Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

20 cadouri

Ce spun clienții noștri

Vă spun sincer că eram foarte reticent când am plasat comanda. Nu știam când vor ajunge ciocolatele în România, credeam că va dura o lună, ținând cont că a fost și Paștele Catolic și cel Ortodox (în două săptămâni aveam acasă cadoul), nu știam dacă se va păstra calitatea ciocolatei pe durata transportului (niciun fel de problemă) și nici dacă ambalajul va fi unul asemănător cu cel editat de către mine (ireproșabil, cu toate că puteam fi eu mai atent când am ale literele mari și cele mici). Una peste alta, mă declar extrem de mulțumit, iar calitatea cadoului a fost mult peste așteptări.

Andrei pe 1-5-2022

10 / 10

Coletul a fost f ok , produsul exact ca in poza. Livrarea rapida. Multumesc.

Georgeta pe 1-5-2022

10 / 10

Foarte calitativ atâta puzzle ul, cât și ambalajul, iar timpul de livrare este destul de rapid! Apreciez și recomand! Revin cât de curând și cu alte comenzi.

Georgiana pe 7-4-2022

10 / 10
10.0

15 recenzii

Vezi toate

Pahare de bere personalizate gravate

Dacă sunteți în căutarea cadoului perfect pentru un cunoscător al berii, nu căutați mai departe decât paharele noastre de bere personalizate! Fiecare sticlă poate fi gravată cu numele sau textul ales de dvs. pentru a crea o surpriză cu adevărat unică destinatarului.

Pahare de bere personalizate în diferite forme și dimensiuni

Oferim diverse tipuri de pahare de bere gravate ca parte a sortimentului nostru, deci există ceva pentru toată lumea. De la pahare de bere frumoase cu tulpină, perfecte pentru beri speciale, până la uriașe rezervoare de bere din sticlă, cunoscute și sub numele de căni de bere personalizate, care pot rezerva până la jumătate de litru. Pentru cei care se bucură de o bere blondă drăguță, am gravat pahare de bere Weizen, care se pot dubla și ca pahare de cidru personalizate.

Opțiuni de gravare

Paharele noastre de bere pot fi gravate cu numele sau textul la alegere. Oferim o mulțime de modele distractive în editorul nostru, care pot fi personalizate fiecare cu numele sau textul dorit. Veți găsi modele grozave pentru mame și tati, care sunt minunate pentru Ziua Mamei și a Tatălui. De asemenea, oferim modele pentru bunici, precum și modele generale care pot fi personalizate pentru orice destinatar sau ocazie, cum ar fi inimile, stelele sau o inițială.

Vă gravăm designul pe suprafața sticlei, făcând designul durabil și sigur în mașina de spălat vase.

Set personalizat de pahare de bere

Dacă sunteți în căutarea unui cadou de nuntă original pentru un cuplu cunoscut pentru că savurați o bere rece, alegeți un set de pahare de bere gravate cu numele lor și / sau data nunții! Cu adevărat original și un suvenir practic pe care îl pot folosi pentru a-și aminti ziua specială din anii următori. Un set de pahare de bere personalizate face, de asemenea, un cadou minunat pentru o aniversare! Veți găsi diverse modele distractive Mr & Mrs, Mr & Mr și Mrs & Mrs în editorul nostru, care pot fi fiecare gravate pe diferite tipuri de pahare de bere.

Cană de bere personalizată

Dacă preferați să utilizați o fotografie pentru a vă personaliza cadoul, avem la dispoziție o cană de bere rece, care este perfectă pentru asta! Cana noastră de bere din ceramică poate fi personalizată cu fotografia, numele și / sau textul la alegere și poate conține până la jumătate de litru de bere. Este sigur pentru mașina de spălat vase, făcându-l practic să porniți!