Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Sticlă latte machiato gravată cu nume
Sticlă latte machiato gravată cu nume
Sticlă latte machiato gravată cu nume
Sticlă latte machiato gravată cu nume
Sticlă latte machiato gravată cu nume
Sticlă latte machiato gravată cu nume
Sticlă latte machiato gravată cu numeSticlă latte machiato gravată cu numeSticlă latte machiato gravată cu numeSticlă latte machiato gravată cu numeSticlă latte machiato gravată cu numeSticlă latte machiato gravată cu nume

Sticlă latte machiato gravată cu nume

Cantitate
42,99 Lei
Comanda de afaceri
Perfect pentru cel mai bun latte macchiato
Designul dvs. în gravură laser de înaltă calitate
Un suvenir de durată și un cadou perfect pentru orice ocazie

Specificații cadouri

Mai multe informații despre sticla latte macchiato gravată:
Cantitate: 1
Înălțime: 15 cm
Volum: 380 ml
Personalizare: cu nume sau text
Metoda de personalizare: gravare laser de înaltă calitate
Culoarea gravurii: alb lăptos, ceea ce înseamnă că produsul final va diferi de previzualizarea afișată
Informații suplimentare: se pot spăla în vase

Bucurați-vă de un delicios latte macchiato din propria pahar de cafea personalizat

Indiferent dacă cel mai bun se bucură de un latte macchiato frumos înainte de a-și începe ziua sau fratele tău iubește o ceașcă fierbinte de cafea după o zi lungă de lucru, acest pahar unic de cafea este cadoul perfect pentru momentul lor special de cafea. Îl puteți personaliza adăugând numele sau textul la alegere. Un cadou grozav pentru o zi de naștere, ca mulțumire sau ca un rasfat pentru tine. Poate fi folosit pentru ceai, ciocolată fierbinte sau cafea irlandeză, precum și pentru machiaje latte, desigur!

Paharul de cafea are o formă modernă și este realizat cu sticlă frumoasă, transparentă. Sticla poate fi curățată în mașina de spălat vase, deci nu este nevoie de spălare. Tot ce trebuie să faceți pentru a vă crea paharul de cafea este să selectați unul dintre modelele noastre minunate și să adăugați numele sau textul dorit în Editor. Vom graba apoi designul dvs. pe suprafața sticlei cu mare grijă și precizie. Ce mai astepti? Începeți să personalizați acum!

Logo-ul tău ar arăta minunat pe acest pahar elegant de cafea. Dacă sunteți interesat să comandați 18 ochelari sau mai mult, vă rugăm să contactați departamentul nostru de afaceri pentru mai multe informații.

FAQ

Personalizare și comandă
Ce este personalizarea și cum funcționează acest lucru pe site?
Puteți începe să vă faceți cadoul făcând clic pe butonul „Începeți să personalizati”. În editorul nostru de cadouri, puteți personaliza cadoul complet în conformitate cu dorințele dvs.: adăugați propria imagine și / sau text. Dacă doriți, puteți opta și pentru un design cool pentru a vă face cadoul cu adevărat unic.

Personalizarea este inclusă în preț?
Prețul afișat pe site include personalizarea cadoului dvs. Frumos și clar!

De unde știu dacă poza mea are calitatea potrivită?
În editorul de cadouri, veți primi o notificare dacă calitatea imaginii este insuficientă.

Ce formate pot încărca?
Încărcați fișiere JPG și PNG în editorul nostru. Este prea tehnic sau aveți o imagine cu un alt format pe care doriți să îl utilizați? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți. Sunt bucuroși să vă ajute, astfel încât să puteți face cadoul dorit!

Cadoul meu este împachetat?
În prezent, nu avem un serviciu de ambalare a cadourilor pentru a vă împacheta cadoul. Livrăm cadourile noastre într-un ambalaj festiv. Aceasta înseamnă că cadoul dvs. este gata pentru a fi oferit sau că poate fi trimis direct destinatarului.
Timp de livrare, opțiuni de livrare și costuri de livrare
Pot alege o dată de livrare?
Nu este posibil să selectați o anumită dată de livrare.

Care este timpul de livrare și când îmi primesc cadoul?
Datele de livrare preconizate pot fi găsite pe pagina produsului.

Ce opțiuni de livrare pot alege?
Aceasta variază în funcție de cadou / comandă. La finalizarea comenzii vi se vor afișa metodele de expediere disponibile în coșul de cumpărături.

Plată
Cum îmi pot plăti comanda?
Oferim următoarele metode de plată: iDeal, Paypal, card de credit și transfer bancar manual. În cazul transferului bancar manual, vă rugăm să rețineți că procesarea durează până la 3 zile lucrătoare și va întârzia datele de livrare preconizate.

Cadou primit
Ce se întâmplă dacă cadoul nu este pe deplin pe placul meu?
Regretăm profund că darul tău nu îți place. Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți, aceștia sunt bucuroși să vă ajute să găsiți o soluție adecvată.

Factura este trimisă împreună cu comanda?
Nu este trimisă nicio factură odată cu comanda dvs. Veți primi întotdeauna factura în e-mailul de confirmare și o veți găsi oricând în contul MySurprise. Aceasta înseamnă că puteți primi cadoul direct destinatarului, făcându-l o adevărată surpriză!
Afișați mai multe
Arata mai putin

Cadou de afaceri?

Vrei să comanzi un număr mai mare din acest cadou? Vă rugăm să luați legătura și să primiți o ofertă de preț instantanee. Suntem disponibili în zilele lucrătoare de la 09:30 - 22:00 (EET)

Fiecare cadou cu personalizare unică
Livrare în toată lumea
Expediat direct către destinatar

Solicitați o ofertă aici