Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Placă de Ziua Mamei
Placă de Ziua Mamei
Placă de Ziua Mamei
Placă de Ziua Mamei
Placă de Ziua Mamei
Placă de Ziua Mamei
Placă de Ziua MameiPlacă de Ziua MameiPlacă de Ziua MameiPlacă de Ziua MameiPlacă de Ziua MameiPlacă de Ziua Mamei

Placă de Ziua Mamei

58,99 Lei
Comanda de afaceri
Designul dvs. în modele speciale distractive
Cea mai clară imprimare cu un finisaj foto de înaltă calitate
Fabricat dintr-un polimer rezistent la mașina de spălat vase

Specificații cadouri

Mai multe informații despre placa de Ziua Mamei:
Diametru: ∅ 20,5 cm
Înălțime: 2 cm
Greutate: 170 grame
Material: polimer, fără BPA
Imprimare: imprimare cu rezoluție HD cu finisaj foto lucios

Suplimentar:
- potrivit pentru mașina de spălat vase
- placa nu este potrivită pentru cuptorul cu microunde
- plăcile sunt similare plăcilor de melamină

Surprinde-ți mama cu o farfurie specială și personală ca cadou de Ziua Mamei!

Vrei să-ți surprinzi mama sau bunica într-un mod cu totul special? Apoi, această placă de Ziua Mamei pentru cea mai dulce mamă este cu siguranță ceea ce căutați. Puteți face acest cadou de Ziua Mamei și mai special adăugând numele mamei dvs. la design. Pe lângă Ziua Mamei, farfuria este, de asemenea, foarte potrivită pentru a-ți surprinde mama cu orice altă zi a anului pentru a-i arăta cât de specială este. O modalitate perfectă de a-i arăta cât de mult o apreciați, doar pentru că ați fost mama voastră dulce și iubitoare.

Pregătește-ți mama ta micul dejun în pat în această zi a mamei și servește-l pe propria farfurie presonală. În acest fel îi puteți oferi două cadouri simultan și puteți servi micul dejun într-un mod foarte special! Cu unul dintre desenele distractive de Ziua Mamei și numele sau micul mesaj, puteți crea un cadou original, dar și foarte practic, care poate dura o viață întreagă. Plăcile sunt fabricate din polimer foarte puternic și sunt acoperite cu un finisaj foto lucios care vă protejează designul de decolorare și zgârieturi.

FAQ

Personalizare și comandă
Ce este personalizarea și cum funcționează acest lucru pe site?
Puteți începe să vă faceți cadoul făcând clic pe butonul „Începeți să personalizati”. În editorul nostru de cadouri, puteți personaliza cadoul complet în conformitate cu dorințele dvs.: adăugați propria imagine și / sau text. Dacă doriți, puteți opta și pentru un design cool pentru a vă face cadoul cu adevărat unic.

Personalizarea este inclusă în preț?
Prețul afișat pe site include personalizarea cadoului dvs. Frumos și clar!

De unde știu dacă poza mea are calitatea potrivită?
În editorul de cadouri, veți primi o notificare dacă calitatea imaginii este insuficientă.

Ce formate pot încărca?
Încărcați fișiere JPG și PNG în editorul nostru. Este prea tehnic sau aveți o imagine cu un alt format pe care doriți să îl utilizați? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți. Sunt bucuroși să vă ajute, astfel încât să puteți face cadoul dorit!

Cadoul meu este împachetat?
În prezent, nu avem un serviciu de ambalare a cadourilor pentru a vă împacheta cadoul. Livrăm cadourile noastre într-un ambalaj festiv. Aceasta înseamnă că cadoul dvs. este gata pentru a fi oferit sau că poate fi trimis direct destinatarului.
Timp de livrare, opțiuni de livrare și costuri de livrare
Pot alege o dată de livrare?
Nu este posibil să selectați o anumită dată de livrare.

Care este timpul de livrare și când îmi primesc cadoul?
Datele de livrare preconizate pot fi găsite pe pagina produsului.

Ce opțiuni de livrare pot alege?
Aceasta variază în funcție de cadou / comandă. La finalizarea comenzii vi se vor afișa metodele de expediere disponibile în coșul de cumpărături.

Plată
Cum îmi pot plăti comanda?
Oferim următoarele metode de plată: iDeal, Paypal, card de credit și transfer bancar manual. În cazul transferului bancar manual, vă rugăm să rețineți că procesarea durează până la 3 zile lucrătoare și va întârzia datele de livrare preconizate.

Cadou primit
Ce se întâmplă dacă cadoul nu este pe deplin pe placul meu?
Regretăm profund că darul tău nu îți place. Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți, aceștia sunt bucuroși să vă ajute să găsiți o soluție adecvată.

Factura este trimisă împreună cu comanda?
Nu este trimisă nicio factură odată cu comanda dvs. Veți primi întotdeauna factura în e-mailul de confirmare și o veți găsi oricând în contul MySurprise. Aceasta înseamnă că puteți primi cadoul direct destinatarului, făcându-l o adevărată surpriză!
Afișați mai multe
Arata mai putin

Cadou de afaceri?

Vrei să comanzi un număr mai mare din acest cadou? Vă rugăm să luați legătura și să primiți o ofertă de preț instantanee. Suntem disponibili în zilele lucrătoare de la 09:30 - 22:00 (EET)

Fiecare cadou cu personalizare unică
Livrare în toată lumea
Expediat direct către destinatar

Solicitați o ofertă aici