Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Ce spun clienții noștri

Quote icon

Mulțumită de produs.

Gabriela pe 23-5-2022

10 / 10
Quote icon

Vă spun sincer că eram foarte reticent când am plasat comanda. Nu știam când vor ajunge ciocolatele în România, credeam că va dura o lună, ținând cont că a fost și Paștele Catolic și cel Ortodox (în două săptămâni aveam acasă cadoul), nu știam dacă se va păstra calitatea ciocolatei pe durata…

Andrei pe 1-5-2022

10 / 10
Quote icon

Coletul a fost f ok , produsul exact ca in poza. Livrarea rapida. Multumesc.

Georgeta pe 1-5-2022

10 / 10
10.0

16 recenzii

Vezi toate

Pahare personalizate de whisky gravate

Whisky-ul este un gust dobândit, bucurat doar de cei care iubesc aromele puternice. Scoțienii preferă să-l numească „whisky” și deseori se referă la el ca apa vieții. Cei care se bucură de un pahar de scotch nu îl consideră doar o băutură, ci îl consideră un moment de relaxare și reflecție. Pentru a face acest timp de mișcare și mai special, surprindeți băutorii de whisky din viața dvs. cu propriul pahar de whisky personalizat. Perfect pentru zilele de naștere, Ziua Tatălui sau doar pentru că!

Pahare de whisky gravate

Când căutați un cadou frumos și practic pentru un băutor de whisky, nu există cu adevărat nimic mai bun decât un pahar de whisky gravat cu numele lor sau un mesaj special. Oferim chiar și o gamă largă de modele interesante pentru a alege, pentru a adăuga o notă de finisare perfectă cadoului dvs. special. De la modele potrivite pentru zilele de naștere până la Crăciun până la Ziua Tatălui, avem totul. De asemenea, fac cadouri minunate de pensionare, împreună cu o sticlă de whisky-ul preferat al destinatarului!

Set de două pahare de whisky personalizate

Aici, la YourSurprise, vă oferim opțiunea de a grava un singur pahar de whisky, dar oferim și seturi de pahare de whisky. Perfect ca back-up sau pentru partajare, sau chiar pentru a savura un pahar de whisky și un pahar de apă rece în același timp, eliminând necesitatea de a uda whisky-ul cu gheață sau apă.