Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

O idee de cadou pentru cineva special este un set de baie de la cele mai bune mărci, cu săpunuri, loțiuni și produse de corp. Un cadou special pentru un răsfăț suplimentar!

12 Cadouri

Corp și wellness

Cauti un cadou frumos si personal? Găsiți aici cele mai frumoase cadouri de wellness și produse de îngrijire a corpului, învelite într-o cutie de cadou de lux, cu o etichetă personală! Găsiți-i un cadou wellness meritat și relaxant!

Surprindeți-vă iubita, iubitul sau pe altcineva cu o selecție de produse de wellness și de îngrijire a corpului, disponibile în diverse parfumuri pentru el și pentru ea. Fiecare selecție vine într-o cutie de cadou de lux, cu o etichetă învelitoare, personalizată cu propria fotografie, siglă sau text. În acest fel îți poți face cadoul și mai distractiv și mai personal!

Selectați unul dintre cadourile noastre de wellness rafinate și surprindeți cu un cadou personal!