Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Sticlă de gin tonic gravată
Sticlă de gin tonic gravată
Sticlă de gin tonic gravată
Sticlă de gin tonic gravată
Sticlă de gin tonic gravată
Sticlă de gin tonic gravată
Sticlă de gin tonic gravată
Sticlă de gin tonic gravată
Sticlă de gin tonic gravatăSticlă de gin tonic gravatăSticlă de gin tonic gravatăSticlă de gin tonic gravatăSticlă de gin tonic gravatăSticlă de gin tonic gravatăSticlă de gin tonic gravatăSticlă de gin tonic gravată

Sticlă de gin tonic gravată

Cantitate
50,99 Lei
Comanda de afaceri
Gravat cu textul la alegere
Un suvenir frumos
Sticlă Royal Leerdam de înaltă calitate

Specificații cadouri

Mai multe informații despre sticla Gin & Tonic:
Diametru: 9,5 cm
Înălțime: 19,2 cm
Conținut: 60cl
Personalizare: Cu un nume și / sau text
Gravare: albă, rezultatul final variază astfel de imaginea de previzualizare
Extra: Se pot spăla vase

Această băutură de șold are un gust mult mai bun într-un pahar Gin & Tonic personalizat

Este Gin & Tonic băutura preferată de tine și de prietenii tăi? Apoi, acest pahar incredibil de frumos Gin & Tonic este exact pentru dvs. Vă puteți proiecta propriul pahar cu nume sau text. Acesta este modul în care creați un pahar Gin & Tonic personalizat pentru voi toți, în cel mai scurt timp. De asemenea, super distractiv ca cadou de ziua de sărbători sau pentru a-ți servi propriile G&T. Cu un set de ochelari Gin & Tonic gravați, cu siguranță veți obține puncte la următorul cocktail.

Sticla personalizată Gin & Tonic personalizată, cu numele dvs. pe ea, este realizată din cea mai bună calitate. De asemenea, nu aveți probleme cu spălarea, deoarece poate merge direct în mașina de spălat vase. Odată ce ați creat designul dvs. în câțiva pași simpli, vom prelua. Vă gravăm creația în sticlă cu tehnologie laser premium. Știați că puteți comanda și noi diverse tipuri de gin? Este într-adevăr un mod perfect de a adăuga finalul final la cadou. Repede, începeți cu personalizarea!

G&T este într-adevăr băutura ta preferată? Pentru cantități mai mari, luați legătura cu unitatea noastră de afaceri.

FAQ

Personalizare și comandă
Ce este personalizarea și cum funcționează acest lucru pe site?
Puteți începe să vă faceți cadoul făcând clic pe butonul „Începeți să personalizati”. În editorul nostru de cadouri, puteți personaliza cadoul complet în conformitate cu dorințele dvs.: adăugați propria imagine și / sau text. Dacă doriți, puteți opta și pentru un design cool pentru a vă face cadoul cu adevărat unic.

Personalizarea este inclusă în preț?
Prețul afișat pe site include personalizarea cadoului dvs. Frumos și clar!

De unde știu dacă poza mea are calitatea potrivită?
În editorul de cadouri, veți primi o notificare dacă calitatea imaginii este insuficientă.

Ce formate pot încărca?
Încărcați fișiere JPG și PNG în editorul nostru. Este prea tehnic sau aveți o imagine cu un alt format pe care doriți să îl utilizați? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți. Sunt bucuroși să vă ajute, astfel încât să puteți face cadoul dorit!

Cadoul meu este împachetat?
În prezent, nu avem un serviciu de ambalare a cadourilor pentru a vă împacheta cadoul. Livrăm cadourile noastre într-un ambalaj festiv. Aceasta înseamnă că cadoul dvs. este gata pentru a fi oferit sau că poate fi trimis direct destinatarului.
Timp de livrare, opțiuni de livrare și costuri de livrare
Pot alege o dată de livrare?
Nu este posibil să selectați o anumită dată de livrare.

Care este timpul de livrare și când îmi primesc cadoul?
Datele de livrare preconizate pot fi găsite pe pagina produsului.

Ce opțiuni de livrare pot alege?
Aceasta variază în funcție de cadou / comandă. La finalizarea comenzii vi se vor afișa metodele de expediere disponibile în coșul de cumpărături.

Plată
Cum îmi pot plăti comanda?
Oferim următoarele metode de plată: iDeal, Paypal, card de credit și transfer bancar manual. În cazul transferului bancar manual, vă rugăm să rețineți că procesarea durează până la 3 zile lucrătoare și va întârzia datele de livrare preconizate.

Cadou primit
Ce se întâmplă dacă cadoul nu este pe deplin pe placul meu?
Regretăm profund că darul tău nu îți place. Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți, aceștia sunt bucuroși să vă ajute să găsiți o soluție adecvată.

Factura este trimisă împreună cu comanda?
Nu este trimisă nicio factură odată cu comanda dvs. Veți primi întotdeauna factura în e-mailul de confirmare și o veți găsi oricând în contul MySurprise. Aceasta înseamnă că puteți primi cadoul direct destinatarului, făcându-l o adevărată surpriză!
Afișați mai multe
Arata mai putin

Cadou de afaceri?

Vrei să comanzi un număr mai mare din acest cadou? Vă rugăm să luați legătura și să primiți o ofertă de preț instantanee. Suntem disponibili în zilele lucrătoare de la 09:30 - 22:00 (EET)

Fiecare cadou cu personalizare unică
Livrare în toată lumea
Expediat direct către destinatar

Solicitați o ofertă aici