Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Suporturile de pahare sunt soluția elegantă pentru a vă proteja masa și pentru a bea în companie. Alegeți dintre suporturile de pahare personalizate cu o fotografie sau un set elegant de suporturi de pahare din piele, gravate cu un text.

16 Cadouri

Coastere personalizate cu fotografie și text

Tuturor le place să savureze o bere rece într-o zi toridă de vară sau să bea un ceai fierbinte atunci când peisajul de afară este acoperit de un văl de zăpadă. Paharele și ceștile așezate pe masă o pot strica, pot lăsa halouri sau o pot zgâria. Puteți să vă protejați masa cu suporturi de pahare personalizate și, în același timp, să adăugați o notă unică în casa dvs. Suporturile de pahare sunt, de asemenea, un cadou original pentru o casă nouă, o zi de naștere sau pur și simplu pentru a surprinde pe cineva la care țineți. Cu YourSurprise puteți alege din mai multe modele diferite de suporturi de pahare personalizate și găsiți-l pe cel care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Coastere foto

Suporturile noastre pentru fotografii sunt fabricate din plută și sunt rezistente la apă. În acest fel, chiar dacă suportul de pahar se udă cu umezeala din sticlă, nu se va strica. Personalizarea suportului dvs. de pahar este foarte ușoară! Tot ceea ce trebuie să faceți este să selectați modelul pe care îl preferați, dintre care puteți alege: pătrat, în formă de inimă sau hexagonal și cantitatea. Suporturile de pahare sunt disponibile în seturi de 2, 4, 6 sau 8 bucăți. În editorul nostru aveți o gamă largă de modele pentru diferite ocazii și momente speciale. Puteți insera una sau mai multe fotografii la alegere și un text.

Coastere din piele gravate

O soluție mai elegantă, poate potrivită pentru cei care caută o piesă de mobilier sau un cadou de valoare, este un set de suporturi de pahare din piele. Aceste suporturi de pahare sunt realizate din piele de bivol de înaltă calitate, care este gravată cu un mesaj la alegere. Suporturile de pahar personalizate sunt disponibile în două culori: maro și negru și în seturi de 2, 4 sau 6 bucăți. Aveți la dispoziție mai multe modele la care puteți adăuga un nume și/sau un text, sau puteți crea propriul suport de pahar cu un text la alegere. Vom grava cu laser designul dvs. direct pe piele.

Suporturi de pahare personalizate pentru baruri și restaurante

Suporturile de pahare nu sunt doar un cadou unic pentru prieteni și familie, ci și un accesoriu perfect pentru baruri și restaurante. De exemplu, puteți personaliza suporturile de pahare cu logo-ul afacerii dumneavoastră. Suporturile de pahar din hârtie sunt adesea folosite în restaurante, dar se strică foarte ușor. Un suport de plută este o soluție mai durabilă, care va impresiona toți clienții dumneavoastră! Doriți să plasați o comandă mare și să beneficiați de o reducere? Contactați departamentul nostru de vânzări pentru mai multe