Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

19 Cadouri

Tocătoare de bucătărie sau platouri de masă personalizate

Colecția noastră largă de servire și tocare este ideală ca dar, dar și excelentă pentru propria casă. De exemplu, ai putea oferi un tocător de lemn personalizat cu un nume cuiva drag, sau ai putea creea un tocător din sticlă tipărit pentru propria bucătărie. Ne gravăm singuri toate produsele. Deoarece designul este gravat, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la decolorarea imprimării în mașina de spălat vase. Tocătorul tău va rămâne sigur un obiect frumos, gata să fie folosit pentru cele mai bune rețete!

Platou pentru pâine gravat ca dar de nuntă

Calea către inimă este prin stomac, mai ales când asta înseamnă pâine proaspăt coaptă pe un platou de pâine unic cu text. Un platou de pâine din lemn personalizat este perfect pentru a-l oferi cuiva ca și cadou de nuntă. Gravați numele cuplului pe platou și apoi adăugați alte atenții pentru a creea propriul set de cadouri. De exemplu, puteți adăuga o pereche de mănuși de cuptor și câteva gustări. Și dacă ei consideră că placa de pâine este pur și simplu prea frumoasă ca să fie folosită, este oricum ideală și ca decorațiune pentru bucătăria ta.

Platou de servit din lemn pentru micul dejun în pat

Duminică dimineața, momentul perfect pentru a-ți surprinde persoana iubită cu micul dejun în pat! Și cât de minunat ar fi dacă le-ai putea servi micul dejun pe o masă de servit personalizată din lemn? Acest lucru poate fi aranjat cu ușurință pe YourSurprise! Puteți creea un platou de servire frumos cu propriul text în cel mai scurt timp. Apoi ne asigurăm că textul este gravat pe platou cu cea mai mare atenție. Indiferent dacă sunteți în căutarea unui cadou pentru el, sau a unui cadou pentru ea, platourile noastre de servire și tăiere sunt perfecte..

Tocător din lemn ca platou de servit

O altă modalitate excelentă de a folosi tocătorul de lemn este ca un platou de servit, care este un mod sigur de a-ți impresiona prietenii. Fie că vă place să serviți aperitive cu delicioase brânzeturi franceze sau preferați o selecție mediteraneană cu măsline și pâine, acest platou va lăsa cu siguranță o impresie bună oaspeților dvs.

Forme și imprimeuri

La YourSurprise avem o varietate de forme de platouri pentru a alege. Avem platouri dreptunghiulare, platouri rotunde și chiar un platou în formă de inimă (excelent pentru Ziua Îndrăgostiților sau cadou aniversar!). Puteți alege dintre diferite modele și texte pe care le-am creat pentru dvs. și / sau puteți avea propriul text gravat, unde puteți alege din diferite fonturi și efecte. Pentru cine este cadoul perfect? Acesta este un cadou excelent pentru: * iubitorii de mâncare * iubitorii de băuturi * pasionații de gătit