Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Nu ai neapărat nevoie de un cadou mare cu care să-ți surprinzi tatăl. Uneori, tot ce ai nevoie este un semn de dragoste sincer și care vine din inimă. Acest semn poate fi sub forma unei felicitări, care îl face să se simtă special... Deși este evident că știi cât de mult îți iubești tatăl, poate fi dificil să îți pui sentimentele în cuvinte, motiv pentru care am dori să îți oferim câteva sfaturi care te-ar putea ajuta să scrii cea mai bună felicitare posibilă de Ziua Tatălui.

Alegeți cardul de Ziua Tatălui

În primul rând, trebuie să alegeți cardul potrivit pentru tatăl dumneavoastră. Există multe moduri în care puteți face felicitarea specială, de exemplu cu o personalizare amuzantă. Poți adăuga o fotografie pe care ai făcut-o cu tatăl tău sau poate un colaj cu cele mai frumoase momente.

Card personalizat din lemn

Card personalizat din lemn

Cartea de lemn a Zilei Tatălui

Cartea de lemn a Zilei Tatălui

Placa video

Placa video

Pachet cu bombe cu semințe de flor

Pachet cu bombe cu semințe de flor

Ce să scrieți pe cardul de Ziua Tatălui

Acum că ați pregătit frumoasa felicitare, este timpul să scrieți un mesaj care să reflecte exact ceea ce doriți să spuneți. Nu vă pricepeți la cuvinte? Noi vă putem ajuta! Urmează sfaturile noastre și impresionează-ți tatăl:

  • Folosiți versurile cântecelor: Există un cântec care spune exact ceea ce ați dori să exprimați? Folosește versurile tale preferate și scrie-le pe felicitare sau poți alege cântecul preferat al tatălui tău pentru a adăuga o notă specială.
  • Gândiți-vă la ceea ce face ca legătura dumneavoastră să fie unică: Mesajul dvs. nu trebuie să fie perfect. Nimeni nu se așteaptă să fiți poet! Gândește-te la toate motivele pentru care tatăl tău este cel mai bun din lume și creează o listă ca să știe și el!
  • Faceți o excursie pe calea amintirilor: Veți avea o mulțime de amintiri plăcute despre momentele petrecute cu tatăl dumneavoastră. Gândiți-vă la un moment din trecut, la o glumă pe care ați împărtășit-o sau la un moment amuzant și amintiți-vă anecdota din felicitare.
  • Folosiți versurile unui poet: Dacă tatăl tău iubește să citească, va fi fericit să vadă că ai folosit în felicitarea ta una dintre poeziile sale preferate sau un vers din cartea sa preferată! Nu uitați să adăugați și ceva personal.

Încă nu ești sigur ce să scrii sau cum să scrii? Nu-ți face prea multe griji, nu uita că tatăl tău știe deja cât de mult îl iubești!

Cadouri grozave de Ziua Tatălui

Cadouri grozave de Ziua Tatălui

Blog - Cadouri de Ziua Tatălui pentru tăticii gastronomi

Blog - Cadouri de Ziua Tatălui pentru tăticii gastronomi

Blog - Cadouri personalizate

Blog - Cadouri personalizate