Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Sticlă de apă de lux
Sticlă de apă de lux
Sticlă de apă de lux
Sticlă de apă de lux
Sticlă de apă de lux
Sticlă de apă de lux
Sticlă de apă de lux
Sticlă de apă de lux
Sticlă de apă de lux
Sticlă de apă de luxSticlă de apă de luxSticlă de apă de luxSticlă de apă de luxSticlă de apă de luxSticlă de apă de luxSticlă de apă de luxSticlă de apă de luxSticlă de apă de lux

Sticlă de apă de lux

Selectați culoarea
98,99 Lei
Comanda de afaceri
Capac rezistent la scurgeri
Personalizat cu designul dvs.
Finisaj frumos

Specificații cadouri

Mai multe informații despre sticla de apă personalizată de lux:
Material: oțel inoxidabil de înaltă calitate
Culoare: aspect aluminiu
Înălțime: 24 cm
Diametru: 6,5 cm
Capacitate: 500 ml
Personalizare: fotografie, text și / sau siglă
Atenție: vă recomandăm să folosiți numai imagini colorate, deoarece imaginile alb-negru nu sunt potrivite pentru această tehnică de imprimare și pot produce rezultate mai puțin bune.
Imprimare: imagine perfectă și în culori
Termos: se păstrează la rece 24 de ore, se menține cald timp de 12 ore
Extra: rezistent la scurgeri și cu pereți dubli, recomandat pentru spălarea manuală
Sticla nu conține BPA.

Rămâneți elegant în timp ce vă deplasați cu o sticlă de apă de lux, cu nume și fotografie

Cauti un cadou practic distractiv? Atunci această sticlă de apă personalizată este perfectă! Puteți personaliza sticla cu fotografia, numele sau textul la alegere. La îndemână pentru muncă, sala de sport sau călătorii cu mașina. O sticlă de apă personalizată de lux este un cadou minunat pentru zilele de naștere, pentru a sărbători o nouă slujbă sau curs sau pentru oricine iubește să meargă la sală. Sau te-ai putea trata, desigur!

Sticla de apă este fabricată din oțel inoxidabil de înaltă calitate, menținându-vă băutura plăcută și rece sau minunată și caldă. „Pop top” rezistent la scurgeri îl face perfect pentru deplasare. Este ușor să creați propria sticlă de apă personalizată. Pur și simplu adăugați fotografia și / sau textul la alegere la unul dintre desenele noastre interesante sau creați-vă propriul design. Vom imprima apoi creația dvs. pe sticla de apă, o imagine perfectă și în toată culoarea. Creați-l acum!

Vrei să comanzi cantități mai mari? Vă rugăm să contactați departamentul nostru de afaceri pentru informații suplimentare.

FAQ

Personalizare și comandă
Ce este personalizarea și cum funcționează acest lucru pe site?
Puteți începe să vă faceți cadoul făcând clic pe butonul „Începeți să personalizati”. În editorul nostru de cadouri, puteți personaliza cadoul complet în conformitate cu dorințele dvs.: adăugați propria imagine și / sau text. Dacă doriți, puteți opta și pentru un design cool pentru a vă face cadoul cu adevărat unic.

Personalizarea este inclusă în preț?
Prețul afișat pe site include personalizarea cadoului dvs. Frumos și clar!

De unde știu dacă poza mea are calitatea potrivită?
În editorul de cadouri, veți primi o notificare dacă calitatea imaginii este insuficientă.

Ce formate pot încărca?
Încărcați fișiere JPG și PNG în editorul nostru. Este prea tehnic sau aveți o imagine cu un alt format pe care doriți să îl utilizați? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți. Sunt bucuroși să vă ajute, astfel încât să puteți face cadoul dorit!

Cadoul meu este împachetat?
În prezent, nu avem un serviciu de ambalare a cadourilor pentru a vă împacheta cadoul. Livrăm cadourile noastre într-un ambalaj festiv. Aceasta înseamnă că cadoul dvs. este gata pentru a fi oferit sau că poate fi trimis direct destinatarului.
Timp de livrare, opțiuni de livrare și costuri de livrare
Pot alege o dată de livrare?
Nu este posibil să selectați o anumită dată de livrare.

Care este timpul de livrare și când îmi primesc cadoul?
Datele de livrare preconizate pot fi găsite pe pagina produsului.

Ce opțiuni de livrare pot alege?
Aceasta variază în funcție de cadou / comandă. La finalizarea comenzii vi se vor afișa metodele de expediere disponibile în coșul de cumpărături.

Plată
Cum îmi pot plăti comanda?
Oferim următoarele metode de plată: iDeal, Paypal, card de credit și transfer bancar manual. În cazul transferului bancar manual, vă rugăm să rețineți că procesarea durează până la 3 zile lucrătoare și va întârzia datele de livrare preconizate.

Cadou primit
Ce se întâmplă dacă cadoul nu este pe deplin pe placul meu?
Regretăm profund că darul tău nu îți place. Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți, aceștia sunt bucuroși să vă ajute să găsiți o soluție adecvată.

Factura este trimisă împreună cu comanda?
Nu este trimisă nicio factură odată cu comanda dvs. Veți primi întotdeauna factura în e-mailul de confirmare și o veți găsi oricând în contul MySurprise. Aceasta înseamnă că puteți primi cadoul direct destinatarului, făcându-l o adevărată surpriză!
Afișați mai multe
Arata mai putin

Cadou de afaceri?

Vrei să comanzi un număr mai mare din acest cadou? Vă rugăm să luați legătura și să primiți o ofertă de preț instantanee. Suntem disponibili în zilele lucrătoare de la 09:30 - 22:00 (EET)

Fiecare cadou cu personalizare unică
Livrare în toată lumea
Expediat direct către destinatar

Solicitați o ofertă aici