Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Ce spun clienții noștri

Vă spun sincer că eram foarte reticent când am plasat comanda. Nu știam când vor ajunge ciocolatele în România, credeam că va dura o lună, ținând cont că a fost și Paștele Catolic și cel Ortodox (în două săptămâni aveam acasă cadoul), nu știam dacă se va păstra calitatea ciocolatei pe durata transportului (niciun fel de problemă) și nici dacă ambalajul va fi unul asemănător cu cel editat de către mine (ireproșabil, cu toate că puteam fi eu mai atent când am ale literele mari și cele mici). Una peste alta, mă declar extrem de mulțumit, iar calitatea cadoului a fost mult peste așteptări.

Andrei pe 1-5-2022

10 / 10

Coletul a fost f ok , produsul exact ca in poza. Livrarea rapida. Multumesc.

Georgeta pe 1-5-2022

10 / 10

Foarte calitativ atâta puzzle ul, cât și ambalajul, iar timpul de livrare este destul de rapid! Apreciez și recomand! Revin cât de curând și cu alte comenzi.

Georgiana pe 7-4-2022

10 / 10
10.0

15 recenzii

Vezi toate

Pahare de șampanie personalizate gravate

Nu există alt pahar la fel de perfect pentru toasturi și sărbători ca paharele de șampanie, cunoscute și sub numele de flauturi de șampanie. Paharele noastre personalizate de șampanie gravate sunt minunate atunci când savurăm vin spumant sau șampanie, prosecco, spumanti, cava și chiar șampanie nealcoolică sau șampanie pentru copii. Sărbătorind momente importante cu propriile pahare personalizate de șampanie, adaugă cireșul deasupra, iar YourSurprise are tot ce ai nevoie pentru a-ți crea în cel mai scurt timp.

Pahare de șampanie gravate

Aici, la Yoursurprise, folosim o tehnică foarte specifică pentru a personaliza paharele de șampanie. Folosim gravare cu laser de înaltă calitate pentru a graba numele, datele, mesajul sau chiar sigla la alegere pe suprafața ochelarilor. Aceasta înseamnă că gravura este permanentă, de lungă durată și sigură în mașina de spălat vase, permițând destinatarului (lor) să le folosească și să le prețuiască ca un memoriu al unui moment special împărtășit împreună.

Pahare de șampanie personalizate pentru ocazii specifice

Cu toții ne place un toast bun și există multe ocazii care oferă momente perfecte pentru a folosi paharele noastre de șampanie gravate. Ce zici de o sărbătoare de 18, 30 sau 40 de ani? Băiatului sau fetei de ziua de naștere îi va plăcea să aibă propriul pahar cu numele sau data nașterii și li se va reaminti ziua specială de fiecare dată când îl folosește. O altă ocazie foarte specială pentru care flauturile de șampanie gravate sunt un cadou minunat este o nuntă! Puteți crea chiar și un set de cadouri personalizat pentru șampanie Moet & Chandon cu pahare, inclusiv o cutie din lemn, o sticlă de șampanie sau prosecco și o pereche de flauturi personalizate. În timp ce suntem pe partea romantică, aceste pahare de șampanie sunt, de asemenea, o idee originală pentru Ziua Îndrăgostiților sau o aniversare. Creați un set de flauturi de șampanie gravate pentru un cuplu, personalizând fiecare flaut cu un nume și data.

Crearea paharelor de șampanie personalizate

Când vă creați propriile flauturi de șampanie personalizate, vă puteți lăsa imaginația să curgă cât de sălbatică doriți. Utilizați editorul nostru online pentru a vă crea cadoul în cel mai scurt timp. Veți găsi o mulțime de modele diferite pentru a alege sau puteți decide să adăugați pur și simplu textul la alegere, depinde complet de dvs. Adăugați o notă de finisare perfectă cadoului dvs. cu o felicitare personalizată sau o sticlă de șampanie personalizată.