Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Cutie cadou de Ziua Mamei
Cutie cadou de Ziua Mamei
Cutie cadou de Ziua Mamei
Cutie cadou de Ziua Mamei
Cutie cadou de Ziua Mamei
Cutie cadou de Ziua Mamei
Cutie cadou de Ziua Mamei
Cutie cadou de Ziua MameiCutie cadou de Ziua MameiCutie cadou de Ziua MameiCutie cadou de Ziua MameiCutie cadou de Ziua MameiCutie cadou de Ziua MameiCutie cadou de Ziua Mamei

Cutie cadou de Ziua Mamei

74,99 Lei
Comanda de afaceri
Adresa de livrare la alegere
Într-o cutie frumoasă + o carte de mesaje gratuită
Calitate superioară

Specificații cadouri

Mai multe informații despre cutia de cadouri de Ziua Mamei:
Material: tablă
Măsurători: 14,5 x 14,5 x 4,5 cm
Greutate: 120 grame
Personalizare: fotografie și / sau text pe o placă foto din aluminiu de pe capac
Extra: se recomandă spălarea manuală

Surprinde-ți mama dulce cu o cutie de cadouri de Ziua Mamei super distractivă și personală, cu nume și fotografie!

Ai vrut mereu să-i oferi mamei tale un cadou cu adevărat original de Ziua Mamei, dar nu știi cu adevărat unde să începi să cauți? Surprinde-ți mama anul acesta cu o cutie specială pentru cadou de Ziua Mamei! Puteți umple singur forma de inimă dulce în formă de inimă cu, de exemplu: note dulci, bomboane, poze cu voi doi împreună sau alte cadouri drăguțe. Lucrul special al acestei cutii pentru cadouri de Ziua Mamei este că puteți proiecta ilustrația de pe capac. Mama ta dulce, bunica sau soacra merită cea mai bună Ziua Mamei vreodată. Îi poți oferi asta cu această cutie mică de tablă plină de dragoste!

Personalizarea capacului acestei adorabile cutii de cadouri de Ziua Mamei este foarte ușoară cu puțin ajutor de la editorul nostru de fotografii ușor de utilizat. Mai întâi alegeți unul dintre diferitele modele vesele de Ziua Mamei și apoi puteți adăuga imaginea și / sau textul pe care doriți să îl așezați în ilustrație. După aceea, ne vom asigura că creația dvs. va fi imprimată pe capac cu cea mai mare grijă și dragoste. Umpleți cutia de cadouri de Ziua Mamei cu cele mai drăguțe cadouri și surprindeți fiecare mamă cu un cadou făcut cu dragoste!

FAQ

Personalizare și comandă
Ce este personalizarea și cum funcționează acest lucru pe site?
Puteți începe să vă faceți cadoul făcând clic pe butonul „Începeți să personalizati”. În editorul nostru de cadouri, puteți personaliza cadoul complet în conformitate cu dorințele dvs.: adăugați propria imagine și / sau text. Dacă doriți, puteți opta și pentru un design cool pentru a vă face cadoul cu adevărat unic.

Personalizarea este inclusă în preț?
Prețul afișat pe site include personalizarea cadoului dvs. Frumos și clar!

De unde știu dacă poza mea are calitatea potrivită?
În editorul de cadouri, veți primi o notificare dacă calitatea imaginii este insuficientă.

Ce formate pot încărca?
Încărcați fișiere JPG și PNG în editorul nostru. Este prea tehnic sau aveți o imagine cu un alt format pe care doriți să îl utilizați? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți. Sunt bucuroși să vă ajute, astfel încât să puteți face cadoul dorit!

Cadoul meu este împachetat?
În prezent, nu avem un serviciu de ambalare a cadourilor pentru a vă împacheta cadoul. Livrăm cadourile noastre într-un ambalaj festiv. Aceasta înseamnă că cadoul dvs. este gata pentru a fi oferit sau că poate fi trimis direct destinatarului.
Timp de livrare, opțiuni de livrare și costuri de livrare
Pot alege o dată de livrare?
Nu este posibil să selectați o anumită dată de livrare.

Care este timpul de livrare și când îmi primesc cadoul?
Datele de livrare preconizate pot fi găsite pe pagina produsului.

Ce opțiuni de livrare pot alege?
Aceasta variază în funcție de cadou / comandă. La finalizarea comenzii vi se vor afișa metodele de expediere disponibile în coșul de cumpărături.

Plată
Cum îmi pot plăti comanda?
Oferim următoarele metode de plată: iDeal, Paypal, card de credit și transfer bancar manual. În cazul transferului bancar manual, vă rugăm să rețineți că procesarea durează până la 3 zile lucrătoare și va întârzia datele de livrare preconizate.

Cadou primit
Ce se întâmplă dacă cadoul nu este pe deplin pe placul meu?
Regretăm profund că darul tău nu îți place. Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți, aceștia sunt bucuroși să vă ajute să găsiți o soluție adecvată.

Factura este trimisă împreună cu comanda?
Nu este trimisă nicio factură odată cu comanda dvs. Veți primi întotdeauna factura în e-mailul de confirmare și o veți găsi oricând în contul MySurprise. Aceasta înseamnă că puteți primi cadoul direct destinatarului, făcându-l o adevărată surpriză!
Afișați mai multe
Arata mai putin

Cadou de afaceri?

Vrei să comanzi un număr mai mare din acest cadou? Vă rugăm să luați legătura și să primiți o ofertă de preț instantanee. Suntem disponibili în zilele lucrătoare de la 09:30 - 22:00 (EET)

Fiecare cadou cu personalizare unică
Livrare în toată lumea
Expediat direct către destinatar

Solicitați o ofertă aici