Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Pahar - Vin Roșu

Pahar de vin roșu - cu gravură

12,585 voturi
Cantitate
Optiuni de livrare
Gravat cu textul la alegere
Un suvenir frumos
Sticlă Royal Leerdam de înaltă calitate

Specificații cadouri

Informații suplimentare:
Marcă: Royal Leerdam
Tip: L'Esprit
Gravură: albă, rezultatul final poate diferi de imaginea prezentată
Diametru sticlă: 9cm
Înălțimea sticlei: 22cm
Greutate: 180 grame
Volum: 53cl
Vin rosu
Personalizare: nume sau text
Metoda de personalizare: gravură laser de înaltă calitate
Extra: Se pot spăla vase

Doriți să gravați un logo pe un pahar sau să comandați 18 sau mai multe pahare? Vă rugăm să contactați fantastica noastră echipă B2B

Surprindeți pe cineva cu pahare de vin frumoase gravate cu textul sau numele dvs.!

O sticlă frumoasă gravată cu propriul nume sau text.
Puteți face fiecare ocazie specială proiectând un pahar de vin roșu unic și personal pentru familia și prietenii dvs. Paharele de vin roșu gravate arată uimitor în fiecare masă. Paharele de vin roșu gravate sunt cadoul perfect pentru o încălzire a casei, pentru Ziua Îndrăgostiților sau ca cadou de mulțumire. Paharele de vin roșu sunt disponibile și într-un set de două pahare. Acesta este cadoul perfect pentru o nuntă!

Aceste pahare de vin roșu au o înălțime totală de 22cm și un volum de 53 cl. Toate paharele se pot spăla în vase, așa că vă veți putea bucura de acest cadou ani de zile! Este foarte ușor să vă proiectați propriile pahare de vin roșu unice în editorul ușor de utilizat. Pur și simplu alegeți un design pe care îl iubiți și adăugați textul, numele sau data la acesta într-un font pe placul dvs.

FAQ

Personalizare și comandă

Ce este personalizarea și cum funcționează acest lucru pe site?
Puteți începe să vă faceți cadoul făcând clic pe butonul „Începeți să personalizati”. În editorul nostru de cadouri, puteți personaliza cadoul complet în conformitate cu dorințele dvs.: adăugați propria imagine și / sau text. Dacă doriți, puteți opta și pentru un design cool pentru a vă face cadoul cu adevărat unic.

Personalizarea este inclusă în preț?
Prețul afișat pe site include personalizarea cadoului dvs. Frumos și clar!

De unde știu dacă poza mea are calitatea potrivită?
În editorul de cadouri, veți primi o notificare dacă calitatea imaginii este insuficientă.

Ce formate pot încărca?
Încărcați fișiere JPG și PNG în editorul nostru. Este prea tehnic sau aveți o imagine cu un alt format pe care doriți să îl utilizați? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți. Sunt bucuroși să vă ajute, astfel încât să puteți face cadoul dorit!

Cadoul meu este împachetat?
În prezent, nu avem un serviciu de ambalare a cadourilor pentru a vă împacheta cadoul. Livrăm cadourile noastre într-un ambalaj festiv. Aceasta înseamnă că cadoul dvs. este gata pentru a fi oferit sau că poate fi trimis direct destinatarului.

Timp de livrare, opțiuni de livrare și costuri de livrare

Pot alege o dată de livrare?
Nu este posibil să selectați o anumită dată de livrare.

Care este timpul de livrare și când îmi primesc cadoul?
Datele de livrare preconizate pot fi găsite pe pagina produsului.

Ce opțiuni de livrare pot alege?
Aceasta variază în funcție de cadou / comandă. La finalizarea comenzii vi se vor afișa metodele de expediere disponibile în coșul de cumpărături.

Plată

Cum îmi pot plăti comanda?
Oferim următoarele metode de plată: iDeal, Paypal, card de credit și transfer bancar manual. În cazul transferului bancar manual, vă rugăm să rețineți că procesarea durează până la 3 zile lucrătoare și va întârzia datele de livrare preconizate.

Cadou primit

Ce se întâmplă dacă cadoul nu este pe deplin pe placul meu?
Regretăm profund că darul tău nu îți place. Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți, aceștia sunt bucuroși să vă ajute să găsiți o soluție adecvată.

Factura este trimisă împreună cu comanda?
Nu este trimisă nicio factură odată cu comanda dvs. Veți primi întotdeauna factura în e-mailul de confirmare și o veți găsi oricând în contul MySurprise. Aceasta înseamnă că puteți primi cadoul direct destinatarului, făcându-l o adevărată surpriză!

Cadou de afaceri?

Vrei să comanzi un număr mai mare din acest cadou? Vă rugăm să luați legătura și să primiți o ofertă de preț instantanee. Suntem disponibili în zilele lucrătoare de la 09:30 - 22:00 (EET)

Fiecare cadou cu personalizare unică
Livrare în toată lumea
Expediat direct către destinatar

Solicitați o ofertă aici