Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Pahare Plastic Dur Personalizate

O alternativă bună la sticlă sunt cupe personalizate din plastic dur. Puternic, durabil și o soluție bună la fragilitatea sticlei. În plus, paharele reutilizabile personalizate sunt ușor de spălat și potrivite pentru orice ocazie.

La YourSurprise ne pasă de calitatea produselor noastre și ne pasă de mediu. De aceea, paharele noastre sunt fabricate din copoliester, fără BPA. Acestea reprezintă alegerea potrivită pentru cei care caută o sticlă ecologică, sigură pentru sănătate și care nu doresc să facă compromisuri în ceea ce privește calitatea.

Cum să personalizați pahare reutilizabile?

Paharele noastre cu aspect de plastic pot fi personalizate cu o fotografie, un text și/sau un design. În acest fel, vă puteți crea paharul sau setul de pahare exact așa cum vă doriți.

Vă vom imprima designul pe sticlă folosind o tehnică UV, pentru un rezultat unic. Dacă doriți, puteți imprima logo-ul companiei dvs. sau puteți adăuga un nume pentru a crea un set de ochelari pentru întreaga familie.

Pahare diferite pentru momente diferite

Fiecare moment are nevoie de paharul potrivit!

Împărtășiți puțină fericire în momentul toastului, pentru a sărbători o etapă importantă, pentru o seară specială pe care o planificați de mult timp sau pentru un cadou inedit. Cu un pahar reutilizabil personalizat veți închina pentru toate momentele importante din viața dumneavoastră.

Avem o selecție de pahare de plastic personalizate pentru diferite utilizări:

  • Pahar de cocktail reutilizabil: creați cocktailul dvs. preferat și savurați-l într-un pahar de cocktail din plastic personalizat!
  • Pahar de apă reutilizabil: paharul perfect pentru a aranja masa într-un mod unic!
  • Pahar de vin reutilizabil

Aveți o afacere și căutați un mod unic de a o promova? Poate că sunteți în căutarea unui pahar pentru un eveniment pe care îl organizați sau poate doriți să vă promovați afacerea printr-un cadou pentru clienții dumneavoastră. Puteți personaliza cu logo-ul dvs. și puteți crea pahare de plastic reutilizabile pentru orice ocazie!

O idee: creați pahare de plastic cu logo pentru biroul dumneavoastră. În acest fel puteți spune adio plasticului și puteți trăi mai ecologic!

Dacă încă nu sunteți mulțumit și căutați un alt tip de sticlă, aruncați o privire la paharele noastre de sticlă personalizate, gravate cu laser direct pe sticlă!