Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Ce să faci de Ziua Tatălui în 2023? Toate activitățile și ieșirile la rând!

Este aproape Ziua Tatălui din nou. În afară de a oferi uncadou frumos pentru Ziua Tatălui este, de asemenea, o idee super amuzantă pentru a petrece o zi distractivă cu tatăl, bunicul, tatăl bonus, tatăl vitreg sau altă figură paternă. Iată 15 sfaturi pentru cele mai distractive activități și ieșiri de Ziua Tatălui!

1. Organizați o după-amiază de grătar

Bucurați-vă împreună de un grătar delicios în grădină sau în parc. Nu uitați să comandați un set personalizat de unelte pentru grătar cu numele tatălui dvs. pentru o notă foarte specială. Căutați mai multe cadouri culinare? Atunci consultați toate sfaturile noastre pentru o Zi a Tatălui culinară.

2. Faceți o plimbare cu bicicleta

Planificați o plimbare frumoasă cu bicicleta prin natură și opriți-vă pentru un picnic pe drum. Oferiți-i tatălui dvs. unsticlă de apă cu cea mai bună fotografie a ta Pentru a vă face ziua și mai distractivă.

3. Organizați o degustare de bere acasă

Cumpărați berile preferate ale tatălui dvs. și organizați o degustare de bere acasă pentru el. Comandați un pahar de bere personalizat în care să fie degustate berile. Paharul personalizat este, de asemenea, o amintire super amuzantă.

4. Transformați camera de zi într-un cinematograf

În primul rând, transformați camera de zi într-un cinematograf, obturând ferestrele, așezând perne confortabile și pregătind popcorn. Apoi, cuibăriți-vă împreună pe canapea pentru o seară de film confortabilă cu filmele preferate ale tatălui tău. Completați seara cu o gustare personalizată special pentru tatăl dumneavoastră.

5. Mergeți la pescuit pentru o zi

Alege o zonă de pescuit frumoasă și alătură-te tatălui tău pentru o zi de pescuit. Bucurați-vă de liniște și pace și de faptul că sunteți împreună în aer liber. Ca și cadou, puteți cumpăra uncoș de pâine cu nume Ordinea în care vă aduceți prânzul.

Set de grătar în husă din piele

Set de grătar în husă din piele

Pahar de bere de Ziua Tatălui

Pahar de bere de Ziua Tatălui

Cutie cadou - Nuci

Cutie cadou - Nuci

Cadouri personalizate de Ziua Tatălui

Cadouri personalizate de Ziua Tatălui

6. Coacerea sau gătitul împreună

Alege o rețetă care îi place tatălui tău și asigură-te că toate ingredientele sunt în casă. Apoi puteți intra împreună în bucătărie pentru a găti sau coace stelele de pe cer. Pentru a-l proteja pe tatăl tău și pe tine de hainele murdare, comandă două șorțuri personale.

7. Jocul de golf în miniatură

Provoacă-ți tatăl la o partidă de golf în miniatură. Bineînțeles, cea mai bună parte este dacă la final ieși învingător, dar poate îl lași și pe el să câștige măcar o dată în această zi specială. Puneți să faceți din timp un trofeu pentru campion.

8. În natură

Alegeți o plimbare frumoasă și mergeți împreună în natură. Pe drum, faceți-vă timp pentru o conversație bună. Pe o bancă, în timpul unei pauze, surprindeți-vă tatăl cu o ceașcă de cafea fierbinte de la ocană termos cu cea mai bună fotografie a ta împreună.

9. Urmăriți un meci de sport

Cumpărați bilete la sportul preferat al tatălui dvs. și încurajați împreună echipa sau atletul său. Comandă un tricou făcut în avans pentru tine și tatăl tău, astfel încât să puteți urmări meciul sportiv cu stil.

10. Vizitați un muzeu

Du-l pe tatăl tău la un muzeu care i se potrivește. Puteți găsi un muzeu aproape pentru fiecare subiect. După aceea, lăsațipuzzle jigsaw cea mai drăguță fotografie a voastră împreună la muzeu, ca o amintire frumoasă pentru tatăl tău.

Șorțuri personalizate

Șorțuri personalizate

Cană personalizată de Ziua Tatălui

Cană personalizată de Ziua Tatălui

Tricou Ziua Tatălui

Tricou Ziua Tatălui

Puzzle-uri personalizate

Puzzle-uri personalizate

11. Karting sau curse pe pistă

Tăticii rapizi te duc pe pista de karting sau pe circuit pentru o sesiune bună de smulgere. După aceea, vă recuperați de forțele G cu o înghițitură de apă dintr-o sticlă de apă pe care ați făcut-o special pentru el.

12. Faceți o excursie cu barca

Surprinde-ți tatăl luându-l într-o excursie cu barca. Închiriază un sloop cu care să navighezi singur prin centrul orașului sau alătură-te lui pe un mare velier cu căpitan pe mare. Există atât de multe opțiuni! Faceți opălărie de soare face pentru tatăl tău ca să nu se ardă la bord.

13. Rezolvați împreună un escape room

Tatălui tău îi place o provocare? Atunci acceptați provocarea de a evada împreună dintr-o cameră de evadare. În prealabil, dați-i șosete cu "puteri speciale" pe care le-ați conceput special pentru el, astfel încât să înceapă testul cu mai multă încredere.

14. Participați împreună la un atelier de lucru

Tatăl tău iubește în secret fotografia, grădinăritul sau pictura, dar nu se apucă niciodată de ele? Înscrieți-vă împreună cu tatăl tău la un atelier! În acest fel, puteți petrece timp împreună într-o activitate care îl va face fericit pe tatăl tău și, crede-ne, care te va face și pe tine fericit. Puneți să faceți din timp un certificat pe care să i-l puteți oferi tatălui dvs. după atelier.

15. Organizați o seară de jocuri

Organizați o seară în care să jucați toate jocurile preferate ale tatălui vostru. Este distractiv dacă se alătură și restul familiei, astfel încât să devină o adevărată bătălie. Ca un cadou, oferiți-ipropriul său joc de societate, astfel încât să aibă o amintire frumoasă de Ziua Tatălui.

Cu toate aceste sfaturi, vei găsi cu siguranță excursia perfectă de Ziua Tatălui pentru tine și tatăl tău. Dar înțelegem, de asemenea, că atâtea idei distractive îți vor da stresul alegerii! Din fericire, Ziua Tatălui vine în fiecare an și, bineînțeles, poți face lucruri distractive cu tatăl tău și în afara acestei zile speciale.

Șosete personalizate

Șosete personalizate

Cartea de lemn a Zilei Tatălui

Cartea de lemn a Zilei Tatălui

Primul cadou personalizat de Ziua Tatălui

Primul cadou personalizat de Ziua Tatălui

Blog - Cadouri personalizate

Blog - Cadouri personalizate