Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Alegeți paharul de bere personalizat preferat și creați un cadou unic pentru pasionatul de bere din viața dumneavoastră. Personalizați acum paharul de bere cu un nume, un text sau un design!

9 Cadouri

Pahare de bere personalizate

Există anumite momente care unesc și distrează și mai mult, cum ar fi să împarți un pahar de bere cu un prieten, cu un coleg după serviciu sau când te uiți la meci cu grupul tău. Nu există nicio îndoială că o bere bună, servită în paharul potrivit, are un gust complet diferit, mai ales dacă este personalizată. O halbă de bere personalizată este un cadou original și distractiv de primit. Dacă cunoști un iubitor de bere, imaginează-ți cât de mult îi va plăcea să primească cana de bere personalizată. Datorită varietății noastre de pahare de bere, vă puteți alege preferatul și îl puteți adăuga la colecția dvs. personală.

Un pahar de bere personalizat drept cadou

Berea este o adevărată pasiune și trebuie să fie onorată ca atare. Există cei care beau "doar pentru", iar pentru cei care "consumul de bere este o chestiune serioasă". Ocaziile în care puteți oferi cadou un pahar de bere gravat sunt nenumărate. Atunci când căutați un cadou de ziua de naștere, un gând pentru tatăl dumneavoastră sau pur și simplu pentru că doriți să vă bucurați de ritualul aperitivului de vineri seara cu colegii dumneavoastră. Paharele de bere personalizate sunt cel mai bun mod de a vă bucura de băutura dvs. preferată!

Creează-ți propriul pahar de bere

Pentru a vă ajuta să alegeți cel mai potrivit pahar de bere pe care să îl personalizați, dorim să vă oferim câteva sfaturi pentru a vă ajuta să îl găsiți pe cel mai bun și mai original:

 • Paharul de bere cu lalele: Acest pahar este cel mai potrivit pentru a reține toate aromele berii, cum ar fi Ales, Lagers și berile belgiene fabricate în abații. Perfectă pentru berile noastre "Westmalle Double și Triple" și "La Trappe Isid'or". În plus, tulpina lalelei ajută la obținerea unei aderențe ferme și împiedică berea să se încălzească în căldura mâinii tale.
 • Cană de bere personalizată: Aceste pahare de bere sunt cele mai populare și sunt potrivite în special pentru berile Ale și Stout, deoarece își păstrează spuma mai mult timp. Grosimea paharului și mânerul rigid fac ca acest pahar să fie potrivit pentru orice toast! În acest fel, nu va trebui să vă abțineți de la toasturi, de exemplu, pentru o zi de naștere sau un eveniment special. Pe sticlă se poate grava numele sărbătoritului și data zilei de naștere.
 • Pahar de bere Weiss: Acest pahar este potrivit pentru iubitorii de blonde și de bere Weiss. Forma gâtului împiedică spuma să scape, în timp ce baza îngustă accentuează gustul acru al acestor beri pe bază de grâu. De asemenea, permite sedimentelor să se depună pe fundul apei, astfel încât gustul să nu fie afectat.
 • Cană de bere cu fotografie: Aveți o fotografie frumoasă a cuiva și doriți să surprindeți acea persoană cu un pahar de bere unic? În sortimentul nostru puteți găsi o cană de bere din ceramică, care are o capacitate de o jumătate de litru de bere. Vom imprima cana cu cea mai bună fotografie a ta.

Alegeți tipul de pahar de bere personalizat

Selecția noastră include o varietate de pahare de bere personalizate, fiecare fiind perfect pentru un tip diferit de bere și o experiență unică: Paharul clasic de halbă, robust și mare; paharul de bere lalea, renumit pentru forma sa bulboasă și evazarea în partea de sus sau paharul de bere XL Weiss, perfect pentru porții generoase.

Dacă doriți să surprindeți o persoană specială din viața dumneavoastră sau să oferiți un pahar de bere pentru o ocazie specială, consultați paharele de bere tematice sau cutia noastră cadou cu o selecție de cadouri pentru bere și, bineînțeles, un pahar de bere personalizat!

Cât de multă bere conține un pahar de bere personalizat?

Nu sunteți sigur ce pahar de bere personalizat să cumpărați? Paharele noastre au capacități diferite:

 • Paharul nostru de bere Tulip are o capacitate de 490 ml de bere.
 • Paharul nostru Pint are o capacitate de 500 ml de bere
 • Paharul nostru de bere XL are o capacitate de până la 680 ml de bere

Cum pot personaliza un pahar de bere?

După ce v-ați ales paharul de bere, este timpul să îl personalizați! Urmați acești pași:

 1. Mergeți la secțiunea "Pahare de bere personalizate".
 2. Alegeți tipul de pahar de bere dorit și selectați-l.
 3. Odată selectat, veți vedea opțiunea "Start personalising" (Începeți personalizarea). Faceți clic pe ea pentru a începe personalizarea.
 4. Veți fi direcționat către pagina de personalizare. Aici, veți avea la dispoziție o varietate de opțiuni. Puteți alege textul pe care doriți să îl adăugați pe pahar, puteți alege unul dintre modelele noastre și toate detaliile de personalizare.
 5. Dacă doriți să adăugați un text, puteți, de asemenea, să ajustați dimensiunea și stilul fontului pentru a obține aspectul dvs. preferat.
 6. Revizuiți personalizarea înainte de a finaliza designul.
 7. După ce sunteți mulțumit, faceți clic pe "Adaugă în coș" pentru a continua achiziția.

Și iată! Ți-ai personalizat paharul de bere!

Paharele noastre de bere gravate cu un nume sau un text pot fi achiziționate începând de la 1 bucată și sunt disponibile și în seturi de 2,4 și 6 bucăți. Achiziționând paharele de bere într-un set vă puteți bucura de o reducere mare!

Pot grava o fotografie sau un logo pe un pahar de bere personalizat?

Este posibil să realizați un pahar de bere cu gravarea unei fotografii sau a unui logo pentru comenzi de 18 bucăți sau mai mult. Dacă doriți ca logo-ul sau fotografia dvs. să fie gravate pe un pahar de bere, vă rugăm să contactați departamentul nostru comercial.