Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

O decorație personalizată este o modalitate de a face ca locuința să devină mai personală și plină de căldură. Perne, lumânări, flori, decorațiuni de perete și multe alte articole pot fi personalizate pentru locuința ta, sau cea a unei persoane dragi.

38 Cadouri

Cadouri personalizate pentru decorarea casei

Dacă aveți un instantaneu extraordinar de vacanță, o fotografie a copiilor dvs. sau o poză de nuntă, faceți ceva creativ cu ea! Există diferite moduri de a vă afișa fotografia în casă, cum ar fi imprimarea acesteia pe pânză, plexiglas sau aluminiu. Pe lângă aceasta, avem multe alte idei originale pentru dvs., citiți mai departe pentru mai multă inspirație.

Faceți ca fotografiile dvs. preferate să devină decor pentru perete

Cu adevărat ar trebui să faci ceva distractiv cu fotografiile tale. O mulțime de oameni aleg să aibă o fotografie imprimată pe pânză. Ați putea alege să vă imprimați fotografia pe aluminiu sau plexiglas, ambele fiind opțiuni mai puțin cunoscute, dar frumoase. Tipul de material pe care ar trebui să-l selectați depinde de fotografia dvs. Imprimeurile din plexiglas sunt lucioase și funcționează bine pentru fotografii cu multă adâncime. Aluminiul are mai mult un aspect industrial. Pânza este mai clasică. Dacă doriți să căutați ceva complet diferit, puteți crea un colaj de panouri foto. Acest tip de decor de perete este format din 4, 6 sau 9 panouri care formează o fotografie împreună sau fiecare prezintă o fotografie diferită.

rame foto

Dacă nu doriți neapărat să afișați fotografia pe perete, ci preferați să o așezați pe o suprafață, avem opțiuni și pentru aceasta. Ce zici de un suport foto pentru tablă, pe care este imprimată fotografia ta? Alte idei originale sunt un bloc foto acrilic, o ramă foto din sticlă, o ramă foto articulată sau o ramă foto pentru tablă.

Decor original de casă pentru spații mai mici

Nu trebuie să aveți întotdeauna o fotografie tipărită într-o dimensiune mare, deoarece puteți crea o decorație personalizată mai mică pentru acasă cu fotografia dvs. Ce zici de un dozator de săpun cu o fotografie a copiilor sau a animalului de companie al familiei? Sau coastere distractive cu fotografii de nuntă? Această ultimă opțiune face, de asemenea, un cadou minunat pentru un cuplu care sărbătorește o aniversare. De asemenea, oferim un portbagaj de chei personalizat distractiv, care este o garanție că veți vedea fotografia dvs. preferată de fiecare dată când apucați cheile. Alte sfaturi sunt o oglindă gravată și decorațiuni din aluminiu sau lemn, cu fotografia și / sau textul la alegere. Decorațiunile din aluminiu și lemn includ o panglică, cu care pot fi agățate oriunde doriți să le afișați în casa dvs.

Lumânări personalizate

Dacă sunteți în căutarea unui cadou distractiv pentru încălzirea casei sau a unui cadou pentru cineva care iubește lumânările, nu vă puteți înșela cu lumânările noastre personalizate. Pe lângă lumânările obișnuite, oferim lumânări în sticlă. Dacă sunteți în căutarea unui număr mare de lumânări pe care să le dați într-o pungă de bunătăți sau ca o favoare, lumânările noastre parfumate într-o cutie sunt perfecte. Cutiile pot fi personalizate cu numele, fotografia, sigla și / sau textul la alegere și sunt adevărate atracții.

Decorul camerei pentru bebeluși

Vrei să faci camera micuței tale frumoasă și confortabilă, cu decorațiuni grozave. Câteva lucruri pe care nu ar trebui să le lipsească sunt geanta noastră de depozitare a hârtiei, suportul pentru haine, scaunul pentru copii și o pernă drăguță. De asemenea, puteți adăuga un poster distractiv pentru bebeluși cu numele și detaliile celui mic sau un autocolant de perete sau fereastră. Selectați dintre diferite modele, la care puteți adăuga numele bebelușului.

Decorațiuni pentru canapea: perne și o pătură de lână

Dacă dumneavoastră sau destinatarul sunteți un adevărat om de casă și vă bucurați să petreceți timpul pe canapea cu o cupă frumoasă și o pătură caldă, vă avem acoperit. Avem perne în diferite forme, dimensiuni și culori, la care puteți adăuga fotografia și / sau textul la alegere. Dacă doriți un mod original de a vă încălzi, creați-vă propria pătură personalizată din lână.

Decorațiuni de masă: față de masă, șervețele și covoare

Dacă organizați o petrecere, decorați masa pentru oaspeții dvs. pentru a adăuga o notă perfectă de finisare și a crea o atmosferă minunată. Aveți o față de masă, un set de șervețele și covoare personalizate cu fotografia și / sau textul la alegere. Cadrul perfect pentru întâlnirea cu familia sau prietenii.

decorațiuni de Crăciun

Crăciunul este momentul perfect pentru a-ți decora casa cu decorațiuni frumoase. Adăugați o notă de finisare perfectă pomului dvs. de Crăciun cu baloane personalizate cu fotografie și / sau text la alegere. Sunt o modalitate excelentă de a sărbători și a comemora primul Crăciun al bebelușului sau primul tău Crăciun în cuplu. Alte decorațiuni distractive includ globurile noastre de zăpadă personalizate, care sunt frumos nostalgice.