste pe prima pagină pentru cel mic, creând o amintire veșnică atât pentru mamă, cât și pentru bebe.
  • Un body personalizat pentru bebeluș: Alege un design nostim și scrie un mesaj dulce pentru cel mic, ce va fi imprimat pe body.
  • Un poster cu cel mic: Creează un poster personalizat pentru camera copilului.
Prima salopetă personalizată pentru ziua mamei personalizată

Prima salopetă personalizată pentru ziua mamei personalizată

Puzzle de Ziua Mamei

Puzzle de Ziua Mamei

Halate de baie pentru femei

Halate de baie pentru femei

Oferind un cadou de Ziua Mamei care este legat de bebeluș arată că ești aproape de viitoarea mamă în timpul acestei perioade emoționante din viața ei.

Cele mai bune cadouri pentru femei însărcinate de Ziua Mamei, special pentru ea

Un cadou dedicat viitoarei mame este, de asemenea, o idee bună. La scurt timp după nașterea copilului, ea oricum va fi inundată cu daruri pentru micuț, motiv pentru care poate fi un gest frumos să îi oferi un cadou destinat doar ei. Sarcina nu este întotdeauna un lucru ușor, mai ales aproape de final, așa că un cadou concentrat pe îngrijirea de sine și pe relaxare va fi cu siguranță apreciat. Iată câteva idei distractive care să te inspire:

  • Un halat moale brodat cu numele ei: Astfel, viitoarea mamă se poate bucura de o zi la spa în propriul ei halat de baie, sau să se bucure de un masaj prenatal.
  • O cutie de ceai gravată, cu ceai și cești: Un set de ceai o va ajuta să se relaxeze pe canapea alături de o revistă sau de un film. Gravați pe cutia de ceai un design distractiv și un text propriu, cum ar fi 'Super Mama'.
  • Un cadou de ciocolată Milka XXL cu numele ei: Toată lumea are nevoie de un răsfăț delicios alături de ceaiul său și nu există nimic mai delicios sau mai distractiv decât aproape 1 kg de ciocolată Milka într-un ambalaj personalizat! Adaugă propriul tău mesaj dulce și personal pentru a-l face cu adevărat unic.
  • Un set de lux de cadouri de wellness de la The Gift Label: Alege un set de cadouri cu produse minunate pentru relaxare și adaugă un mesaj personal împreună cu o fotografie.
  • O fotografie înrămată cu viitoarea mamă: Pentru a o surprinde, printează o fotografie de maternitate, numai bună pentru peretele viitoarei mame.
Cutie de ceai personalizata

Cutie de ceai personalizata

Ciocolată personalizată XXL Milka

Ciocolată personalizată XXL Milka

Set cadou wellness

Set cadou wellness

Bomboane foto personalizate

Bomboane foto personalizate

Sfaturi pentru organizarea Zilei Mamei pentru o femeie însărcinată

Vrei să faci ceva cu adevărat special pentru o mamă în devenire? Ce zici de organizarea unei întâlniri speciale de Ziua Mamei pentru ea? Aceasta poate lua forma unui brunch, prânz, ceai în stil englezesc sau băuturi, în funcție de ce îi place ei. Poate chiar să țină loc și de petrecerea de botez!

Planul pentru organizarea unei petreceri de Ziua Mamei pentru prietena ta însărcinată

Mai jos este planul nostru pas cu pas pentru organizarea unei petreceri de „aproape Ziua Mamei” pentru ea.

Pasul 1: Locația, locația, locația

Alege o locație potrivită pentru petrecere. Aceasta poate fi acasă, dar poți să sărbătorești și la un restaurant sau în parc. Asigură-te că locația este ușor accesibilă pentru prietena ta însărcinată!

Pasul 2: Trimite invitațiile

Invită prietenii și membrii familiei la petrecere. Asigură-te că prietena ta nu este implicată în planificare; trebuie musai să fie o surpriză!

Pasul 3: Pune la cale activitățile

Dacă dorești, poți planifica activități pentru a adăuga o structură petrecerii. Activități legate de gătit sunt de multe ori apreciate, cum ar fi un atelier de prăjituri.

Pasul 4: Pregătirea mâncării

Pregătește mâncare pe care prietena ta o apreciază și care este potrivită pentru femeile însărcinate. Poți, de asemenea, să rogi invitații să aducă ceva delicios, astfel încât să puteți savura o varietate largă de gustări delicioase sub formă de bufet. Acest lucru va ajuta și la reducerea costurilor!

Pasul 5: Creează o masă pentru cadouri

Creează o masă pentru cadouri cu daruri pentru prietena ta și bebelușul ei. Pentru sfaturi de cadouri, vezi secțiunile anterioare din acest blog.

Pasul 6: Nu uita de decorațiuni

Alege decorațiuni distractive, cum ar fi baloane și ghirlande, pentru a face locația festivă. Dacă se știe sexul bebelușului, poți alege culori și decorațiuni în funcție de acesta.

Dacă urmezi acești pași vei organiza o petrecere de neuitat pentru prietena ta însărcinată!

Având la îndemână toate aceste idei de cadouri și petreceri, suntem siguri că ai suficientă inspirație pentru a o surprinde de Ziua Mamei!

Plăci pentru copii

Plăci pentru copii

Fotografie pe ciocolată

Fotografie pe ciocolată

Blog - Cadouri personalizate

Blog - Cadouri personalizate