Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

O selecție de sticle de apă personalizate cu fotografia sau textul dvs. Creați-vă o sticlă de apă termică personalizată pentru a vă păstra toate băuturile calde sau reci.

15 Cadouri

Sticle de apă personalizate, căni de călătorie și pahare

Sunt extrem de populare: sticle de apă la îndemână, care pot conține multă apă, cafea sau ceai pentru a vă ajuta să treceți de-a lungul zilei. Doriți să creați o sticlă de apă la îndemână sau un balon termos? Sau ai vrea să-i oferi copilului tău un pahar pentru a-l duce la școală cu propria lor fotografie sau nume? Pur și simplu proiectați-vă sticla de apă, cana de călătorie sau paharul online! Puteți alege dintre diferite tipuri de sticle, termos, baloane și pahare.

Sticla de apa personalizata

O mulțime de sticle de apă din sortimentul nostru sunt perfecte pentru sport și sesiuni de antrenament. Sticlele sunt fabricate din aluminiu puternic, făcându-le frumoase și rezistente. Sticlele au toate un capac care protejează piesa bucală. Deșurubați pur și simplu capacul pentru a umple din nou sticla. Capacitatea sticlelor este de 500 ml, mai mult decât suficientă pentru a rezista o vreme! Selectați un design interesant în editorul nostru, încărcați o fotografie sau adăugați un nume pentru a crea o sticlă de apă unică în cel mai scurt timp.

Cană termos personalizată

Dacă pleci o vreme pe drum și vrei să iei cu tine o băutură caldă sau rece, vei avea nevoie de o cană termică la îndemână. Ceașca termos are un capac glisant cu ajutorul căruia puteți deschide cana și beți din ea. Când ați terminat, închideți pur și simplu capacul glisant. Sticla este fabricată din aluminiu alb și are mâner negru. Ceașca termos vă va menține băutura fierbinte caldă până la 6 ore, suficient de lungă pentru călătoria cu trenul sau cu mașina! Puteți clăti cana termos manual. Vă sfătuim să nu spălați cana termos în mașina de spălat vase, pentru a menține imprimarea perfectă. Ceașca termos poate fi personalizată cu numele, fotografia și / sau textul la alegere.

Balon termos personalizat

De asemenea, oferim o serie de termosuri frumoase din gama noastră. Aceste sticle au pereți dubli și, prin urmare, sunt potrivite pentru menținerea rece a băuturii reci sau a băuturii calde. Baloanele termice au o capacitate de 500 ml și sunt fabricate din oțel inoxidabil. Puteți alege între un balon termos cu capac de răsucire, unul cu mini paie sau unul cu blat din bambus. Sunt disponibile în argint și alb. Puteți adăuga propria fotografie, numele, textul sau sigla în balonul termos. Dacă doriți să creați propria sticlă specială, aruncați o privire la editorul nostru online pentru a vedea ce modele vă plac.

Proiecte în editorul nostru

În editorul nostru online, veți găsi diverse modele distractive cu care vă puteți personaliza sticla de apă. Alegeți dintr-un imprimeu cu flori, frunze, tigri, portocale sau unul dintre multele noastre modele interesante. Puteți adăuga numele și fotografia dvs. la desenele noastre pentru a crea propriul balon termos unic.

Pahare și sticle personalizate pentru școală

Desigur, oferim, de asemenea, o serie de pahare distractive din gama noastră pentru ca copilul dumneavoastră să le ducă la școală. Aceste pahare sunt disponibile în albastru, verde și roz. Sunt fabricate din plastic foarte puternic, fără BPA. Alegeți dintre modele distractive cu un flamingo, o vulpe, un urs koala, un leu, o balenă sau oricare dintre celelalte modele dulci. Încarcă fotografia preferată a copilului tău și adaugă-i numele pentru a crea o cană unică pentru școală. Ideal dacă copilul tău își pierde adesea paharul; proprietarul nu poate fi găsit în cel mai scurt timp!

Propria cană, sticlă sau balon personalizat în cel mai scurt timp

Este ușor să creați propria cană, sticlă de apă sau termos online. Pur și simplu alegeți produsul pe care doriți să îl personalizați și porniți editorul. Selectați unul dintre modelele noastre minunate, încărcați fotografia și adăugați un nume sau un text. Fără cantitate minimă de comandă și gata în cel mai scurt timp.