Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Cana bunicii
Cana bunicii
Cana bunicii
Cana bunicii
Cana bunicii
Cana bunicii
Cana buniciiCana buniciiCana buniciiCana buniciiCana buniciiCana bunicii

Cana bunicii

46,99 Lei
Comanda de afaceri
Cel mai clar print cu modele vesele
Imprimare completă completă
Ceramică de cea mai înaltă calitate cu imprimare rezistentă la mașina de spălat vase

Specificații cadouri

Mai multe informații despre cana bunicii:
Material: ceramică
Înălțime: 9,5 cm / 3,7 "
Diametru: 7,5 cm / 3.0 "
Conținut: 325 ml

Faceți o cană foto personalizată pentru iubita dvs. bunică!

Desigur, aveți cea mai bună bunică din lume, dar o anunțați suficient de des? Spune-i bunicii tale cât de mult o iubești, surprinzând-o cu o cană frumoasă pentru fotografii. Alegeți dintre unul dintre modelele noastre unice minunate și puteți adăuga numele și fotografia bunicii. De asemenea, ar putea fi destul de frumos, de exemplu, să încărcați fotografii ale nepoților sau desenul unui copil minunat. O surpriză veselă și personală de ziua ei, de ziua națională a bunicilor, în perioada vacanței sau pur și simplu pentru că bunica ta este minunată.

Ceașca bunicii este fabricată 100% din ceramică de înaltă calitate, cu un finisaj lucios, asigurându-vă că creația dvs. iese în evidență și mai mult! Designul dvs. cu o fotografie și un text este tipărit în culoare întreagă și în calitate HD pe cană. Bunica își poate băga cana personalizată în mașina de spălat vase, astfel încât să poată bea fericit din cana ta de cadou în fiecare zi. Un alt mic sfat de la noi: invitați-o pe bunică la o ceașcă de ceai și serviți-o în cana ei unică pentru bunică, o va surprinde cu adevărat! Ce aștepți, personalizează-te acum pentru a-ți surprinde bunica!

FAQ

Personalizare și comandă
Ce este personalizarea și cum funcționează acest lucru pe site?
Puteți începe să vă faceți cadoul făcând clic pe butonul „Începeți să personalizati”. În editorul nostru de cadouri, puteți personaliza cadoul complet în conformitate cu dorințele dvs.: adăugați propria imagine și / sau text. Dacă doriți, puteți opta și pentru un design cool pentru a vă face cadoul cu adevărat unic.

Personalizarea este inclusă în preț?
Prețul afișat pe site include personalizarea cadoului dvs. Frumos și clar!

De unde știu dacă poza mea are calitatea potrivită?
În editorul de cadouri, veți primi o notificare dacă calitatea imaginii este insuficientă.

Ce formate pot încărca?
Încărcați fișiere JPG și PNG în editorul nostru. Este prea tehnic sau aveți o imagine cu un alt format pe care doriți să îl utilizați? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți. Sunt bucuroși să vă ajute, astfel încât să puteți face cadoul dorit!

Cadoul meu este împachetat?
În prezent, nu avem un serviciu de ambalare a cadourilor pentru a vă împacheta cadoul. Livrăm cadourile noastre într-un ambalaj festiv. Aceasta înseamnă că cadoul dvs. este gata pentru a fi oferit sau că poate fi trimis direct destinatarului.
Timp de livrare, opțiuni de livrare și costuri de livrare
Pot alege o dată de livrare?
Nu este posibil să selectați o anumită dată de livrare.

Care este timpul de livrare și când îmi primesc cadoul?
Datele de livrare preconizate pot fi găsite pe pagina produsului.

Ce opțiuni de livrare pot alege?
Aceasta variază în funcție de cadou / comandă. La finalizarea comenzii vi se vor afișa metodele de expediere disponibile în coșul de cumpărături.

Plată
Cum îmi pot plăti comanda?
Oferim următoarele metode de plată: iDeal, Paypal, card de credit și transfer bancar manual. În cazul transferului bancar manual, vă rugăm să rețineți că procesarea durează până la 3 zile lucrătoare și va întârzia datele de livrare preconizate.

Cadou primit
Ce se întâmplă dacă cadoul nu este pe deplin pe placul meu?
Regretăm profund că darul tău nu îți place. Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți, aceștia sunt bucuroși să vă ajute să găsiți o soluție adecvată.

Factura este trimisă împreună cu comanda?
Nu este trimisă nicio factură odată cu comanda dvs. Veți primi întotdeauna factura în e-mailul de confirmare și o veți găsi oricând în contul MySurprise. Aceasta înseamnă că puteți primi cadoul direct destinatarului, făcându-l o adevărată surpriză!
Afișați mai multe
Arata mai putin

Cadou de afaceri?

Vrei să comanzi un număr mai mare din acest cadou? Vă rugăm să luați legătura și să primiți o ofertă de preț instantanee. Suntem disponibili în zilele lucrătoare de la 09:30 - 22:00 (EET)

Fiecare cadou cu personalizare unică
Livrare în toată lumea
Expediat direct către destinatar

Solicitați o ofertă aici