Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Pachet de băuturi cocktail cu pahare gravate

73 voturi
Optiuni de livrare
Adresa de livrare la alegere
Într-o cutie frumoasă + o carte de mesaje gratuită
Calitate superioară

Specificații cadouri

Mai multe informații despre pachetul de băuturi:
Conținut: trei cocktail-uri gata preparate (rumtini espresso din Caraibe, punch cu rom cu ananas prăjit, colada cu nucă de cocos prăjită), două pahare personalizate, patru paie din oțel inoxidabil, tavă pentru cuburi de gheață
Dimensiuni pachet: 39 x 30 x 11,5 cm

Mai multe informații despre paharul de cocktail:
Cantitate: 2 bucati
Diametru: 7,7 cm
Inaltime: 15,4 cm
Conținut: 41,4 cl
Personalizare: cu nume
Prelucrare: Gravura Laser de înaltă calitate
Culoare gravare: alb, deci rezultatul diferă ușor de fotografia produsului
Extra: paharele pot fi personalizate separat și pot fi spălate în mașina de spălat vase

Mai multe informații despre rom:
Nume: Punch cu rom cu ananas prajit Bacardi
Continut: 200 ml
Țara de origine: Caraibe
Procent de alcool: 12,5%
Caracter: un pumn delicios cu note dominante de ananas copt. Gust moale si placut rotund

Nume: Bacardi Caribbean espresso rumtini
Continut: 200 ml
Țara de origine: Caraibe
Procent de alcool: 12,5%
Caracter: arome de nucă de cola și vanilie cu prospețimea unei cafele cu gheață, ciocolată neagră și o notă de rom învechit al lui Bacardi. Delicios de moale și ușor de băut

Nume: Bacardi Colada de cocos prajita
Continut: 200 ml
Țara de origine: Caraibe
Procent de alcool: 12,5%
Caracter: o aromă de nucă de cocos prăjită și fructe tropicale cu un gust persistent de prăjire și o notă de dulce de leche. Delicios de gustos, cu un postgust cald de rom

Surprindeți un rege sau o regină de cocktail cu acest pachet de cocktail

Ai cele mai bune conversații cu acel singur prieten în timp ce te bucuri de un cocktail? Sau mama ta este regina prepararii cocktailurilor? Poate că prietenul tău va recita fără efort toate ingredientele pentru cocktailuri din capul lui. Apoi ai lovit ochiul taurului cu acest pachet de cocktail ca cadou.

Puteți personaliza două pahare de cocktail frumoase și robuste cu un nume, astfel încât prăjirea să fie și mai distractivă. Acesta este gravat cu atenție pe ambele ochelari în studioul nostru de cadouri. Sau puteți alege un alt nume pe cel de-al doilea pahar, care este, desigur, posibil.

Pe lângă paharele personalizate, veți găsi trei cocktail-uri Bacardi, patru paie durabile din oțel inoxidabil, inclusiv un detergent și o matriță pentru cuburi de gheață. Acel cocktail delicios este pe masă în cel mai scurt timp! Și sticlele sunt goale? Atunci poți deveni cu adevărat creativ. Pregătiți un daiquiri, sex pe plajă sau un mojito? Nu trebuie să alegi deloc, ci doar să le fabrici pe toate o dată. Noroc!

Oferiți acest pachet de cocktail surprinzător ca cadou promoțional anul acesta? Vă rugăm să contactați departamentul nostru de afaceri pentru o ofertă adecvată prin intermediul formularului de contact din partea de jos a acestei pagini.

FAQ

Personalizare și comandă

Ce este personalizarea și cum funcționează acest lucru pe site?
Puteți începe să vă faceți cadoul făcând clic pe butonul „Începeți să personalizati”. În editorul nostru de cadouri, puteți personaliza cadoul complet în conformitate cu dorințele dvs.: adăugați propria imagine și / sau text. Dacă doriți, puteți opta și pentru un design cool pentru a vă face cadoul cu adevărat unic.

Personalizarea este inclusă în preț?
Prețul afișat pe site include personalizarea cadoului dvs. Frumos și clar!

De unde știu dacă poza mea are calitatea potrivită?
În editorul de cadouri, veți primi o notificare dacă calitatea imaginii este insuficientă.

Ce formate pot încărca?
Încărcați fișiere JPG și PNG în editorul nostru. Este prea tehnic sau aveți o imagine cu un alt format pe care doriți să îl utilizați? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți. Sunt bucuroși să vă ajute, astfel încât să puteți face cadoul dorit!

Cadoul meu este împachetat?
În prezent, nu avem un serviciu de ambalare a cadourilor pentru a vă împacheta cadoul. Livrăm cadourile noastre într-un ambalaj festiv. Aceasta înseamnă că cadoul dvs. este gata pentru a fi oferit sau că poate fi trimis direct destinatarului.

Timp de livrare, opțiuni de livrare și costuri de livrare

Pot alege o dată de livrare?
Nu este posibil să selectați o anumită dată de livrare.

Care este timpul de livrare și când îmi primesc cadoul?
Datele de livrare preconizate pot fi găsite pe pagina produsului.

Ce opțiuni de livrare pot alege?
Aceasta variază în funcție de cadou / comandă. La finalizarea comenzii vi se vor afișa metodele de expediere disponibile în coșul de cumpărături.

Plată

Cum îmi pot plăti comanda?
Oferim următoarele metode de plată: iDeal, Paypal, card de credit și transfer bancar manual. În cazul transferului bancar manual, vă rugăm să rețineți că procesarea durează până la 3 zile lucrătoare și va întârzia datele de livrare preconizate.

Cadou primit

Ce se întâmplă dacă cadoul nu este pe deplin pe placul meu?
Regretăm profund că darul tău nu îți place. Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți, aceștia sunt bucuroși să vă ajute să găsiți o soluție adecvată.

Factura este trimisă împreună cu comanda?
Nu este trimisă nicio factură odată cu comanda dvs. Veți primi întotdeauna factura în e-mailul de confirmare și o veți găsi oricând în contul MySurprise. Aceasta înseamnă că puteți primi cadoul direct destinatarului, făcându-l o adevărată surpriză!

Cadou de afaceri?

Vrei să comanzi un număr mai mare din acest cadou? Vă rugăm să luați legătura și să primiți o ofertă de preț instantanee. Suntem disponibili în zilele lucrătoare de la 09:30 - 22:00 (EET)

Fiecare cadou cu personalizare unică
Livrare în toată lumea
Expediat direct către destinatar

Solicitați o ofertă aici