Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Dacă ai cel mai bun tată din lume sau dacă vrei să îi mulțumești profesorului tău pentru tot sprijinul pe care ți l-a acordat în timpul anului școlar, un certificat personalizat este o modalitate excelentă de a-l face să se simtă apreciat. Certificatele personalizate sunt potrivite pentru multe ocazii diferite și vor arăta întotdeauna destinatarului cât de mult este apreciat. Certificatele noastre personalizate pot fi atârnate pe perete sau așezate pe o suprafață, cum ar fi un birou, ceea ce înseamnă că pot ocupa un loc de cinste în orice mediu.

Creează-ți propriul certificat personalizat

Crearea online a unui certificat personalizat este foarte simplă. Trebuie doar să selectați efectul pe care îl preferați între efectul de lemn sau efectul de marmură, alegeți designul, adăugați una sau mai multe fotografii, textul dorit și gata, certificatul dvs. este gata. Vă vom imprima desenul pe un panou din lemn, cu o imagine perfectă și în culori, și îl vom trimite la adresa pe care o alegeți.

certificat pentru cel mai bun cartof al anului

Dacă Ziua Tatălui se apropie și căutați un cadou care să îl facă pe tatăl dvs. să se simtă foarte special, un certificat personalizat va arăta tuturor cât de important este pentru dvs. Avem certificate pentru toate tipurile de tați; cel mai dulce, cel mai tare sau pur și simplu cel mai grozav tată din lume - alege-ți preferatul și surprinde-l!