Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

9 Cadouri

Pahare de bere personalizate

Există anumite momente care unesc și distrează și mai mult, cum ar fi să împarți un pahar de bere cu un prieten, cu un coleg după serviciu sau când te uiți la meci cu grupul tău. Nu există nicio îndoială că o bere bună, servită în paharul potrivit, are un gust complet diferit, mai ales dacă este personalizată. O halbă de bere personalizată este un cadou original și distractiv de primit. Dacă cunoști un iubitor de bere, imaginează-ți cât de mult îi va plăcea să primească cana de bere personalizată. Datorită varietății noastre de pahare de bere, vă puteți alege preferatul și îl puteți adăuga la colecția dvs. personală.

Un pahar de bere personalizat drept cadou

Berea este o adevărată pasiune și trebuie să fie onorată ca atare. Există cei care beau "doar pentru", iar pentru cei care "consumul de bere este o chestiune serioasă". Ocaziile în care puteți oferi cadou un pahar de bere gravat sunt nenumărate. Atunci când căutați un cadou de ziua de naștere, un gând pentru tatăl dumneavoastră sau pur și simplu pentru că doriți să vă bucurați de ritualul aperitivului de vineri seara cu colegii dumneavoastră. Paharele de bere personalizate sunt cel mai bun mod de a vă bucura de băutura dvs. preferată!

Creează-ți propriul pahar de bere

Pentru a vă ajuta să alegeți cel mai potrivit pahar de bere pe care să îl personalizați, dorim să vă oferim câteva sfaturi pentru a vă ajuta să îl găsiți pe cel mai bun și mai original:

  • Paharul de bere cu lalele: Acest pahar este cel mai potrivit pentru a reține toate aromele berii, cum ar fi Ales, Lagers și berile belgiene fabricate în abații. Perfectă pentru berile noastre "Westmalle Double și Triple" și "La Trappe Isid'or". În plus, tulpina lalelei ajută la obținerea unei aderențe ferme și împiedică berea să se încălzească în căldura mâinii tale.

  • Cană de bere personalizată: Aceste pahare de bere sunt cele mai populare și sunt potrivite în special pentru berile Ale și Stout, deoarece își păstrează spuma mai mult timp. Grosimea paharului și mânerul rigid fac ca acest pahar să fie potrivit pentru orice toast! În acest fel, nu va trebui să vă abțineți de la toasturi, de exemplu, pentru o zi de naștere sau un eveniment special. Pe sticlă se poate grava numele sărbătoritului și data zilei de naștere.

  • Pahar de bere Weiss: Acest pahar este potrivit pentru iubitorii de blonde și de bere Weiss. Forma gâtului împiedică spuma să scape, în timp ce baza îngustă accentuează gustul acru al acestor beri pe bază de grâu. De asemenea, permite sedimentelor să se depună pe fundul apei, astfel încât gustul să nu fie afectat.

  • Cană de bere cu fotografie: Aveți o fotografie frumoasă a cuiva și doriți să surprindeți acea persoană cu un pahar de bere unic? În sortimentul nostru puteți găsi o cană de bere din ceramică, care are o capacitate de o jumătate de litru de bere. Vom imprima cana cu cea mai bună fotografie a ta.