Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Foto Cană - Ziua de naștere
Foto Cană - Ziua de naștere
Foto Cană - Ziua de naștere
Foto Cană - Ziua de naștere
Foto Cană - Ziua de naștere
Foto Cană - Ziua de naștere
Foto Cană - Ziua de naștereFoto Cană - Ziua de naștereFoto Cană - Ziua de naștereFoto Cană - Ziua de naștereFoto Cană - Ziua de naștereFoto Cană - Ziua de naștere

Foto Cană - Ziua de naștere

46,99 Lei
Comanda de afaceri
Cel mai clar print cu modele vesele
Imprimare completă completă
Ceramică de cea mai înaltă calitate cu imprimare rezistentă la mașina de spălat vase

Specificații cadouri

Mai multe informații despre cana de ziua de naștere:
Material: ceramică
Înălțime: 9,5 cm
Diametru: 7,5 cm
Conținut: 325 ml
Extra: se poate spăla în vase

Proiectează o cană unică de ziua ta cu propria fotografie sau text!

Ce este mai bun decât să bei din propria cană personală? Nimic! De aceea, trebuie să proiectați această cană specială pentru băiatul sau fata de ziua de naștere cu propria fotografie și numele pe ea. Cu un cadou atât de original, fiecare pauză de cafea se transformă într-o petrecere. Acasă sau la birou, astfel receptorul are întotdeauna cana sa personală!

Puteți alege din diferite modele, pe care le puteți personaliza cu ajutorul propriei fotografii sau text! Probabil aveți o fotografie minunată, o imagine originală sau un mesaj drăguț pe care doriți să-l adăugați în cana de ziua de naștere. Cănile sunt, desigur, sigure în mașina de spălat vase, astfel încât băiatul sau fata de ziua de naștere să se poată bucura de cana lor personală mult timp!

FAQ

Personalizare și comandă
Ce este personalizarea și cum funcționează acest lucru pe site?
Puteți începe să vă faceți cadoul făcând clic pe butonul „Începeți să personalizati”. În editorul nostru de cadouri, puteți personaliza cadoul complet în conformitate cu dorințele dvs.: adăugați propria imagine și / sau text. Dacă doriți, puteți opta și pentru un design cool pentru a vă face cadoul cu adevărat unic.

Personalizarea este inclusă în preț?
Prețul afișat pe site include personalizarea cadoului dvs. Frumos și clar!

De unde știu dacă poza mea are calitatea potrivită?
În editorul de cadouri, veți primi o notificare dacă calitatea imaginii este insuficientă.

Ce formate pot încărca?
Încărcați fișiere JPG și PNG în editorul nostru. Este prea tehnic sau aveți o imagine cu un alt format pe care doriți să îl utilizați? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți. Sunt bucuroși să vă ajute, astfel încât să puteți face cadoul dorit!

Cadoul meu este împachetat?
În prezent, nu avem un serviciu de ambalare a cadourilor pentru a vă împacheta cadoul. Livrăm cadourile noastre într-un ambalaj festiv. Aceasta înseamnă că cadoul dvs. este gata pentru a fi oferit sau că poate fi trimis direct destinatarului.
Timp de livrare, opțiuni de livrare și costuri de livrare
Pot alege o dată de livrare?
Nu este posibil să selectați o anumită dată de livrare.

Care este timpul de livrare și când îmi primesc cadoul?
Datele de livrare preconizate pot fi găsite pe pagina produsului.

Ce opțiuni de livrare pot alege?
Aceasta variază în funcție de cadou / comandă. La finalizarea comenzii vi se vor afișa metodele de expediere disponibile în coșul de cumpărături.

Plată
Cum îmi pot plăti comanda?
Oferim următoarele metode de plată: iDeal, Paypal, card de credit și transfer bancar manual. În cazul transferului bancar manual, vă rugăm să rețineți că procesarea durează până la 3 zile lucrătoare și va întârzia datele de livrare preconizate.

Cadou primit
Ce se întâmplă dacă cadoul nu este pe deplin pe placul meu?
Regretăm profund că darul tău nu îți place. Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți, aceștia sunt bucuroși să vă ajute să găsiți o soluție adecvată.

Factura este trimisă împreună cu comanda?
Nu este trimisă nicio factură odată cu comanda dvs. Veți primi întotdeauna factura în e-mailul de confirmare și o veți găsi oricând în contul MySurprise. Aceasta înseamnă că puteți primi cadoul direct destinatarului, făcându-l o adevărată surpriză!
Afișați mai multe
Arata mai putin

Cadou de afaceri?

Vrei să comanzi un număr mai mare din acest cadou? Vă rugăm să luați legătura și să primiți o ofertă de preț instantanee. Suntem disponibili în zilele lucrătoare de la 09:30 - 22:00 (EET)

Fiecare cadou cu personalizare unică
Livrare în toată lumea
Expediat direct către destinatar

Solicitați o ofertă aici