Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Sticla de apa Olli
Sticla de apa Olli
Sticla de apa Olli
Sticla de apa OlliSticla de apa OlliSticla de apa Olli

Sticla de apa Olli

54,99 Lei
Comanda de afaceri
Fabricat din aluminiu de înaltă calitate super puternic
Designul dvs. în imprimare colorată în calitate foto HD
Ușor de reumplut

Specificații cadouri

Mai multe informații despre sticla de apă Olli:
Conținut: 500 ml
Dimensiuni imprimate: 10,5 x 18 cm
Material: aluminiu
Culoare: alb
Potrivit doar pentru băuturi reci.
Extra: cu dop și cârlig de fixare
Sticlele de apă nu conțin BPA și se pot spăla în vase

Antrenează-te cu micul tău elefant preferat cu această sticlă de apă Olli cu nume!

Întoarce-l pe Olli la prietenul tău sportiv personal și ia cu tine sticla de apă Olli în timpul antrenamentului! Olli este întotdeauna fericit, nu prea vorbăreț și vă poate oferi o înghițitură de apă chiar atunci când aveți nevoie de ea. Faceți sticla de apă Olli deosebită adăugând un nume la design. Nu numai super practic, ci și un adevărat ochi. Cu siguranță veți avea cea mai tare sticlă de apă în sala de sport cu sticla specială de apă Olli cu numele dvs.!

Realizarea propriei sticle de apă personale Olli este foarte ușoară datorită editorului practic. Alege unul dintre diferitele modele vesele Olli și adaugă-ți numele. Ne vom asigura că creația dvs. este făcută cu grijă și multă dragoste. Sticla de apă Ollimania este un cadou super distractiv, dar adevărații fani Olli vor păstra acest cadou unic Olli complet pentru ei înșiși!

FAQ

Personalizare și comandă
Ce este personalizarea și cum funcționează acest lucru pe site?
Puteți începe să vă faceți cadoul făcând clic pe butonul „Începeți să personalizati”. În editorul nostru de cadouri, puteți personaliza cadoul complet în conformitate cu dorințele dvs.: adăugați propria imagine și / sau text. Dacă doriți, puteți opta și pentru un design cool pentru a vă face cadoul cu adevărat unic.

Personalizarea este inclusă în preț?
Prețul afișat pe site include personalizarea cadoului dvs. Frumos și clar!

De unde știu dacă poza mea are calitatea potrivită?
În editorul de cadouri, veți primi o notificare dacă calitatea imaginii este insuficientă.

Ce formate pot încărca?
Încărcați fișiere JPG și PNG în editorul nostru. Este prea tehnic sau aveți o imagine cu un alt format pe care doriți să îl utilizați? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți. Sunt bucuroși să vă ajute, astfel încât să puteți face cadoul dorit!

Cadoul meu este împachetat?
În prezent, nu avem un serviciu de ambalare a cadourilor pentru a vă împacheta cadoul. Livrăm cadourile noastre într-un ambalaj festiv. Aceasta înseamnă că cadoul dvs. este gata pentru a fi oferit sau că poate fi trimis direct destinatarului.
Timp de livrare, opțiuni de livrare și costuri de livrare
Pot alege o dată de livrare?
Nu este posibil să selectați o anumită dată de livrare.

Care este timpul de livrare și când îmi primesc cadoul?
Datele de livrare preconizate pot fi găsite pe pagina produsului.

Ce opțiuni de livrare pot alege?
Aceasta variază în funcție de cadou / comandă. La finalizarea comenzii vi se vor afișa metodele de expediere disponibile în coșul de cumpărături.

Plată
Cum îmi pot plăti comanda?
Oferim următoarele metode de plată: iDeal, Paypal, card de credit și transfer bancar manual. În cazul transferului bancar manual, vă rugăm să rețineți că procesarea durează până la 3 zile lucrătoare și va întârzia datele de livrare preconizate.

Cadou primit
Ce se întâmplă dacă cadoul nu este pe deplin pe placul meu?
Regretăm profund că darul tău nu îți place. Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți, aceștia sunt bucuroși să vă ajute să găsiți o soluție adecvată.

Factura este trimisă împreună cu comanda?
Nu este trimisă nicio factură odată cu comanda dvs. Veți primi întotdeauna factura în e-mailul de confirmare și o veți găsi oricând în contul MySurprise. Aceasta înseamnă că puteți primi cadoul direct destinatarului, făcându-l o adevărată surpriză!
Afișați mai multe
Arata mai putin

Cadou de afaceri?

Vrei să comanzi un număr mai mare din acest cadou? Vă rugăm să luați legătura și să primiți o ofertă de preț instantanee. Suntem disponibili în zilele lucrătoare de la 09:30 - 22:00 (EET)

Fiecare cadou cu personalizare unică
Livrare în toată lumea
Expediat direct către destinatar

Solicitați o ofertă aici